Христо Иванов: Благодаря на всички онези, които избраха за България модернизацията пред корупцията

  • 12 юли 2021 08:26

  • 1259
  • 8
Христо Иванов: Благодаря на всички онези, които избраха за България модернизацията пред корупцията
© Булфото (архив)

Имам ужасно много да благодаря. Това написа във "Фейсбук" пост съпредеседателят на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския

Благодаря от сърце на всички онези, които избраха за България модернизацията пред корупцията. Гласовете Ви са най-значимата възможна инвестиция в общото ни бъдеще и огромна отговорност за нас. Инвестиция в това да има силен политически инструмент в ръцете на гражданите, които искат свобода и законност. Заедно създаваме политическата сила, която да гарантира за следващата генерация евроатлантическата принадлежност и високата амбиция за развитието на държавата ни.

Както и на предните избори - шапки долу за всички доблестни хора от малките градове и села, които са ни подкрепили с гласа си - на много места подобна смелост е истински трудна.

Благодаря на всички, които пропътуваха стотици километри - както вътре, така и извън страната, за да гласуват насред сезона на отпуските. Специална благодарност за извънредната мобилизация на българите в чужбина, благодарение на които на тези избори имаше много повече избирателни секции за всички, които са далече от България, но не са спирали да я носят в сърцата си.

Респект и благодарност за нашите кандидати, за които предизборната кампания на практика не е спирала от месеци. Тяхната отдаденост, както и мобилизацията на всички наши местни организации бяха от огромно значение в тази втора кампания. Особено им благодаря за това, че практически всички показаха, че можем да правим силни преференциални кампании, но да пазим общността. Да обединяваме, всеки със своя профил и капитал, а не да внасяме разделение. Това е знак за политическа зрялост и способност за разширяване на доверието.

При над 95% обработени протоколи: ГЕРБ-СДС с преднина пред "Има такъв народ"

Благодаря на всички наши хора - кандидати, членове, доброволци, които бяха навън сред хората, на масичките ни, ден след ден, които пътуваха из страната, които бяха нашият жив разговор с България.

Благодаря на всички наши представители в секционни комисии, както и на армията от хора, които отделиха от времето и енергията си в изборния ден, за да бъдат наши застъпници и валидатори за паралелното преброяване на вота, което правим с дигиталната платформа за честни избори “Ти броиш”.

Благодаря и на моите колеги, лидерите и екипите на ДСБ и Зелено движение, с които за втори път в рамките на няколко месеца преминахме през кампания за парламентарни избори - двоен тест в една година. Показахме, че обединението работи, че каузата ни прави силен отбор и че можем да бъдем незаобиколимата център-дясно формация в българската политика, в името на хората от демократичната общност.

Христо Иванов: Гласувах за кабинет на дълбоката трансформация

Огромно “Благодаря!” на нашите дарители - много от тях са от IT сектора и подкрепата им за нашата програма за модернизация на страната означава много за нас.

И накрая, но не по важност - благодаря от цялото си сърце на хората зад сцената, които в повечето време няма как да видите - екипа на “Демократична България”, както и екипа, който създаде платформата “Ти броиш” и не е спирал да я усъвършенства.

Демокрацията е общностно усилие и съм истински щастлив, че има толкова много хора из цялата страна и извън нея, на които да благодаря днес.

Радина Лазарова
1259 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Модернизация ли

2021.07.12 | 10:59

8
Модернизацияр М като Маджо. Честита промяна на новите богаташи!
Мангал Лостов

2021.07.12 | 10:46

7
Гласувал си за Пинокио - избрал си мен, модерния преразпределител на държавното!

2021.07.12 | 10:32

6
Хахахахаха......и с купения машинен вот пак не можаха да бият ГЕРБ
Анархиста

2021.07.12 | 10:14

5
Мижитурко

2021.07.12 | 09:38

4
ИЦО - МОДЕРНИЗАЦИЯ И СЪВЕТСКА ВЛАСТ!

2021.07.12 | 09:23

3
КУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУР ЗА СИНИТЕ БОЛШЕВИКИ!
Иван

2021.07.12 | 08:47

2
Ицо, избръсни се нато за начало !

2021.07.12 | 08:44

1
ГОСПОДИН БОРИСОВ,ЗАЩО ЕДНИ АМБРЕАЖЧЕТА ОТ ПОЗАСРАНО 20 ВИ ПИШЕХА,ЧЕ КРАЙНИЯТ РЕЗУЛТАТ СЛЕД НАПЪНИТЕ НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО СРЕЩУ ВАС И В УСЛУФА НА НАДРУСАНИЯ РЕЗУЛТАТА ВИ ЩЕ Е 3,99999999999999999999999999999999999999999999 И НЯМА ДА ВКАРАТЕ ГЕРБ В ПАРЛАМЕНТА А СТЕ ЩЕЛИ ДА Ѝ ВКАРАТЕ НЕЩО НАЙ ОТЗАД И СЕГА СА ВИ СЪРДИТИ*******ДА БЕ,ОТКАЗАХТЕ ХИЛЯДИ ДА ГЛАСУВАТ...АЗ И ОКООО ДВАДЕСЕТИНА,КОИТО НИ РАЗИГРАВАХА ТРИ ПЪТИ ЧЕТВЪРТИ ЕТАЖ,-ДОЛУ И ПАК,И ПАК...ХОРАТА ПСУВАХА,А 83НАЕЖЕНИ МИЛИЦИОНЕРИ САМО ПОТРОПВАХА С ПАЛКИТЕ И ЧАКАХА КОМАНДА*****ГАЛЕВИЦА Е МУТРА ВЪТРЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА МУТРОФАНОВА И Е ВЕЧЕ МАЯ ГАЛЕВА МУТРОФАНОВА.**********СВИНЯТА НА ГЕРГОВ ДО КОГА ЩЕ СЕ ДУПИ НА РУСНАЦИТЕ?*******ГАЛЕВИТЕ МУТРИ ВЪН БЛАГОДАРЕНИЕ НА МУТРАФОНОВА СА МУТРИ ВЪТРЕ****Аз съм от отказалите се.три пъти се качвах до четвъртия етаж...много се отказаха,само осемдесет и тримата милиционери стояха наежени на хората които псуваха тръгвайки си негласували*******СЛАВЕТЪПЧОВЦИ,НАЙ ДОБРЕ ДА СИ ПРИЗНАЯТ ОЧЕВАДНОТО,ЧЕ СА ПРЕЗРЯНИ НИЩОЖЕСТВА И БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО И БЕЗРОДНИТЕ ОТ ПОЗАСРАНО 20 СА ТАМ,КЪДЕТО СА И ЩЕ ТРЯБВА ДА ЛАПАТ ПАТКАТА,ДОКАТО СЕ ИЗПЕКАТ ТАШАЦИТЕ...А КАКВО ЩЕ ИЗЛЪЖЕ ДЕБИЛА ГЕЧЕВ ЗА ПРЕВРАТА НА МУТРФОНОВА?ТЯ ТУРИ УМРЯЛОТО ПОЗАСРАНО 20НА ВЛАСТ.ХУНТАТА НА МУТРАФОНОВА С ГЛАВАТАР БЕЗУМЕН КРАДЕВ И ПАЛАЧ ЧАШКОВ,ПАРДОН,ПЕДЕРРАШКОВ,КЪДЕ МАЙНАТА СИ ЩЯХА ДА СА СВИНЕТЕ НА ГЕРГОВ БЕЗ ПОДКРЕПАТА НАЙ ОТЗАД НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО? БЕЗРОДНИЦИ ПРЕЗРЯНИ!!!...При тази анти ГЕРБ истерия на правителството и манипулиране на общественото мнение, за ГЕРБ и втори да са е голяма победа! Буквално победата на ИТН я донесе Радев! Това трябва добре да се разбере! Сега на ход е първия да поеме отговорността и да състави редовно правителство! И се радвам че не са ГЕРБ дори е по хубаво за тях! Реално те трябва да са опозиция за да се види новите какво могат, защото е много по лесно отстрани да се лае и много по трудно да се управлява държавата!

Добави коментар

Водещи новини