Сънародниците ни в САЩ гласуват на предсрочния парламентарен вот

  • 11 юли 2021 16:11

  • 509
  • 1
Сънародниците ни в САЩ гласуват на предсрочния парламентарен вот
© Novini.bg

Започна гласуването на сънародниците ни в Съединените щати на предсрочния парламентарен вот. Там са разкрити общо 58 избирателни секции - те са с 23 повече от изборите през април.

Във Вашингтон секцията отвори в 7.00 часа местно време – 14.00 часа българско. В първия половин час около 20 души дадоха своя глас, предава кореспондентът на Българското национално радио. Гласоподаватели споделиха, че не е имало проблем с машините и че подаването на вота е минало плавно.

В САЩ ще могат българите да гласуват в 58 секции

Първият гласувал заяви, че не е участвал на вота през април и това, което се случило след изборите тогава, го е накарало да подаде своя глас днес, предаде БНР. Други гласували посочиха, че основните въпроси за тях са здравеопазване и образование.

Теодора Александрова
509 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.11 | 16:55

1
МАЯ ГАЛЕВА МУТРАФОНОВА******Е КАК НЕ.СЛЕД ПРЕВРАТА НА МУТРАФОНОВА...ТУРИ ВИ КАТО КЬОРАВИ НА ВЛАСТ ДА СЛУЖИТЕ НА ИДИОТА ПУТЬО********ОТКАЗАХ СЕ ДА ГЛАСУВАМ.НЕКА ПУТЬОВАТА ВЕЩИЦА МУТРАФОНОВА ДА СПЕЧЕЛИ И ДА ГО НАЧУКА НА ЗАДУНАЙСКИТЕ ОЛИГОФРЕНЧЕТА ЗА ОЩЕ 150 ПО БЕДНИ ГОДИНИ********СЕГА КРЕМЪЛСКИЯ ИДИОТ,КАКТО ТИ Е ОБЕЩАЛ,ЩЕ ТЕ НАПРАВИ ПОЖИЗНЕН ВОЖД НА ЗАДУНАЙСКИТЕ ОЛИГОФРЕНИ********ПРЕВРАТАДЖИИТЕ НА МУТРАФОНОВА ЩЕ СЕ СДОБИЯТ С ОТБРАНИ КРЕМЪЛСКИ ЕКСКРЕМЕНТИ ЗА ВЯРНА СЛУЖБА НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО И ЗА ПЪЛНО РОДООТСЪПНИЧЕСТВО******КРАДЕВ Е СВИНЯ НА ГЕРГОВ*********БЪЛГАРСКИЯТ ПОЗОР НА РУСКИЯ ПАГОН НА РАДЕВ

Добави коментар

Водещи новини