Турция: В Бурса само с бюлетини ще се гласува в общо 21 секции, в 12 - с машина

  • 11 юли 2021 09:12

  • 882
  • 3
Турция: В Бурса само с бюлетини ще се гласува в общо 21 секции, в 12 - с машина
© Булфото

В Турция избирателните секции днес са 121. В Бурса само с бюлетини ще се гласува в общо 21 секции, а в останалите 12 – вотът ще е машинен.

Реши се проблемът с липсата на някои членове на секционни избирателни комисии в страната. 

В една от секциите млада жена по спешност е тръгнала вчера от София и днес е пристигнала час след началото на изборния ден.

Вотът в Турция: Още няма указания къде да бъдат попълвани декларациите

Избирателите не са много, но някои се ориентират трудно как се гласува с машина. Налага се членовете на СИК да помагат с инструкции, без да се доближават до устройството.  

Изборният ден протича спокойно без големи опашки към 9 ч., предаде БТВ.

Радина Лазарова
882 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.11 | 09:29

3
ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ ЩЯХ ДА ГЛАСУВАМ И ТО ЗА БОРИСОВ,НО ТРИ ПЪТИ КАЧВАМ ДО ЧЕТВЪРТИЯ ЕТАЖ И ВСЕ МЕ ВРЪЩАТ,А СЪМ НА ОСЕМДЕСЕТ И ОСЕМ ГОДИНИ...ТАКА ЩЕ СИ ОТИДА НИКОГА НЕ ГЛАСУВАЛ...МАШИНАТА Ѝ НА КОМУНЯГИТЕ НЕЩО НЕ РАБОТЕЛА...СЪЖАЛЯВАМ...ОСТАВАМ РОДИНАТА СИ В РУСКИТЕ ГОВНА...НЯМАМ СИЛИ..******БАНДАТА НА ГЮБРЕТО Нинова СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ПРЕВРАТА НА ХУНТАТА НА МУТРАФОНОВА.ПУТЬО СЛЕД ВЕК И ПОЛОВИНА РУСКО РОБСТВО УНИЩОЖИ БЪЛГАРЩИНАТА********СВИНЕТЕ НА ГЕРГОВ ОСРАХА РОДИНАТА МИ И ВЕЧЕ Е РУСКИ КЕНЕФ СЪС СЛАВИ ТЪПОТО КЕНЕФМСЙСТЕР
Мдаа...и АЗ...!

2021.07.11 | 09:26

2
Само дърпаш ципчето отгоре-надолу и се отваря пред теб...- Самата КРАСОТА...!И после...- забравям ,за кой щях да гласувам...и изобщо даже да гласувам...:)))!!!
Аз пък...

2021.07.11 | 09:23

1
....се интересувам повече от тази хубавица,с хубавият и секси ханш,с дънковата пола от снимката,отколкото от изборите...:)))!!!

Добави коментар

Водещи новини