Републиканци за България: ГЕРБ правят събор в Бяла Слатина в деня за размисъл

  • 09 юли 2021 16:56

  • 1082
  • 2
Републиканци за България: ГЕРБ правят събор в Бяла Слатина в деня за размисъл
© Републиканци за България

Община Бяла Слатина е организирала събор за годишнината на града, точно в деня за размисъл - събота. Според информация на Републиканци за България кметът Иво Цветков ще използва събитието за агитация на партията, от която е избран - ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и за кандидат-депутата Красен Кръстев. Цялата община функционира като предизборен щаб, каза Тодор Тодоров, водач на листата на ПП „Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.“ в 6 MИР Враца и втори в листата в 23 МИР – София пред Offnews.

Той вече е подал сигнал до ЦИК, в който моли да се вземат превантивни мерки, за да не се превърне събитието в агитация под скрита форма. Официалният повод е 107 години от обявяването на Бяла Слатина за град. Указът за това е издаден на 27 юни 1914 година от цар Фердинанд, а законът за това е с дата 7 юли. До сега, за ден в който Бяла Слатина става град, се приема 27 юни. Самият празник на Бяла Слатина се отбелязва се на църковния празник Кръстовден (14 септември). 

Великотърновци пожелаха успех на Цветанов с номер 21

Тодоров, който е от родом от града, няма спомен за отбелязването на датата на указа в години различни от кръгли годишнини, като 100. Със сигурност ще бъдат накарани служителите на общината да отидат на "празника", каза Тодоров и отбеляза, че общината там е основният работодател. Той разказа, че всички общински служители в Бяла Слатина работят, като агитатори и това е практика от години.

В града тече обучение на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за машинно гласуване, при което на демонстрационния таблет излиза съобщение за грешка, ако се избере друг номер от този на партията в бюлетината. На изборите през април за Красен Кръстев, който също е от града, са подадени рекордните 6000. Хванахме членове на комисии, които манипулираха и дописваха бюлетини, припомни Тодоров. Сега ще им повдигат обвинения. 

Цветан Цветанов: Страната ни повече от всякога се нуждае от дългосрочен управленски хоризонт

Преди две седмици Бойко Борисов беше в Бяла Слатина, където бе открит официално общински басейн за втори път. Пред басейна беше сложена табелка, че ще има профилактика, за да не бъдат допуснати външни хора. "250 пречиствателни станции! Над половин милиард километра магистрала! Само за десет години", похвали се тогава в Бяла Слатина Борисов.

Филип Епитропов
1082 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Идиот Новини.бг

2021.07.09 | 17:19

1
нарича тук протестиращите "лумпени", Радев "тъпа фуражка" и "зелен чорап", а спец-службите " простаци".
Идиот - фашизоид

2021.07.09 | 17:19

2
от Новини.бг, пише тук че негрите не бива да живеят защото са черни, a генералите от армията били разрушители и терористи.

Добави коментар

Водещи новини