Д-р Даниела Дариткова: Ще ги бием и на тези избори по техните правила

  • 02 юли 2021 15:23

  • 1520
  • 6
Д-р Даниела Дариткова: Ще ги бием и на тези избори по техните правила
© ПП ГЕРБ

Ще ги бием и на тези избори по техните правила! Ще ги бием, независимо че се мъчат да уплашат хората с машини, че ги натискат и репресират по всевъзможни начини! Ще ги бием, защото сме силни, защото вярваме в идеите, които са ни събрали! Ще ги бием, защото сме за европейско развитие на България, защото гледаме напред, а не назад!“, заяви пред жители на Златоград водачът в листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на д-р Даниела ДаритковаДаниела ДаритковаД-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 г. е. Тя подчерта, че е против идеята във властта да влязат стари компрометирани лица, преоблечени в нови дрехи и нови лозунги, които, освен да хвърлят кал по работилите за доброто на България, нищо смислено не могат да обещаят.

„Всичко, което се внушава в момента, е с цел да се дискредитира направеното. А то най-добре се вижда в Златоград, защото по делата трябва да се съдят хората, на думи всички са много щедри. Ние заставаме пред вас с открити лица, защото всичко, което сме поели като ангажимент, сме го изпълнили, защото сме един отбор и винаги сме срещали вашата подкрепа - на разумните, предприемчивите хора, които знаят, че няма как да вървиш напред, ако не си стъпил на здрава основа“, посочи д-р Дариткова.

По думите й това се осъзнава даже от назначеното служебно правителство. „И те признаха, че България е страна с един от най-ниските дефицити, стабилни финанси и кредитният ни рейтинг остава стабилен, независимо от кризата. Имаме много работа, имаме много планове, знаем точно как да ги изпълним! Имаме нужда от вашата подкрепа, за да продължим!“, изтъкна водачът на листата.

„Разочарован съм от пропагандата, която от 1 година върви целенасочено срещу ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, за да не се говори за постиженията ни. Блестящ пример за това е Златоград. Разочарован съм и от нивото на дебат в тази кампания, който се свежда до охулване на основния опонент. Ние сме единствената партия със съдържателна предизборна програма. Прочел съм внимателно другите програми, изпълнени с кухи фрази и лозунги“, каза на свой ред кандидат-депутатът от Златоград Недялко Славов.

Михаела Крумова от ГЕРБ-СДС към Рашков: Няма да уплашите кюстендилци! Къде са 15-те хиляди македонци?

По думите му програмата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и на национално, и на регионално ниво е добре структурирана, базирана на това, което искат хората. „Абсолютно наясно сме с ангажиментите, които можем да поемем и изпълним на областно ниво, ако ни бъде гласувано доверие. Срещу нас какво има - голи плакати "Време е за друго". Няма лица, няма идеи. Вместо това има спуснат водач, на който ще му трябва време да научи имената на общините, после евентуално проблемите, а какво да говорим за разрешаването им. Никакви ангажименти не поемат. Никой не казва какво е това „друго“, обвито в мистерия. За мен изборът в тази посока е изцяло хазартен и рискован“, добави Славов.

Кметът на Златоград Мирослав Янчев заяви, че откакто управлява общината - 14 години вече, са изпълнени значими инфраструктурни проекти и винаги е имал подкрепата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. „Обликът на Златоград се промени благодарение на ясната визия за модернизиране на градовете ни. Бойко Борисов и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в изградиха висок авторитет на България в ЕС, благодарение на който не се спират европейските средства. Това е достатъчно показателно и в същото време е възможност за всички нас да реализираме своите идеи. В промеждутъците, в които имаше и други правителства през последните десет години, всички кметове се молехме, в това число на БСП и ДПС, да се върне ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в на власт, защото при другите се спираха еврофондове, а при ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в има спокойствие, устойчивост и предвидимост в управлението на европейските средства“, подчерта Янчев.

След срещата в Златоград, представителите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в разговаряха с жителите на с. Старцево.

Теодора Александрова
1520 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Анонимен

2021.07.02 | 20:35

6
Ще изненадаме за пореден път социолозите!
надежди

2021.07.02 | 16:25

5
говежди
Тиквуч

2021.07.02 | 16:07

4
къф доктор си ти ма??гълтачка на саби
Мила

2021.07.02 | 15:51

3
Срам и позор! Ако бях на мястото на тази госпожа щях да се завра в миша дупка от срам.. Но защо ли се чудя?! В тази групировка има само гьонсурат до гьонсурат!
Е

2021.07.02 | 15:39

2
Това е ясно!

2021.07.02 | 15:37

1
Дариткича с вчерашните снимки.

Добави коментар

Водещи новини