Бойко Борисов в Шумен: Същата свинщина беше и при Орешарски

  • 01 юли 2021 20:40

  • 6880
  • 96
Бойко Борисов в Шумен: Същата свинщина беше и при Орешарски
© ПП ГЕРБ

Приятели мои това ще са първите частни Румен Радеви избори в България. Недемократични, частни избори. Това заяви председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на предизборно събитие на партията в Шумен.

По думите му не случайно примерът на Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на за подражание е президентът на Венецуела Мадуро. „Не случайно никъде в Европа няма машини. И не случайно експертите са от Венецуела и Колумбия. Те са тук, за да помагат на Радев. Какъв износ на демокрация от Латинска Америка? Наблюдателите на ОССЕ се опасяват от потенциална възможност за гласуване на един избирател повече от веднъж. Те се опасяват, а ние? Какво ни остава на нас? Недостатъчното време на хората да свикнат с машините им действа демотивиращо и срива доверието“, посочи Борисов извадки от доклад на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ).

Борисов във Велики Преслав: Мъчно ми е! Оставиха Северна България без инвестиции

„Рядко съм се съгласявал с Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, искам да Ви прочета какво е казал той. По отношение на машините имаме пълно единодушие с него. На 9 януари, на консултации с „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“, забележете, той казва следното:

„След като ще се броят контролните разписки, трябва да има изписани на тях партиите, те да се сметнат и да се съпоставят накрая с електронната памет на самата машина. Това ще е гаранция, ако всичко съвпадне, че машинното гласуване е 100% надеждно. И мисля, че това трябва да бъде едно ясно изискване, за да имаме доверие в този машинен вот, защото това е средството да се избавим от недействителните бюлетини и машинациите“. Точка. Г-н Радев, и ние това искаме“, подчерта Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Той припомни, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в внесе жалби и до ЦИК, и до съда. „Защото сега казват така: „Машината каквото пуснала, пуснала. Никой няма да брои в урната за коя партия са“. Неговата ЦИК вече няма това да прави. А защо? Защото дори и ОССЕ, международните наблюдатели, които изпратиха мисия за вота, казаха, че ние проведохме честни и почтени избори, нашето правителство. Сега казват така: „Приемането на задължителното машинно гласуване е станало без обществени консултации и твърде бързо“. Те го казват, не аз. До тук само цитирам Радев и ОССЕ“, обясни лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

По думите му в доклада си наблюдателите на ОССЕ поставят под въпрос капацитета на новата ЦИК да се справи с организацията на вота. „Аз съм сигурен, че те ще се справят с машинациите, не с организацията“, категоричен бе Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Той припомни, че от ОССЕ казват още, че „краткият график за купуване и внедряване на машините прави ЦИК силно зависима от доставчика“.

Лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в заяви, че очаква и отговор защо чуждестранни „експерти“ от Венецуела, Колумбия и Коста Рика участват в подготовката на машините за изборите. „Защо съветникът на президента или на премира, не го знам точно, Атанас Шарков, който по случайност е активист на „Да България“, е имал достъп до кодовете на машините? И то без да има договор с ЦИК? Ето този въпрос много ме вълнува. Те тихомълком го махнаха от съветник, защото ги изловихме. И сега тактиката им е, машините така са ги настроили, че всеки трети, ако са много нахални, но аз мисля, че това ще го направят – всеки трети, за президентските избори. Сега ще репетират. Всеки пети глас да отива най-вероятно за „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“. За да има някой да ни изпревари. За да имат уж моралното право те да управляват“, предупреди Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Той обясни, че това им е тактиката в момента.

„Като тръгнах по залите сега се побъркват, защото си мислеха, че ние ще се преклоним, ще се наведем и ще им гледаме безобразията. Пратиха милиционерите. Казвам милиционерите, а не полицаите, защото при такъв червен министър, шеф на комунистическо следствие, той може от полицията да направи само милиционери. Миналата седмица на изборите в това село в Никола Козлевско, пратили 30 жандармеристи да пазят 30 избиратели. Викали кметове от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да подписват декларации, че няма да участват в изборите. Всеки ден министрите се държите като предизборен щаб и в същото време очаквате кметовете да не участват. Как няма да участват в кампанията, това е политика?“, изрази възмущението си Борисов.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в бил в изолация, а навсякъде залите са ни пълни. Най-голямата ми цел е да предпазя партията ми да се сдружи с Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с“, заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. По думите му, когато всички се сдружат, народът остава в опозиция.

„Били сме опозиция на Орешарски. Същата такава свинщина беше. 6,7 млрд. лева потъна тогава държавата. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е шампионът по фалирали банки – 25-26. Последно фалираха КТБ“, припомни председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Мая Йорданова
6880 96

Свързани новини

Коментари 96

Добави коментар
Тт

2021.07.03 | 19:12

96
Шопар на дузпата си. И футбол не можеш да играеш левак.
а

2021.07.02 | 09:05

95
Ами ти защо остави Радев да спечели? Избра си най-неподходящия кандидат за президент. Сега папкай надробеното
Не вярвам на ушите си

2021.07.02 | 08:33

94
Ахахах....Същата свинщина беше и при Орешарски....казала най-голямата с-в-и-н-я в държавата!!!

2021.07.01 | 22:40

61
Боклук и Доганя е и Пеевски е съд и затвор
Аха, долния, я кажи...

2021.07.02 | 06:03

93
Защо тиквата не вкара чери в съда и в затвора за 12 годинки? Какво го спираше? Дали не бяха едни чанти, пълни с хартишки и парчета цветни метали?
Аа

2021.07.01 | 22:46

66
А Чери?
БОКО ТИКВАТА

2021.07.02 | 00:02

86
ВЕЧЕ 6 МЕСЕЦА ОТКАК НЕ СЪМ КРАДНАЛ И 1 МИЛИОНЧЕ! НАПРАВО СВИНЩИНА!!
Д-р Менгелена Дариткова, депутат

2021.07.02 | 06:02

92
Саболезнованиа, г-н Борисов, може ли да ви пипна... мускола?
к,к

2021.07.02 | 05:17

91
Чекмедже паша на обиколка из вилиата.

2021.07.02 | 03:02

90
Срещу Таки, Пашата, Маджо, Светлана & Ами трябва ДА ЗАСТАНАТ мъже със сърца, а не плашипутарници. Мен да ме бяхте пуснали срещу тия, за двайсет дни бяха приключени. Ама за тая работа трябват топки и сърце, не дефилиране по телевизиите с бля-бля – на баба ми фърчилото.
Майтапчи Йово

2021.07.02 | 01:42

89
Тикво, а колко пари върнахте ти и кратунковците около теб от КТБ??? Или само замезвахте с тях... постфактум?!?
фдфх

2021.07.01 | 21:54

50
Господин Борисов като се погледнете в огледалото виждате ли Пеевски
Майтапчи Йово

2021.07.02 | 01:39

88
Анонимният, ако вижда този, който си посочил, то смятай, колко пипе носите тъпите тикверасти в кратуните си, щом гласувате пак за него:)))!

2021.07.01 | 23:24

80
Теб вижда.
Киро

2021.07.01 | 23:17

76
Всички червени прасета да го духат

2021.07.02 | 00:51

87
Гледам и тарашков на 67 и президента българският Мадуро над 60и всичкият му слугинаш,но това не ти пречи.
ти кьорав ли си бе трол мизерен прост

2021.07.01 | 23:19

78
погледни снимките от залата, всичките са 50+ години... тея са червени у червата си

Добави коментар

Водещи новини