В община Мездра поставиха симулатор за машинно гласуване

  • 01 юли 2021 11:57

  • 237
  • 1
В община Мездра поставиха симулатор за машинно гласуване
© Булфото (архив)

В Мездра поставиха симулатор за машинно гласуване, съобщиха от общината.

Дни преди предсрочните избори за народни представители на 11 юли 2021 г. жителите на Мездра ще могат да усъвършенстват дигиталните си умения за гласуване.

ЦИК с последна информация за вота на 11 юли

Симулаторът е поставен в сградата Община Мездра от днес, 1 юли (четвъртък). Той е достъпен в рамките на работния ден, до 17:00 часа, във фоайето в сградата на Общинска администрация.

На него може да тествате как ще протече на практика машинното гласуване на предстоящите извънредни парламентарни избори, обясняват от местната администрация.

Калина Христова
237 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.05 | 23:25

1
ДРУГАРЮ КРАДЕВ,КАКВО КАЗА ГОСПОДАРКАТА ВИ МУТРОФАНОВА-КУПОНИТЕ ОТ ЛУКАНОВ ВАЛИДНИ ЛИ СА ОЩЕ,КАТО ДОЙДЕТЕ НА ВЛАСТ ДА ИМА КАКВО ДА СЕРЕМ ВСЕ ПАК,ВИЕ САМО ЛЪЖЕТЕ,ЛЪЖЕТЕ И ЗА ТЕЗИ ЛЪЖЛИВИ УСТА НАРОДА ТРЯБВА НЕЩО ДА ГИ НАПЪЛНИ...Н'АЛ ТЫ?**********ПОД УПРАВЛЕНИЕТО НА БОЛШЕВИШКИЯ ЮМРУК НА КАУНА РАДЕФ, БЕЗРАБОТИЦАТА РАСТЕ, РАСТАТ И ЦЕНИТЕ НА ТОКА, ВОДАТА, ГОРИВАТА, ХРАНИТЕ, И ТОПЛОТО, ДАНЪЦИТЕ СЕ ВДИГАТ, НО ТОВА НЕ Е ВАЖНО. ПО ВАЖНОТО Е, ЧЕ ИМПЕКСОВАТА ХУНТАТА ВОДЕНА ОТ КАУНА Е НА ВЛАСТ, А УЗУНОВ СЪБИРА ОТ КОРУМПИРАНИ МИТНИЧАРИ, ПЛИКОВЕ С ПАРИ, ЗА ДЖОБА МУ. НАРОДА КУЧЕТА ГО ЯЛИ, НО ВСЕКИ НАРОД СИ ИЗБИРА И ЗАСЛУЖАВА ГОСПОДАРИТЕ СИ...НА 88години СЪМ И ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ ЩЕ ГЛАСУВАМ НА ИЗБОРИ И ТО ЗА БОРИСОВ,САМО ЗАЩОТО НЕ МИ ПИЛЕШЕ ИЗ ДЕН В ДЕН ЗА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО КОЛКО ДОБРА БИЛА,Е И НЕ СЕДНА НИТО ДЕН ВСЕ НЕЩО ВЪРШЕШЕ,ДОКАТО ПЕДЕРАШКОВЦИТЕ СЕ ЗАМОГВАХА И ХИГИЕНИЗИРАХА ОАКАНИТЕ РУСКИ ЛЮДОЕДИ********ойко Рашков и съпругата му притежават 19 имота. Повтарям - 19. Това си проличава от брачния договор помежду им. Договорът е от 38 страници. Повтарям - 38 страници с описания на недвижимости. При подялбата за шефа на МВР остава резиденция от 700 кв.м. с двор 1800 кв.м. във вилна зона "Американски колеж" в София. Резиденцията разполага с 12 бани и тоалетни, постоянно отопляем басейн, фитнес, сауна, четири гаража, английски двор. За Рашков остава и имение на брега на морето в Несебър с 6 бани и тоалетни. Две къщи в Стара планина с басейн, село Антон. 5 апартамента в София - "Лозенец", "Младост", "Красно село", "Люлин". Два джипа БВМ и Нисан. .Асансьорът на Цецо Цветанов? Някакъв бедняк спрямо най-богатия български политик Бойко Рашков. Как се купува всичко това с една държавна заплата? И това е само началото. От утре сериалът за Рашко Али Баба продължава..ШЕФА НА ХУНТАТА ПОЗДРАВИ ЧЕРВЕНИЯ КАНИБАЛ ЗА ВЯРНАТА СЛУЖБА НА РУСИЯ МАМКА ВИ*********НА 88години СЪМ И ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ ЩЕ ГЛАСУВАМ НА ИЗБОРИ И ТО ЗА БОРИСОВ,САМО ЗАЩОТО НЕ МИ ПИЛЕШЕ ИЗ ДЕН В ДЕН ЗА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО КОЛКО ДОБРА БИЛА,Е И НЕ СЕДНА НИТО ДЕН ВСЕ НЕЩО ВЪРШЕШЕ,ДОКАТО ПЕДЕРАШКОВЦИТЕ СЕ ЗАМОГВАХА И ХИГИЕНИЗИРАХА ОАКАНИТЕ РУСКИ ЛЮДОЕДИ*****

Добави коментар

Водещи новини