В област Плевен започва пробно машинно гласуване

  • 30 юни 2021 10:14

  • 343
  • 2
В област Плевен започва пробно машинно гласуване
© Булфото (архив)

В област Плевен започва пробно машинно гласуване за предстоящите парламентарни избори на 11 юли. По график демонстрациите ще продължат до 9 юли в 11-те общини, съобщи БНР.

В Плевен машината ще бъде на разположение на гражданите на централния площад "Възраждане" в продължение на три дни от днес.

Паулина Кирова, секретар на Общината: "По разпореждане на районната избирателна комисия ще се проведе пробно гласуване от 10 ч. до 13 ч. и от 17 ч до 19 ч. днес, утре и в другиден. Има машина, която е предоставена на РИК. Тя ще бъде поставена на площада в шатрите. Там ще могат хората спокойно да опитат да гласуват с нея".

Пробно машинно гласуване на няколко места у нас

Графикът за общините е следният:

Червен бряг – 30 юни

Община Кнежа – 1 юли

Община Искър – 2 юли

Община Долни Дъбник – 3 юли

Община Долна Митрополия – 4 юли

Община Гулянци – 5 юли

Община Белене – 6 юли

Община Никопол – 7 юли

Община Левски – 8 юли

Община Пордим – 09 юли

Константин Тодоров
343 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.03 | 18:41

2
ИЗБОРА Е В КРЕМЪЛ.В ЗАДУНАЙКАТА Е САМОГЛАСУВАНЕТО ДА Г'ЕЕ... ЗААПОЧВА ПРОБНОТО ОНОЖДАНЕ НА ЧЕРНОГЛАВА ПЛЕВЕНСКА...БЕЕЕЕ....БЕЕЕЕ.... БЕЕ..ЕЕЕ.. БЕЕЕЕЙ... ВСЕ ТАКААА...ДО КРАЯ НА МОСКВАААА... Мало умен крадев самозабравил се руски аналлизатор"БАЙО ЛИБЕНЕ,ДОЧУВАМ,ЧЕ ВИЕ С ОНАЯ ЛУДЕТИНА БОТЬОВА СТЕ РЕШИЛИ ДА ДОКАРАТЕ СМАДЛИВИЯ РУСКИ БОТУШ У БУГАРСКО. АКО ТОВА Е ВЯРНО,АЗ С МОЙТЕ ДВЕТЕ КУНКИ ЧЕПКИТЕ ЩЕ ВИ ОТСЕКА.КОЙТО НИ ОСВОБОДИ ТОЙ ЩЕ НИ ПОРОБИ" УБИТИЯ ОТ ХОМОГРАФ ИГНАТИЕВ АПОСТОЛ НА БЪЛГАРСКАТА СВОБОДА ЛЕВСКИ..."НЯМА НА СВЕТА ДЪРЖАВА (ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТУРЦИЯ) КОЯТО ДА Е НАВРЕДИЛА НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИТОЛКОВА КОЛКОТО РУСИЯ". ДИМИТЪР БЛАГОЕВ-ДЯДОТО ОСНОВАТЕЛ НА БЪЛГАРСКАТА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ. "БЪЛГАРИЯ Е ТРОЯНСКИ КОН НА КРЕМЪЛ В ЕС И НАТО" КОНЯ ЛАВРОВ-ПОЖИЗНЕН ВЪНШЕН МИНИСТЪР НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО.ДИНА СТАНИШЕВА ПЪЛНОМОЩНИК НА ЦК НА КПСС ЗА МЕДИИТЕ В БЪЛГАРИЯ. ДИМИТЪР СТАНИШЕВ УБИЕЦ НА СТАЧКУВАЩИ ПЛОВДИВСКИ РАБОТНИЦИ СЛЕД ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ ЧЕТИРЕДЕСЕТ И ЧЕТВЪРТА ГОДИНА. СЕРЕИГЕЙ СТАНИШЕВ МОДЕРЕН ЛЯВ КРЕМЪЛСКИ ПЕДЕР... МЕДИИТЕ НА ДИНА СТАНИШЕВА ВЕЧНО ЩЕ НАВИРАТ БЪЛГАРИЯ В КЛОАКАТА НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО.САТРАПИТЕ НА ДИМИТЪР СТАНИШЕВ ВЕЧНО ЩЕ ПОСИЧАТ ПО КРЕМЪЛСКА ПОРЪЧКА ТЕЗИ КОИТО НЕ СЛУЖАТ ВЯРНО НА КРЕМЪЛ.СЕРЕГЕЙОВИТЕ ПЕДЕРИ ВЕЧНО ЩЕ ПРАВЯТ БЪЛГАРИЯ ГНУСНА И ПРЕЗРЯНА ЗА СВЕТА...

2021.06.30 | 11:07

1
До кога с тия "пробни гласувания"? Не се ли научиха вече как "правилно да ги управляват"? Колко "репетиции" са нужни?

Добави коментар

Водещи новини