Борисов: Когато Слави ме водеше в Учин дол, да се изфука пред майка си и сестра си, че сме приятели, знаеше ли кой съм?

  • 29 юни 2021 21:32

  • 17271
  • 69
Борисов: Когато Слави ме водеше в Учин дол, да се изфука пред майка си и сестра си, че сме приятели, знаеше ли кой съм?
© ГЕРБ

Когато Слави ме водеше в Учин дол, да се изфука пред майка си и сестра си, че сме приятели, знаеше ли кой съм? Това попита председателят на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г във Варна, по време на предизборно събитие на партията.

По повод думите на Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. от „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ по адрес на ГЕРБ, че не преговарят с терористи, Борисов го посъветва когато високи, дълги, силни хора се карат, да се държи настрана. „Понеже Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в пише на неговите плакати „Нещо друго“ и мен ми е интересно това другото, ако е по-хубаво, да гласуваме и ние за него. Ама ние като не знаем… И само казах, дайте да дебатираме по тази тема! Кое е другото? Ако е по-правилно, ще ръкопляскаме. Ще го свършите, не само няма да ви пречим, но ако имате нужда, с нещо ще ви помогнем. Той отговорил, „с терористи американците не преговарят“, обясни Борисов, съобщиха от партийната централа.

ИТН към Борисов за дебата: С терористи не преговаряме

 „Народът е казал: „Когато атовете се ритат, магаретата нямат работа там“. Мога и да съм още по-цветущ, защото да сравниш нас с терористи… Ние, които разкрихме и обявихме Хизбула за терористична организация. Имаме наградите на всички антитерористични служби в света. От камината на Белия дом до Версай в Париж, от Кремъл до Берлин, от Япония, Китай, Корея, навсякъде е свирен българският химн, та до Иран, когато съм бил аз там. И то по колко пъти!? И няма да забравя „Да, България“, когато водих при Ангела Меркел, колко бяха тогава доволни“, припомни председателят на ГЕРБ.

Неговият вожд и учител Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, дали е знаел, когато ме е водил в Учин дол, да се изфука пред майка си и сестра си, че сме приятели, заедно с жените си бяхме, аз го возех. Майка му беше страхотна жена, и сестра му…, прекрасни хора. Единственият спор с него сме водили кой е от по-бедно семейство. Аз от Банкя или той от Учин дол. Тогава той знаеше ли кой съм? Когато си ходехме на рождени дни, по ресторанти, по кина години наред. Какво Ви става бе хора? Ето Ви властта! Взимайте я, управлявайте! Покажете кое е другото! Иначе ние нямаме претенции към вас. Не говорете такива глупости! „С терористи не преговаряме“, а като идвахте у нас, не бяхме ли терористи? Вие сте съучастници тогава и наказанието е едно и също“, посочи Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Лидерът на ГЕРБ призова опонентите да се държат така уважително, както той се държи към тях.

Според Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, за да се развие още Варна, е нужна автомагистрала „Хемус“. „Ако и това са направили, да вземат парите, които осигурихме за „Хемус“, те са ни направили най-голямата услуга. Ако има гражданско общество, трябва да излязат да ги бият с камъни. Без „Хемус“ в Северна България нищо не може да се случи. Когато дойдохме ние, нямаше дори проект за магистралата. След Правец 30 години висяха колоните, докато се направи. Не стойте и не ги чакайте. Поемам ангажимент да довършим това, което сме започнали, ако Вие ни дадете вашия глас“, категоричен бе Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Лидерът на ГЕРБ припомни, че няма неизпълнени обещания. „Преди 4 години обещахме двойно увеличение на учителските заплати и го изпълнихме. Успях да Ви преведа през най-тежката финансово-икономическа криза. Направих Брутният вътрешен продукт над 120 милиарда. След това ни сполетя миграционната криза. В България сведохме миграцията до нула, а си спомняте бунтовете в Харманли, Враждебна, Овча купел. И последно - Ковид-кризата. Само преди година бяхме в ужас какво се случва. С проблемите на пандемията лягах и ставах. Оказахме се в един момент без ваксини. Обиколих Европа и осигурих 3 милиона ваксини. Всички най-модерни ваксини са у нас – Астра, Пфайзер, Джонсън, Модерна“, припомни Борисов. По думите му днес всеки човек в България може да отиде и да си избира ваксина.

„Но те убиха ваксинационния план. През септември и октомври ще ни връхлети Ковида отново със страшна сила. Ще влезем в кризата тогава, когато ваксините ще са с изтекъл срок на годност, а нови няма да ни доставят“, предупреди Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Той бе категоричен, че сега в програмата на ГЕРБ залагаме освен увеличението на учителските заплати, и това за медицинските работници. „Искам ясна сметка, точна, за 4 години двойно увеличение на заплатите на санитар, медицинска сестра, лекар. Това ще бъде нашата армия срещу Ковид. Никъде в Европа нямаше облекла, маски, шлемове. Всички това произведохме за седмици, за да се справим с пандемията. И те сега искат да ни чегъртат за благодарност. Ами вземете нещо да направите, а не се занимавате с нас“, призова Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Борисов за щама Делта: Ще видите какво чудо ще бъде в България заради хората на Радев

Председателят на ГЕРБ посочи, че днес Съюзът на съдиите в България казва, че двама висши представители на изпълнителната власт – министрите на икономиката и на регионалното развитие, са отправили недопустими критики по адрес на съдия. „Това, ако го бяха казали мои министри, щяха да бъдат уволнени веднага. Никаква реакциите обаче няма от партиите, които седят зад това правителство“, подчерта Борисов.

„В последно време чувам упрека, че сме сами. Като гледам хората в залата, явно не сме сами. ГЕРБ не е устава, не е програмата, не е ръководството, ГЕРБ са хората. Затова сме силни“, заяви заместник-председателят на ГЕРБ Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник. По думите му, политиката е инструмент на обществото да управлява себе си, да се развива и да върви напред. „Политиката е изкуството да живеем заедно в мир, в сговор и да се развиваме като общество. Никъде не съм чел, че политиката е да надвикаш другия, да му се скараш и да го изчегърташ. Това е постижение на нашите опоненти“, посочи той.

По думите му, сега сме в режима на изстъргването. „Добре, че тръбите на Балкански поток са под земята, защото ще им е трудно да отидат да ги извадят. Това е проект, от който българските граждани ще получат 9 милиарда лева, а проектът струва 3 милиарда лева“, обясни още Дончев. Според него, безспорно Варна заслужава магистрала и нова голяма индустриална зона, която да даде шанс да се появят фабрики и нови инвестиции. „Не искам да призовавам да биете някой и да воювате с някой друг. Нашата война е с бедността, невежеството, неграмотността и разрухата“, категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.

Водачът на листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на във Варна проф. д-р Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г. заяви, че комунизмът свършва тогава, когато свършат парите на другите. „Това се случва в момента. Тези хора спират развитието на Варна и на България, като спират магистрала „Хемус“, подчерта той.

 

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
17271 69

Свързани новини

Коментари 69

Добави коментар

2021.06.30 | 00:28

36
Бях на сбирката на ГЕРБ във Варна ! Тягостна , умряла атмосфера ! Поведението на хората е като на пребити псета ! Никаква надежда ! Пълно отчаяние на хора , които си очакват края , но няма как да скочат от пробитата лодка ! На дъното !

2021.07.04 | 17:55

69
Скочиха,при,майкати, педирунгел

2021.06.30 | 05:21

52
Оха ТИКВА нама ли да пуснеш в ефир как славуца ти разцепи анала и то два пъти,сега и Радун ша та разцепи няколко пъти,кажи зарасна ли ти анала в болницата,закърпиха ли го добре,кърви ли още.

2021.07.03 | 15:59

68
Нека на 11/07 да си върнем свободата...видя се , че ИТН са фирма за поръчки на Доган и Пеевски, ДеБъ и ИСМВ са слуги на Васил Божков и Цветан Василев, престъпници укриващи се от Българското правосъдие зад граница !!! За БСП и ДПС няма какво да кажем освен,че да КРАДАТ И УНИЩОЖАВАТ друго не могат! Те са са слуги на Кремъл и изпълняват заедно с Радев поръчка за унищожаването на Родината ни. Само ГЕРБ това е истината и всички го знаем
ТиКва мУтренска

2021.07.01 | 21:48

67
БАЦЕ на 11 отива в ЦЕНТРАлНиЯ при БАй СТАВРИ!Да си носи ВАЗЕЛИН!
Бай ХУй

2021.07.01 | 21:47

66
Нека пожелаем Дружно на БОКО за Джулая МНОГО АНАЛЕН СЕКС в ЦЕНТРАЛНИЯ!

2021.06.30 | 23:19

64
Нека на 11/07 да си върнем свободата...видя се , че ИТН са фирма за поръчки на Доган и Пеевски, ДеБъ и ИСМВ са слуги на Васил Божков и Цветан Василев, престъпници укриващи се от Българското правосъдие зад граница !!! За БСП и ДПС няма какво да кажем освен,че да КРАДАТ И УНИЩОЖАВАТ друго не могат! Те са са слуги на Кремъл и изпълняват заедно с Радев поръчка за унищожаването на Родината ни. Само ГЕРБ това е истината и всички го знаем
ГРОБ

2021.07.01 | 21:46

65
Млъквай ГЕРБЕРСКИ ПЕДАЛ

2021.06.30 | 23:18

63
Нека на 11/07 да си върнем свободата...видя се , че ИТН са фирма за поръчки на Доган и Пеевски, ДеБъ и ИСМВ са слуги на Васил Божков и Цветан Василев, престъпници укриващи се от Българското правосъдие зад граница !!! За БСП и ДПС няма какво да кажем освен,че да КРАДАТ И УНИЩОЖАВАТ друго не могат! Те са са слуги на Кремъл и изпълняват заедно с Радев поръчка за унищожаването на Родината ни. Само ГЕРБ това е истината и всички го знаем
За два месеца

2021.06.29 | 23:30

28
Съсипаха държавата! Спряха парите за метрото,за,,Хемус",за лекарите,спряха и ваксините,а вие червени гниди ми драскате тук! Пред фактите и Боговете мълчат!!! Само ГЕРБ е спасението!!!

2021.06.30 | 23:18

62
1.5 м млн души подкрепят ГЕРБ
Айде бе,верно

2021.06.30 | 12:30

61
Най бедна,най корумпирана,112,завзета мутренска държава Тикволандия

2021.06.30 | 06:39

58
Тошо,мадото,терорис
Ваксинатора

2021.06.30 | 06:16

57
Вайй ,ваййй Ваксинарора ще те Оноди ,бе Фандък Гербав
Последен

2021.06.30 | 06:12

56
Герб са терористи и крадци
TE IBA

2021.06.30 | 06:08

55
ФОСТАТА
Ваксинатора

2021.06.30 | 05:46

53
Ша та Ваксинирам анти-Боку и ша са оправиш ,ама трябва да разцепя Ануса ти
Майтапчи Йово

2021.06.30 | 02:16

41
Тикварино, бегай да си играеш с чурката бре, идиот:)))!
Барба Ганьос

2021.06.30 | 01:43

39
Верно, съсипаха я...ама Герберасите.. за 10 години, добре се справиха..

2021.06.29 | 23:55

30
Квичете , скимтете , плачете , гърчете се , агонизирайте , оплаквайте се на арменския поп , самобичувайте се ! НИЩО НЯМА ДА ВИ ПОМОГНЕ , КРАДЛИВИ ПАРАЗИТИ ОТ ГЕРБ !
Naivitet

2021.06.30 | 07:43

60
Drugite ne sa "КРАДЛИВИ ПАРАЗИТИ"?!

2021.06.30 | 07:05

59
БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ Е АГЕНТ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ С АГЕНТУРНО ИМЕ БУДА!ОСВЕН ТОВА Е И МРЪСЕН ЕВРЕЙ!
KKK

2021.06.30 | 06:08

54
ЩЕ ГО ОБЕСИМ КАТО МУСОЛИНИ !!!

Добави коментар

Водещи новини