Борисов: Сами сме срещу всички, но не защото сме по-лоши, просто те много искат да пораснат

  • 28 юни 2021 18:48

  • 8081
  • 105
Борисов: Сами сме срещу всички, но не защото сме по-лоши, просто те много искат да пораснат
© ПП ГЕРБ

Моля Ви, казвайте на хората да излязат и да гласуват! Това призова председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на предизборно събитие на партията в Добрич.

По думите му има много хора, които ги е страх от машините, но те трябва да излязат да гласуват. „Такава ниска активност е кошмарна. В Благоевград има 27% активност. Уплашиха хората. 60-хиляден град ще бъде управляван с 6000 гласа. С какъв морал ще управляват те?“, попита Борисов.

Борисов за щама Делта: Ще видите какво чудо ще бъде в България заради хората на Радев

Според председателя на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, една армия не трябва да се праща, тя трябва да се оглавява.

„Едно е да пращаш хората в бой, друго е да застанеш пред тях. Сами сме срещу всички не защото сме лоши, а защото те много искат да пораснат. Но не с повече идеи, не с повече политика и доброта. Със злоба, реваншизъм и компромати. Но това ще им изяде главата. Българският народ е толерантен и не обича злобата“, посочи Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Той посочи, че Янаки СтоиловЯнаки СтоиловЯнаки Стоилов е роден на 8 септември 1958 г. в гр. Велико Търново. Завършил е право в Юридическия не е избран дори за домоуправител във входа си, но е министър.

„Откакто се е появил на политическата сцена, той няма победа, но е министър. Назначават си шефове на банки, но с какъв морал? Нали това е политическо състезание. Трябва да уважаваш опонента, да уважаваш хората. Как ще чегърташ хората? И това го казва обединителят на нацията“, възмути се Борисов.

По думите на лидера на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, финансовият министър намери милиард и половина лева, защото бюджетът така е конструиран, че да има и за пенсионерите, и за лекарства, и за ваксини.

„Те убиха най-важното – ваксинационния план. Ще ни вкарат в тежка криза през септември. Нашите герои - медицинските работници, се справиха най-добре с пандемията в Европа. Делта щамът е опасен и той ще дойде, той е тук. И вместо сега да имаме 3,5-4 милиона ваксинирани, ние лежим на стари лаври“, предупреди Борисов.

Той бе категоричен, че единственото, което са променили, освен чегъртането на хората, е че грантовете ги подмениха с кредити. „Не те увеличиха парите, а буферите, които ние сложихме в бюджета“, подчерта Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

„Автомагистрала „Хемус“ за вас е жизненоважна. За съжаление гледам машините стоят, никой не работи. Какво им пречи „Хемус“? Парите са там, само да работят. Какво им пречеше това, та го спряха и него? Почти готова е магистралата до Търговище, но не се работи“, изрази разочарованието си Борисов.

Той припомни, че когато ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в каза, че ще увеличим учителските заплати, много хора се съмняваха. „Но ние каквото обещаем, си го изпълняваме. Нямаме неизпълнено обещание! Освен това над 1 милиард влязоха в образователната инфраструктура. Виждате вече как изглеждат училищата. Сега мога да обещая същия подход както за учителите, така и за медицинските работници“, заяви председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

По думите на Борисов, Планът за възстановяването, който Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник и екипът му изготви, беше добър план.

„Повече от добър! Вчера чувам, че щели да го калиброват? Защо не го калиброват вече толкова време? Нали твърдяха, че имат готов план? Защо не го пращат?“, попита той.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г обясни, че ако Планът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в проработи, ще има пари за увеличаване на доходите. „Какво ще е това нещо друго на Слави Трифонов? Ще повторим печалния световен рекорд на БСП, фалирала 25 банки ли? Нали помните фалита на КТБ? И тази криза решихме, и всички с вложения, получиха до 100 евро от държавата. Бих се срещнал най-приятелски пред публиката, да чуя какво е другото“, призова Борисов.

По думите му жаждата на власт на опонентите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е огромна, но всяка голяма държава, която е просперирала, разчита на системни партии. „Влязохме в чакалнята на Еврозоната, влязохме в Банковия съюз, но сега съм сигурен, че и това ще провалят“, предупреди още Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Пред хората в Добрич той съобщи, че е изпратил заместник-председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Даниел Митов и Деница Желева в Брюксел, за да уверят европейските ни партньори, че сме готови за влизане в Еврозоната.

„Преди 2 години са започнали да правят компромата с чекмеджето. Издебнали са ме, когато ме няма и са го направили. Защото ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в без лидера си е наполовина силна“, заяви още Борисов.

Според него, във Венецуела президентът Мадуро е станал президент, благодарение на машините, които сега са в България.

„В Германия съдът спря гласуването с машини, защото могат да бъдат манипулирани. А ние с вътрешен министър Бойко Рашков очакваме честни избори? Е няма как да стане! Да, изборите ще бъдат манипулирани, но от това да не ви пука!“, категоричен бе Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Заместник-председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник призова хората в залата да не изпитват омраза. „Не знам общество или човек, който се е развил и успял с омраза. Искам да вярвате, че имаме сила, че сме заедно и че най- доброто предстои. Никой не може да Ви изчегърта“, призова Дончев.

Той припомни, че за „партии на статуквото“ говорят хора, които са в българската политика от десетилетия. „Говорят за партии на статуквото. Част от тези, които Ви говорят за статукво и промяна са същите, които когато бях на 16 години, ни обещаваха демократичен социализъм. Или същите, срещу които протестирахме през 1997 година. Те говорят за статукво и промяна“, посочи Дончев. По думите му, никой от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не е против промяната, но в работата на служебното правителство няма нито почтеност, нито прозрачност, нито професионализъм, които бяха обещани.

„За да управляваш, трябват много неща. Първо - да знаеш какво искаш. Трябват знания и опит. Освен това обаче трябва и екип. 15 човека на едно място не означава, че те могат да свършат работа. Най-добрият екип, е на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Трябва и още нещо, казва се отговорност. Да има механизъм, по който да понесеш политическа отговорност, когато сбъркаш в нещо. В служебното правителство аз не виждам кой и как носи политическа отговорност. В ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в винаги е ясно как се носи отговорност. И за да управляваш, трябва и лидерство. Лидерът не се страхува да води хората напред и да ги води на места, където не са били“, посочи Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

Според водачът на листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в Добрич Деница СачеваДеница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е, за партията изминалата година и половина беше изключително трудна, защото водихме битки с олигарсите, с фалшивите новини, с пандемията.

„Имаше много омраза и разделение. Не се предадохме, не озлобихме сърцата си и не ожесточихме душите си. Преведохме държавата през кризата, която беше не само здравна, но и икономическа. Опонентите ни избягват да говорят за това, че вдигнахме минималната работна заплата до 650 лева, минималната пенсия до 300, вкарахме държавата в чакалнята на Еврозоната, вдигахме кредитния рейтинг на държавата, успяхме да запазим работата на поне 350 хиляди български граждани, свалихме безработицата до нивата от преди кризата“, припомни Сачева.

По думите ѝ ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е единствената политическа сила, която може да излъчи правителство, да носи отговорност и да се променя.

„Ако изборите ще са почтени, защо отказват да броят контролните разписки?“, попита областният координатор на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в Добрич.

Сачева бе категорична, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в няма да се поддаде на омразата и не трябва да позволяваме тя да влезе от улицата в парламента. „Явяваме се с програма минималната работна заплата да стане 1000 лева, средната работна заплата - 2000 лева, а Брутният вътрешен продукт да достигне 200 милиарда лева. Предлагаме специална програма за връщане на българите от чужбина. Нашият фокус в следващия мандат ще продължи да бъде образованието, иновациите и икономиката“, подчерта Деница СачеваДеница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е.

По думите ѝ ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще направи България най-доброто място за правене на бизнес в Европа.

„Всички са горди с постигнатото. Представете си, че нас ни нямаше. Нямаше да има други партии, нямаше да има какво да говорят, нямаше да има кусури. А сега има само направени неща“, заяви пред хората в Добрич водачът на листите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в във Варна и Велико Търново проф. д-р Костадин Ангело.

Той бе категоричен, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще постигне средна заплата в края на мандата 2000 лева.

„А всеки лекар ще получава поне три средни работни заплати, една медицинска сестра по две средни работни заплати и един санитар една средна работна заплата. „И това можем да го постигнем благодарение на премиера Борисов, който знае как да спре контрабандата, да напълни българската хазна и Брутният вътрешен продукт да достигне 200 милиарда лева. Ще направим здравеопазването достъпно и близко до хората дори и в най-малките населени места. Ще въведем скринингови програми за ранно диагностициране на рак и специална програма за превенция на сърдечното здраве“, обясни още Ангелов.

„Само няколко месеца след като не управляваме тази държава, хаосът е пълен. От момента, когато Планът за възстановяване на България беше един от най-публичните, до сега, когато всичко е блокирано и България се присъедини към държавите, които засекретиха своите планове. Никой не знае до къде е стигнало служебното правителство с този изключително важен въпрос за България. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в винаги е имала подкрепата на европейските ни партньори от ЕНП“, заяви пред гостите на събитието в Добрич евродепутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в/ЕНП Емил Радев.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
8081 105

Свързани новини

Коментари 105

Добави коментар
Улицата

2021.10.16 | 19:20

105
"Едно е да пращаш хората в бой, друго е да застанеш пред тях" А друго е да слагаш всеки месец в чекмеджето пачки.
KOKO

2021.07.26 | 20:47

104
BORISOV SE BORI DO KRAI DA BADE VAV GLASTTA,ZASHTOTO AKO NE E- TOI SHTE BADE PODSADIM,A DOKATO E V PARLAMENTA S ,,IMUNITET,, DAZE V OPOZIZIJA ILI KAKVOTO I DA E,DOKATO TOPLI TAM NJAKOI STOL-NIKOI NE MOZE DA GO PIPNE. E,TE TAKIVA RABOTI.
XXX

2021.06.29 | 15:29

103
НАЙ-ГОЛЯМАТА ЛЪЖА НА Б.Б Е ЧЕ ИМА ЖИВИ КОМУНИСТИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ И ЧЕ ТЕ ИМАТ НЕЩО ОБЩО СЪС БСП ТЕЗИ ОТ БСП СА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ А ИНАЧЕ ЖИВИ КОМУНИСТИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ ОТ МНОГО ВРЕМЕ НЯМА ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЪЛГАРСКО ЛЯТО (15) АКО ИСКАТЕ ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ

2021.06.29 | 05:33

98
А коя книга четеш в момента? Или наскоро прочетена?
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.06.29 | 09:58

102
Гейберите не четат книги. Те гледат тиквени стримове по фейсбук. Културна работа. Хахахахахаха
ДО ТОЗИ ОТДОЛУ

2021.06.29 | 06:24

101
КАТО НЕ ЧЕТЕ ДА СИ ХОДИ НА СЕЛО!НЕ ЗНАЕХ,ЧЕ ТРЯБВА ДА СИ В ОПРЕДЕЛЕН ВЕК ЗА ДА ЧЕТЕШ?

2021.06.29 | 06:12

99
И какво като не чете? В кой век си бе?

2021.06.28 | 23:41

90
11 юли 2021 г ! Ден на екзекуцията на ОПГ - ГЕРБ и нейния главатар ТИКВАТА ! РАДЕВ ще го обяви за всенароден национален празник !

2021.06.29 | 06:14

100
Ега ти тъпия комунист. На вас все революции и екзекуции са ви в главата, затова всички държави имали вашия строй са с 500 лева заплата и 200 лева пенсия
Ники

2021.06.29 | 04:52

97
Колко е смешен и жалък тиквун

2021.06.29 | 00:37

96
ДА ТЕ ЛАШКА ПОРАСНАЛИЯ В ЗАДНИЯ ДВОР
дфдс

2021.06.28 | 23:47

91
Тръгнал да ми говори той за Благоевград , ало крадлива мръсна долна тиква , аз не съм от Благоевград но много мои приятели са от там и ми казват как в последните години Благоевград е останал без хора , всеки се спасява накъдето може затова ти е ниска избирателната активност не заради машините , с пеефски двамата успяхте да съсипете един от най-добрите градове за живеене в страната , в момента в Благоевград ако не са учениците от другите населени места и хора няма да можеш да видиш по улиците, но хората ви го показаха , кандидата на ГЕРБ го няма даже и на резервната скамейка
от всички глупости на кр@дливия нерез

2021.06.29 | 00:07

95
единственото вярно нещо е, че народа е толерантен... в нито една държава няма да го търпят да кр@де с гъ.за си 12 години

2021.06.28 | 23:57

94
Свинчугата пеевски унищожи цигарената а с нея и града.

2021.06.28 | 19:10

1
Оха ТИКВА нама ли да пуснеш в ефир как славуца ти разпори анала и то два пъти,сега и Радун та разцепи няколко пъти,кажи зарасна ли ти анала в болницата,закърпиха ли го добре,кърви ли още.

2021.06.28 | 23:55

93
Но кълни,майко,проклинай таз герберска черна прокуда,дето нас млади пропъди по тази тежка чужбина-да ходим да се скитаме немили,клети,недраги! Христо Ботев-На прощаване 1868г.

2021.06.28 | 22:56

81
Всеки знае кво е гейбераско шибане,млад гейбер се засилва със заголен анус и се нанизва на славуца на чепа примерно,за справки ТИКВАТА,е тогава славуца беше забравил вазелина и се наложи тиквето да ходи в болница да го кърпят.След ТИКВЕНОТО премеждие всеки гербераст си намазва свинтера обилно с вазелин преди да излезе,за да не стават изненади.Тиквения свинтер още кърви и се налага честа смяна на памперса,че като се смесят кръв говна и тиква,и става една лъйнянокърваватиквеница.

2021.06.28 | 22:11

62
Лятото очаквайте новия филм от любимата ви поредица “ТИКВАКА 1,2,3”, а за огорчение на червената тиквена аудитория се очаква заснемане на новите епизоди от поредицата "Славуца цепи ТИКВЕНИЯ свинтер" "Радун разцепи ТИКВАКА с 200" и "Бай Ставри Пори ТИКВЕНИЯ анус" а завършека на поредицата ще е "Кой забремени ТИКВАКА"...приятно гледане...
долния тикволиз онодан

2021.06.28 | 22:07

53
Като видите герберас,онождай те го,герберас се оножда за здраве и берекет на държавата,колкото по силно квичи гербераста толкова по голям ще е берекета.

2021.06.28 | 22:06

52
Абе помияр на теб само ануси са ти в устата

2021.06.28 | 19:12

3
Черепа ме мачка, Радев с дрон ма гони,Мата Хари ме преследва,европето ми го тури с 200 и славуца анала ми разпори багер ме товари в една лека кола ТИКВО АЙДЕ СТИГА, СТЕГНИ СЕ, ЧЕ ТИ СЕ СМЕЯТ ХОРАТА
Фотограф

2021.06.28 | 23:48

92
Гледам на снимката-една тлъста и проста - Тиква...и зад нея-прости Тиквени Семки...!

Добави коментар

Водещи новини