Румен Христов: ГЕРБ-СДС и ИТН можем да гарантираме едно стабилно развитие на България

  • 28 юни 2021 18:06

  • 3355
  • 30
Румен Христов: ГЕРБ-СДС и ИТН можем да гарантираме едно стабилно развитие на България
© Кадър: БТВ

Изборът не е много добър от гледна точка на активността. Това, което стана на местните избори в Благоевград бе червена лампичка за нас политиците да не правим избори твърде често. Друго направи впечатление, че избирателите гласуваха по-бавно с машините. Някъде машините отказаха. Да се надяваме, че това няма да се случи отново, за да имаме един честен и прозрачен вот. Това заяви лидерът на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

"Много е деликатна ситуацията в Благоевград. Нямаме споразумение с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за местните избори. Местните структури сами решават с кой да се коалират на местните избори. Най-големият извод, че беше много ниска избирателната активност. Имахме решение да извървим целия път от избори заедно с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в", обясни той.

Илко Стоянов и Румен Томов отиват на балотаж в Благоевград

"Коалицията ни с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е идейна и осъзната. Националният ни съвет препотвърди коалицията. Огромна част от седесарите одобряват да продължим общия си път с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Ние десните можем да гарантираме едно стабилно развитие на България. Никой не искаше да води диалог с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, но ако искаш да промениш една формация, вземи я при себе си и я промени", даде съвет лидерът на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

"СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на е много години в опозиция, но ако ние сме първа политическа сила, ще опитаме да водим преговори за коалиция. В предишния парламент диалог трябваше да има, но нямаше такъв. Избирателите ни казаха ясно, че трябва да седнем и да се споразумеем по общите точки за България. Няма партии на статуквото – те са системни партии, които управляват 30 години. В политиката никога не се казва никога. Не се знае какво може да се наложи да се сформира като коалиция. По-важно е да се следват големите цели, да не променяме евроатлантическия си път, да не правим рязък завой към Кремъл", обяснява Христов.

"Опасявам се, че след изборите ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и да търси разговори с ИТН, може да не искат да разговарят. Трябва да има диалог, дори да не се разбираме. Трябва да видим кое ни събира и кое ни разделя. Искат прмяна на модела, но не можем да променим модела без да променим Конституцията. Вероятно ще стигнем и до този дебат. Не знам защо го бавим", каза още Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в.

По въпроса за санкциите по закона „Магнитски“, Христов заяви: „Това не беше най-доброто за България. Ние трябва да се справяме добри. Каза ни се, че трябва да решим проблема с корупцията. Не беше най-добрата реклама за България. СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на смята, че икономиката е едно от най-важните неща.

Мая Йорданова
3355 30

Свързани новини

Коментари 30

Добави коментар
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.08 | 18:16

30
СЛАВЕ ТЪПОТО Е ПОЖИЗНЕН ВОЖД НА ЗАДУНАЙСКАЯ ГУБЕРНИЯ...СЛАВЕ ТЪПОТО Е ПОЖИЗНЕН ВОЖД НА ООНЕЕ И ПО СЪВМЕСТИТЕЛСТВО ХИГИЕНИСТ НА ОАКАНИЯ ПУТЬО НАЙ ОТЗАД.СЛАВЕ ТЪПОТО СИ Е...СЛАВЕ ТЪПОТО!!!...НАПЪНАЛА СЕ Е МУТРАФОНОВАТА ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО СО СЕ ВСИЧКИ ГНУСНИ КРЕМЪЛСКИ ПИЧКИ ДА ПРАВЯТ ОТ ТЪПУНГЕРА УДОБЕН ШИРОКО СКРОЕН НАЙ ОТЗАД...СУКА ЙОБАНА В РОД!!!...ДИМИТЪР БКАГОЕВ НЕ Е БИЛ ПЕЩЕРНОКОМУНИСТИЧЕСКИ КРЕМЪЛСКИ ИДИОТ НЯКОГА.МНОГО СЪМ РАЗГОВАРЯЛ СЪС СТОЙО КОРАБОВ...ТОЙ СЕ ИЗРАЗЯВАШЕ ТАКА:ЗЕТЯ НА ГОШО ТАРАБАТА И ПРАВЕШКИЯ МАНГАЛ НАТИКАХА РОДИНАТА НИ В КРЕМЪЛСКИЯ НУЖНИК. ДИМИТЪР БЛАГОЕВ Е КАЗАЛ"ЧОВЕК,КОЙТО ДО ДВАДЕСЕТАТА СИ ГОДИНА НЕ Е КОМУНИСТ,ТОЙ НЯМА СЪРЦЕ.ЧОВЕК,КОЙТО СЛЕД ДВАДЕСЕТАТА СИ ГОДИНА Е КОМУНИСТ,ТОЙ НЯМА АКЪЛ". И ОЩЕ "НЯМА НА СВЕТА ДЪРЖАВА(ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТУРЦИЯ),КОЯТО ДА Е НАВРЕДИЛА ТОЛКОВА НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ,КОЛКОТО РУСИЯ".ЛАВАТАРА НА МУТРАФОНОВАТА ХУНТА МАЛОУМЕН КРАДЕВ Е ЗАПОВЯДАЛ ТЕЗИ КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА БОРИСОВ ДА СЕ ИЗЯЖДАТ СУРОВИ ПО СТАР РУСКИ КУЛИНАРЕН ОБИЧАЙ-БЕЗ ПОДПРАВКИ.*****ТАК ПАЛОЖЕНО-ПУТИ*******ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА...АМИН ДАЙ БОЖЕЕЕ...ВСИЧКИ МУТРАФОНИ СА СЪС СЛАВЕ ТЪПОТО********ВСИЧКИ МУТРАФОНИ ЩЕ ЛАПАТ НА БОРИСОВ ПОРЕДНИЯ ПО ЗДРАВ...ЗАКОНОМЕРНОСТ...ПРИ ВСЯКО ЗАГРАБВАНЕ НА ВЛАСТТА ПОЗАСРАНО 20 ЗАПОЧВА ЯКИТЕ ГРАБЕЖИ ОТ МОРЕТО ТА ДО...СВАТКО,БРАТКО...СВТОВНО ИЗВЕСТНИ МОШЕННИЦИ БЕЗНАКАЗАНИ МОШЕННИЦИ...МАСЛАРОВИ,ОВЧАРОВИ,ПЪРВАНОВИ,БОКОВИ,БОБОКОРВИ И ВСЕ ТАКААААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА...СТИГА СТЕ СЕ ГЪЗИЛИ НА РУСИЯ БЕ БЕЗРОДНИЦИ.МУТРАФОНОВА ВИ НАПРАВИ ОЩЕ ПО ПРЕЗРЯНИ ЗА СВЕТА,А СЪЩО И НИЕ,КОИТО НЕНАВИЖДАМЕ РУСКИТЕ ПОРОБИТЕЛИ СМЕ ПРЕЗРЯНИ ЗАРАДИ ОЛИГОФРЕНСКОТО ВИ ПОВЕДЕНИЕ...НЕ СПРЯХТЕ НИТО ЗА МИГ ДА ЛИЖЕТЕ ЛАЙНЯНИ РУСКИ ГЪЗОВЕ...СУКА ЙОБАНА В РОД...ХУНТАТА НА МУТРАФОНОВА С ГЛАВАТАР МАЛОУМЕН КРАДЕВ И ПАЛАЧ ПЕДЕРРАШКОВ,ЗАЕДНО С РУСКА ОРДА ЛЪЖЦИ И ФАЛШИФИКАТОРИ НАПРАВИХА ИЗБОРИТЕ БЕЗПРЕДМЕТНИ...ПОТЪНАХМЕ В РУСКИЯ КЕНЕВ ВО ВЕКИ ВЕКОВ,АНАТЕМА НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО И СЛУГИТЕ Ѝ В РОДИНАТА МИ...НИТО ЕДИН ДА НЕ ОЖИВЕЕ ОТ КОМУНОВИРУСА ДА ИЗЧИСТИ СМРАДТА НЕ ЧЕЛОВЕЧЕСКА...ПУТЕТО МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА ЕДИНСТВЕНО КАТО ВОЖД И ПАК ЕДИНСТВЕНО НА РУСКИ ОЛИГОФРЕНИ,ЗАЩОТО ИНАЧЕ В КАЛАБАЛЪКА НЯКОЙ НЕВОЛНО МОЖЕ ДА ГО НАСТЪПИ ПО РАМОТО.

2021.06.30 | 14:12

29
A,така. Бойко отново на висота. Днес каза, че ако управлява ще предложи три точки за мандата. Заедно с Патриотите ще ги изпълнят. 1.Ще изпълни обещанието си, от 2009 да изрине всички от ДС и никой вече да не заема никакви важни длъжности. Такива, като Гечев, Христов, и други, ще останат в историята...За да не могат, като сега след време да надигат глави.. 2. Увеличаване на доходите и пенсиите с 40%, два месеца след съставянето на правителство... 3.Премахване, на гишетата и опашките пред тях.. Смятам, че и този път народа ще се консолидира около тези, които работят и си изпълняват обещанията. Избирателите и този път ще подкрепят Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!
FARAON

2021.06.29 | 23:00

28
ЕВГЕНИЙ, МАЙКА ТИ, ЩЕ ... С В И Н С К А! ДОНОСНИК!
FARAON

2021.06.29 | 22:58

27
КАЧЕТЕ СНИМКА НА ЕВГЕНИЙ НА МАЙКА МУ, БАБА МУ, ЛЕЛЯ МУ... :)
FARAON

2021.06.29 | 22:56

26
Я ПО-ДОБРЕ ВИЖ ТАМ ДА У М Р Е Ш, КАТО ЕВГЕНИЙ, ДА НЕ ТИ ГЛЕДАМ З У Р Л АТА! :)

2021.06.28 | 19:07

6
Като видите герберас,онождай те го,герберас се оножда за здраве и берекет на държавата,колкото по силно квичи гербераста толкова по голям ще е берекета.

2021.06.28 | 22:13

25
Лятото очаквайте новия филм от любимата ви поредица “ТИКВАКА 1,2,3”, а за огорчение на червената тиквена аудитория се очаква заснемане на новите епизоди от поредицата "Славуца цепи ТИКВЕНИЯ свинтер" "Радун разцепи ТИКВАКА с 200" и "Бай Ставри Пори ТИКВЕНИЯ анус" а завършека на поредицата ще е "Кой забремени ТИКВАКА"...приятно гледане...
долния тикволиз онодан

2021.06.28 | 22:12

24
Я колко онодани квичат,на берекет е.

2021.06.28 | 22:10

21
Духай

2021.06.28 | 22:00

15
Еееее голем смех ....Радев грухтеше и лъжеше в Брюксел че не е подлога на Кремъл

2021.06.28 | 21:44

13
ЕЕЕЕ голем майтап,ТИКВУНЯ как се оправдаваше,квичеше и грухтеше,лъжеше кат дърта циганка,ма не съм аз бе бате,не съм земал,кръста са бе бате,не бях ме ние те бяха бе бате,кълнЪ са бе бате не беших пипал златото аз.
Ау какво чуват мойте оши?

2021.06.28 | 18:13

1
Да не би тиквата прави овертюри на Слави за "партньорство" и да не би да му обещава да му посвири на кавала?

2021.06.28 | 22:12

23
Не ще праскат майка ти заедно
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.06.28 | 20:27

10
Хахахаха, престъпниците вече са готови на всичко, за да спасят затвора.

2021.06.28 | 22:11

22
Шибай майка си недоносче

2021.06.28 | 22:10

20
Нека на 11/07 да си върнем свободата...видя се , че ИТН са фирма за поръчки на Доган и Пеевски, ДеБъ и ИСМВ са слуги на Васил Божков и Цветан Василев, престъпници укриващи се от Българското правосъдие зад граница !!! За БСП и ДПС няма какво да кажем освен,че да КРАДАТ И УНИЩОЖАВАТ друго не могат! Те са са слуги на Кремъл и изпълняват заедно с Радев поръчка за унищожаването на Родината ни. Само ГЕРБ това е истината и всички го знаем
единственото, което сътворихте е

2021.06.28 | 22:07

19
стабилна МИЗЕРИЯ

Добави коментар

Водещи новини