Кандидати от ГЕРБ-СДС в София: Образованието остава стратегически и национален приоритет

  • 25 юни 2021 10:07

  • 259
  • 9
Кандидати от ГЕРБ-СДС в София: Образованието остава стратегически и национален приоритет
© ПП ГЕРБ

Водачът на листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в 24 МИР Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, и кандидатите за народни представители Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за, Евгения Алексиева, Георги Георгиев, Любомир Талев, Теодорина Тодорова и Милена Дамянова се срещнаха с учители и експерти в сферата на образованието от район „Възраждане“.

Като домакин на срещата, кметът на район „Възраждане“ Савина Савова представи присъстващите кандидати за народни представители. Тя сподели, че в района се намират не само едни от най-желаните училища, но и училищата, които са с най-високи резултати, с най-висок успех в страната.

ПП ГЕРБ

„В последната година, по време на пандемията, учителите бяха истински герои и резултатите показаха, че са се справили със ситуацията. През последните години ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в инвестира и промени българското образование и за нас то остава стратегически и национален приоритет. Изпълнихме ангажимента за удвояване, дори за утрояване на възнагражденията на учителите. Това направи професията учител да бъде желана. Заплатите на учителите вече са над средните за страната. През 2021г. стартовата учителска заплата е 1260 лв.“, каза Милена Дамянова и увери присъстващите, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще продължи водената политика на увеличаваща се бюджетна подкрепа за сектора и инвестициите в образованието. Ще продължи дигитализацията на образованието и въвеждане на нови иновативни технологии, с които да отговори на новите поколения - поколението „Z“ и поколението „Alpha“.

Деница Сачева: Предлагаме програма за намаляване на младежката безработица

„Днес, ние сме тук да поговорим за политиката в сферата на образованието, да чуем вашето мнение и да получим Вашите поръчения. Като отговорни политици, ние трябва да получаваме и да изпълняваме поставените от хората задачи“, каза Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, и увери присъстващите, че като възпитаник на 18 СУ „Уилям Гладстон“, познава добре училищата в район „Възраждане“, които са сред най-големите по брой ученици, не само в София, но и в страната.

Учителите споделиха, че подкрепят политиката на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, защото благодарение на нея, учителската професия си е върнала авторитета и общественото признание и вече е станала привлекателна за младите хора. Те изразиха удовлетворението си от увеличението на заплатите, а следващата стъпка е заплатите да се диференцират, според постиженията на всеки преподавател. Според учителите, моделът на делегирания бюджет е успешен, но трябва да се надгради. Да има механизми за допълнително финансиране, което е важно за съхраняване на училищата с по-малък брой ученици, за да се осигури качествено образование и съвременна материално-техническа база. Надеждите на всички присъстващи са повече и качествени млади учители да работят в детските градини и училищата, да се създаде възможност работата на студентите в детските градини и училищата, където работят с наставници, да им се зачита за стаж, да се търсят нови механизми за интеграция, както и по-активно взаимодействие с висшите училища.

„С политиката си до момента ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в доказа, че изпълнява обещанията си и за нас образованието е основен приоритет. В София търсим решение на предизвикателствата, за нови детски градини, търсене на алтернативи и промяна на нормативната база“, каза Евгения Алексиева и допълни, че партията се ангажира да намери решение за финансирането на училищата с малък брой ученици, където делегирания бюджет не достига.

Учителите пожелаха успех на кандидатите за народни представители на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на на предстоящите избори и казаха, че с нетърпение ще очакват следващата среща, защото разчитат на тях.

Радина Лазарова
259 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2021.06.25 | 13:51

1
A,така. Бойко отново на висота. Днес каза, че ако управлява ще предложи три точки за мандата. Заедно с Патриотите ще ги изпълнят. 1.Ще изпълни обещанието си, от 2009 да изрине всички от ДС и никой вече да не заема никакви важни длъжности. Такива, като Гечев, Христов, и други, ще останат в историята...За да не могат, като сега след време да надигат глави.. 2. Увеличаване на доходите и пенсиите с 40%, два месеца след съставянето на правителство... 3.Премахване, на гишетата и опашките пред тях.. Смятам, че и този път народа ще се консолидира около тези, които работят и си изпълняват обещанията. Избирателите и този път ще подкрепят Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!

2021.06.25 | 19:32

9
В чюжбина ще гласуват 2 милийона.И всички са за протестните партии.Герб мерб всички ще хвърчат.
Mitaka

2021.06.25 | 13:51

2
ГЕРБ, СДС и патриотичните формации това е единствения правилен и достоен път на България! Няма път назад, да стегнем редиците и напред! Защото бъдещето ни е пред реална опасност окончателно да загубим свободата и благоденствието на родината си. Затова братя и сестри българи заедно за България да покажем, че ни пука! Няма да позволим повече гаври от чужди държави и техните слуги тук с отечеството ни. Мафията не е по - голяма от България. България над всичко! Всички нормални хора са зад вас, напред! Г-н Митов, адмирации за смелостта и на всички ит ГЕРБ, благодаря и продължавайте. Така има надежда за нормалното развитие и добруване на България Бог да пази България!

2021.06.25 | 19:32

8
В чюжбина ще гласуват 2 милийона.И всички са за протестните партии.Герб мерб всички ще хвърчат.

2021.06.25 | 19:32

7
В чюжбина ще гласуват 2 милийона.И всички са за протестните партии.Герб мерб всички ще хвърчат.
Иво

2021.06.25 | 13:52

3
Нaд 1 млн ще гласувамe за ГЕРБ и щe изметeм БСП/ ДПС и техните рожби .Има Такъв Народ..... Изправи се....Отровното Трио....АБВ....Движение 21....Демократична България.... Възраждане Миля че, избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!

2021.06.25 | 19:27

6
Избори на 11 юли 2021 г. ! ГЕРБ 3.99999999 % ! Не влиза в Парламента ! Новия главен прукорор Б . Рашков поема делото на бившия премиер ББ , който е в следствения арест ! Приятна нова седмица !

2021.06.25 | 19:24

4
Избори на 11 юли 2021 г. ! ГЕРБ 3.99999999 % ! Не влиза в Парламента ! Новия главен прукорор Б . Рашков поема делото на бившия премиер ББ , който е в следствения арест ! Приятна нова седмица !

2021.06.25 | 19:26

5
Избори на 11 юли 2021 г. ! ГЕРБ 3.99999999 % ! Не влиза в Парламента ! Новия главен прукорор Б . Рашков поема делото на бившия премиер ББ , който е в следствения арест ! Приятна нова седмица !

Добави коментар

Водещи новини