Дани Каназирева в с.Маноле: В община Марица стартираха много проекти, новата власт да не ги бави или изчегъртва

  • 24 юни 2021 09:47

  • 327
  • 1
Дани Каназирева в с.Маноле: В община Марица стартираха много проекти, новата власт да не ги бави или изчегъртва
© ПП ГЕРБ

„Моята философия е да съм близо до хората и да не правя компромиси с общественият интерес. И в тази кампания се срещаме с жителите на общините очи в очи, чуваме проблемите и заедно с помощта на кметовете съдействаме за решаването на всеки поставен проблем.“ Това каза водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за област Пловдив Дани КаназиреваДани КаназиреваАдвокат д-р Дани Каназирева е български политик от Пловдив. Омъжена с едно дете. Завършва по време на среща с жители, кметове  и общински съветници от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в читалището на село Маноле, община Марица.

На нея присъстваха и кандидатите за народни представители Младен Шишков, Йордан Кръстанов от СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, Димитър Янев Николай Стаматов и Петър Славков.



„Община Марица е една от най-бързо развиващите се общини в област Пловдив и по време на управлението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в реализирахме много важни проекти. Ние показахме, че когато имаш принципи и когато си безкомпромисен към  интересите, правата и здравето на хората няма невъзможни казуси. Пример за това е спирането на биоцентралата в Труд, която от години замърсяваше въздуха в района. Преди  година никой не вярваше, че това може да се случи. Положихме много усилия и благодарение на бързата намеса на бившия здравен министър проф. Ангелов и подкрепата от премиера Бойко Борисов беше защитено здравето на местното население", коментира Каназирева.

Дани Каназирева: Ще бъде ли защитен интересът на Белащица? На ход е служебният министър на енергетиката!



„Искрено се надявам започнатите проекти в община Марица да бъдат завършени и да не бъдат спрени от новата власт, защото виждам как един по един започват да се бавят“, допълни още тя.

Думите й бяха подкрепени от кмета на общината Димитър Иванов, който подчерта, че общината в последните години е във възход, благодарение на управлението на ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. И за да продължи да се развива с бързи темпове е необходимо всички дясномислещи хора, които могат да оценят направеното, да се обединят, за да продължи България по правилния път на развитие.



„Като човек, който точно 30 години вече се занимава с бойни изкуства, знам че понякога е необходимо да направиш крачка назад, за да се подготвиш за следващата атака. На 4-ти април ние направихме крачка назад. Време е на 11-ти юли да отвърнем на атаката с поне две крачки напред! , призова Младен Шишков.

ПП ГЕРБ

Последвайте канала на

Радина Лазарова
327 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.06.24 | 10:06

1
Духачка бойкова която не може да върже две изречения

Добави коментар

Водещи новини