Желязков, ГЕРБ: За кмет на Благоевград подкрепяме опитен човек, професионалист, който знае какво прави

  • 22 юни 2021 10:20

  • 402
  • 9
Желязков, ГЕРБ: За кмет на Благоевград подкрепяме опитен  човек, професионалист, който знае какво прави
© ПП ГЕРБ

За кмет на Благоевград подкрепяме опитен човек, професионалист, който знае какво прави. Андон Тодоров не е водач на партийна листа, който ако не стане кмет, ще отиде в парламента. Той е човек, който има ясна визия и я показва с конкретен план. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Благоевградска област Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети на среща с близо 200 членове и симпатизанти на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, която се проведе в зала „Пейо Яворов” в Благоевград.

В срещата участваха подкрепеният от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в независим кандидат за кмет на Благоевград Андон Тодоров, областният координатр но ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и евродепутат Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна, областният секретар Даниела Савеклиева, общинският ръководител на структурата Росица Димитрова.

„Благоевград трябва да възвърне бързо блясъка си, да осигури бъдеще за младите, да даде възможности хората да разгърнат потенциала си”, подчерта Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети. По думите му целта на опонентите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е да направят партията и нейните поддръжниците токсични, но е важно всички да изградят имунитет, защото сме на правилната страна.

„Ние сме центристи, с християнски ценности и добродетели, консервативни, защото не рушим, а искаме ред в хаоса, сигурност и спокойствие”, добави Желязков.

„Опитват се да създават напрежение, да ни разколебават, защото се страхуват от нас. Опонентите ни знаят, че заедно сме силни и че на 27 юни ще се поздравим с победата”, каза Андон Тодоров. Той подчерта, че има ясна и реалистична програма за развитието на Благоевград за следващите 2 години.

„Не ви обещавам заплати от 4000 евро, нито да разкрия 30 000 нови работни места, но гарантирам, че ще изградим индустриална зона, за да пивлечем инвеститори и да разкрием нови предприятия. Гарантирам, че ще живеем в чист, подреден, осветен и зелен град. Гарантирам, че заедно ще направим Благоевград най-доброто място за живеене, с перспективи за развитието на младите хора”, категоричен бе АндонТодоров и призова всички да се мобилизират, за да покажат силата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Желязков: ГЕРБ е единствената партия, която може да осигури устойчиво развитие на страната, защото има ясна политическа визия

Областният координатор Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна заяви, че е уверен, че в неделя ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в Благоевград ще преодолее първото препятствие и ще се поздрави с победа на частичните избори за кмет на Благоевград.

„Андон Тодоров е най-добрият избор за Благоевград, защото има конкретни проекти, по които ще се работи, за да излезе града от застоя и да се очертае бъдещият облик”, каза Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна. Той бе катгоричен, че на предстоящите избори ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще бъде първа политическа сила.

Радина Лазарова
402 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
ха-ха

2021.06.28 | 07:32

9
С машинното гласуване кандидато на герб даде фира
Иван

2021.06.22 | 12:53

8
Нали ГЕРБ продаде цигарената фабрика на Пеевски за да я затвори. Сс това обрече града на мизерия. Сигорно сега са хвърлили око и на болниците да продадат. Май само това остана
Иванов

2021.06.22 | 12:52

7
Така е, добре сте го научили да краде. Евалла. Нема такава крадлива шайка като вас от ГРОБ и ортаците ви ДПС. За това лъснахте съа санкции от САЩ и пак не се засрамяте ей. Нема такива нагли като вас
WOW

2021.06.22 | 11:03

6
Щял да работи да излезе града от застоя, който неговия предшественик от ГРОБ сътвори и доведе до това положение. Красота!

2021.06.22 | 10:28

1
Тамън Борисов щего научи как да крадне.
Wow

2021.06.22 | 11:02

5
Тоя е специалист в това - гарантирано от ГЕРБ затова го подкрепят!

2021.06.22 | 10:39

3
А ТАЗИ ЧЕРВЕНОКОСАТА ОЧАЛАТКА НЕ БЕШЕ ЛИ МНОГО БЛИЗКА С ЦВЕТАНОВ? ИЛИ КАКВОТО БЕШЕ БЕШЕ?
WOW

2021.06.22 | 11:01

4
Да близка и в леглото му ;)

2021.06.22 | 10:37

2
КОЙ АНТОН ТОДОРОВ? КОЙТО НАПИСА ШАЙКА ЛИ?

Добави коментар

Водещи новини