Каракачанов: Ще внесем жалба във ВАС за секциите в Турция и ще протестираме пред ЦИК

  • 20 юни 2021 12:02

  • 2529
  • 10
Каракачанов: Ще внесем жалба във ВАС за секциите в Турция и ще протестираме пред ЦИК
© Кадър - БТВ

ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа се готви да даде отпор на решението на ЦИК за разкриването на 121 избирателни секции в Турция. Това стана ясно от думите на лидера на организацията Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността в интервю за „Тази събота и неделя“ по БТВ. Това означава да внесем жалба във ВАС, ако трябва - протести пред ЦИК и на границата, но това не може да продължава - с автобуси някой да ти решава съдбата, възмути се лидерът на войводите.

По думите му по този начин разрешаваме на една чужда държава да се меси във вътрешната ни политика. 121 секции означава приблизително 120 хиляди гласа, това са близо 4%. Това изкривява вота в България и дава предимство на една политическа сила - ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, каза Каракачанов. Защо в Турция ще се гласува с хартиени бюлетини? Или обслужваш някой друг, не българския национален интерес? Обръщам се към служебното правителство - вземете машините от Видинско и ги пратете в Турция, предложи той. Защо го правим това? Това честни избори ли ще бъдат? Очевидно не. Служебното правителство допусна това безобразие със секциите в Турция, заключи той и припомни, че президентът не наложи вето  на този текст, каквото беше искането на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, а още в същия ден подписа указа за промените в Изборния кодекс.

Разкриват рекорден брой секции за вота на 11 юли в чужбина

Това е поредното българско правителство, което смята, че светът започва от него. Това, което прави сегашното правителство, не Ви ли прилича на първия мандат на Борисов, когато той дойде и каза – „всички са корумпирани, всички са лоши, аз съм единственият“, коментира действията на кабинета лидерът на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа. Всеки от предишните правителства е направил нещо, да се обединим около 6-7 основни неща и всички, без значение дали са проруски или проамерикански, да вървят в една посока, за да знаем, че поне едни 20 г. вървим в една посока, а не всеки да идва, събаря, плюе по предишните, него го махат, почват и него да го плюят, и така от 9 милиона сега сме под 7, заключи Каракачанов.

Основният ангажимент на служебното правителство е да проведе честни и прозрачни избори, а то от първия ден започва с внушения за подслушвания - Борисов е лош, оня министър е такъв, другия онакъв. Вашата работа е не да правите политика, а избори, служебното правителство допусна това безобразие за секциите в Турция, обвини Каракачанов. Той подчерта, че в Турция изборите се провеждат от турската държавна администрация през изселническите организации, които, не е тайна, се ръководят от техните служби за сигурност. Пристигат с училищни автобуси, излиза се организирано, на входа на секцията им се казва с кой номер да гласуват, документите им са предварително попълнени, защото не знаят български, добави още Каракачанов. Всичко се прави по команда - това честни и прозрачни избори ли ще бъдат, попита той. Даваме възможност на една съседна държава, към която ЕС има критика за спазването на правата на човека, да организира избори за българския парламент, категоричен е лидерът на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа.

Българските патриоти: ЦИК предаде следващото управление на България в ръцете на Еродоган и ДПС

Не може да има партия или български политици, които да обясняват в чужди столици, че тяхната родина не е България. Възниква резонният въпрос - за кого работиш тогава? Темата е изключително щекотлива, но националното помирение е необходимо и то няма как да мине без да си кажем откровено нещата, коментира Каракачанов.

Novini.bg
2529 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
МВРО са антибългари

2021.06.20 | 12:39

1
Тия проститутки на ДПС - "българските" патерициоти - отчаяно се борят да изпълняват поставената им от Доган задача, сплотяване на турския електорат за да ходи той да гласува.

2021.06.20 | 15:52

10
Шкембе върни еврата от паспортите.
Така е!

2021.06.20 | 15:36

9
Тия ДПС ги направиха "големи", за да плашат турчетата и да ги държат под доганово робство.
Агент Иван от КДС -

2021.06.20 | 12:45

3
дългата ръка на съветското КГБ, продаде над 60,000 паспорта на албански, македонски и руски мафиоти, говори се за 20-25,000 евра на паспорт. Заради седерастите от МВРО не ни пускат в Шенген и без визи в Щатите.
страшни безродници са тези

2021.06.20 | 12:43

2
по-гнусни са и от Ба.це тези коври на де.пе.се
Msparis

2021.06.20 | 15:34

8
Bg grazdanite imar prava da glasuvam i v USA .EU. RUSIA zaschto da se sezirat izbiratelli ot sasednata strana ot osmanskata imperia.

2021.06.20 | 15:14

7
МРЪСЕН ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИТЕ КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ!
Бай Васо Сърбеца

2021.06.20 | 13:54

6
Жалък бок.лук малоумен, няма да влезнеш тея номера долу дпс и тн, отдавна не минават. Глу.пак протест щял да прави, вземи един пистолет и ходи ги стреляй кат си мн отворен, прасе малоумно!

2021.06.20 | 13:38

5
Г-н Патерица ще внася жалба голям смях . Какво се жалвате че хората не ви харесват заслужихте си го.
тумбак, що дадохте

2021.06.20 | 12:45

4
пристанището на тец варна на до.ган през ман.дата, в който кр@дяхте заедно с опг ге.рб

Добави коментар

Водещи новини