Кои са новите и млади лица в ГЕРБ-СДС, които влизат в голямата политика?

  • 17 юни 2021 11:45

  • 807
  • 4
Кои са новите и млади лица в ГЕРБ-СДС, които влизат в голямата  политика?
© ПП ГЕРБ

Напълно нови лица – така изглежда в голямата си част листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Бургас за предстоящите избори на 11 юли. Те са млади, те са амбицирани за успехи професионалисти, които имат ясна цел и визия за развитието на областта. Претендентите в надпреварата за народни представители, които ще защитават интересите на гражданите, развиват дейност в областта на образованието, спорта, публичния и частния сектор.

„Уверен съм, че мога да бъда полезен с опита и идеите си в областта на младежките дейности, спортната инфраструктура и образованието“, каза Георги Вражев – помориецът, който заема място в списъка с новите лица на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на. Той е дългогодишен състезател по класическа борба, завършва Националната спортна академия със специалност „Треньор по класическа борба“. Работи като преподавател в СУ „Иван Вазов“, както и като треньор по класическа борба в Спортен клуб „Спартак“ в Поморие.

Любен Дилов в Бургас: Произволът ще свърши с конструирането на новия парламент

Лазар Налбантов е народен певец, носител на множество награди и отличия. Притежава опит като ръководител на детски фолклорни групи. Зад гърба си има редица изписани материали на тракийска и историческа тематика. Към момента е директор на ОУ „Найден Геров“ в град Бургас. „Мотивът да бъда част от листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на е вярата, че образованието е ключът към бъдещето развитие на България и регионите”.

Друг представител в листата е Атанас Костадинов. Той се води от принципа, че човек трябва да има желание за промяна и за осъществяване на значими за обществото идеи. Атанас притежава две бакалавърски степени и една магистърска от БСУ и НСА. Успоредно с треньорската си кариера, развива своята дейност в сферата на земеделието и търговията. Амбицията му като лице на коалицията ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на е да работи за достъпна спортна среда във всички населени места от областта.

„Изборът ми да бъда част от отбора на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на е продиктуван от убеждението, че България заслужава и може много повече. А политическа сила с бюлетина № 5 гарантира този успех!“, казва Деян Йотов. Той има опит в областта на правото, както и в сферата на образованието и финансите. Голяма част от професионалното му развитие преминава в община Малко Търново. Там той се занимава с инвестиционните проекти на общината, селищното устройство, собствеността, стратегическо планиране и регионално развитие. Освен дейностите в тези ресори е и финансист в общината. Подготвя и управлява проекти в сферата на образованието, социалните услуги, инфраструктурата, екологията и културно - историческото наследството.

Ферди Хюлми от Карнобат развива частен бизнес в сферата на дърводелството, като изработва мебели по поръчка. Преди 2 години получава предложение да бъде част от листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - Сунгурларе като общински съветник. Той подкрепя политиката на партията и смята, че със своята работа и идеи може да допринесе за развитието на по-малките населени места. Усилията му са насочени към повече възможности за жителите им - за добър, спокоен и достоен живот.

ПП ГЕРБ 

Радина Лазарова
807 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2021.06.17 | 12:14

2
ТАНЦЬОРИ ,ПЕВЦИ И СПОРТИСТИ? ШОУ ЛИ ЩЕ ИЗНАСЯТ ИЛИ ЩЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ПОЛИТИКА!

2021.06.18 | 12:20

4
НЕ ЧЕТЕТЕ И НЕ СЛУШАЙТЕ ИЗКАЗВАНИЯТА НА ГЕРБ МУТРИТЕ ТЕСА ВЕЧЕ ДОКАЗАНИ СЕГА САМО ЩЕСЕ ОПИТВАТ ДАСЕ ОПРАВДАВАТ НО ЗАГРАБЕНИТЕ МИЛИЯРДИ НЯМА ДА ВЪРНАТ.
да

2021.06.17 | 12:16

3
To tova e politikata.
Въйй

2021.06.17 | 12:04

1
Да ясно ни е колко са нови и колкл не са човек на някой ,тук освен цензура и реклава на една политическа сила нищо друго няма

Добави коментар

Водещи новини