Българските патриоти: ДПС отиде на крака при Ердоган и резултатът не закъсня - Турция вече разкри 114 секции!

  • 17 юни 2021 11:31

  • 567
  • 3
Българските патриоти: ДПС отиде на крака при Ердоган и резултатът не закъсня - Турция вече разкри 114 секции!
© Кадър БНТ

„Това, за което предупреждавахме се случи – опасността Ердоган да се меси по недопустим начин и диктува управлението на държавата ни чрез ДПС вече е факт!  Турската държава  разкри 114 изборни секции. Очакваме те да нараснат още“. Това заяви водачът на листата на „Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. Трите – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ в Пловдив-област Борис Ячев пред БНТ.

Той припомни случаите за контролирано масово гласуване - по 2 хиляди души в изборна секция в Турция. „114 секции досега, по 1000 – 2000 души, направете сметка каква опасност за България се задава“, подчерта Борис Ячев.

По този повод, ние „Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. Трите – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ заявяваме:

Факт е, че националното предателство, което извърши ДПС – да отиде на крака при Ердоган, за да поиска той да се намеси в изборния процес у нас, даде резултат. Турската държава впрегна цялата си административна машина за влияние върху изборния процес у нас.

Резултатът от това ще е пагубното за идентичността и суверенитета на България завръщане на ДПС във властта. Тази опасност се увеличава от заявените вече индикации от страна на т.н. партии на протеста, че са готови да управляват заедно с Доган.

Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. Трите – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ категорично се противопоставяме на подобен сценарий за развитието на България и заявяваме категоричното си намерение да не го допуснем. Само ние можем да пресечем поредното национално предателство и спрем завръщането на ДПС в управлението на държавата ни чрез стабилно присъствие в следващото 46 Народно събрание!

Последвайте канала на

Novini.bg
567 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
България е православна

2021.06.21 | 21:25

3
Майната му на исляма.

2021.06.17 | 12:14

2
ТОЗИ ЗАЩО ПРИЛИЧА НА РОШАВА ЧОВЕКОПОДОБНА МАЙМУНА?
Да

2021.06.17 | 12:06

1
Чалгаря Слави ще отговаря за престъплението срещу България ,за неограничен брой секции в Турция !!!! Още от 1995 г. Дългия чалгар е в Мултигруп ,а след смърта на Илия Павлов ,всички се прехвърлиха към ДПС !!!!

Добави коментар

Водещи новини