Тома Биков и Александър Иванов от ГЕРБ проведоха среща с представители на независимите артисти

  • 16 юни 2021 10:46

  • 684
  • 6
Тома Биков и Александър Иванов от ГЕРБ проведоха среща с представители на независимите артисти
© ПП ГЕРБ

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за и Александър Иванов се срещнаха с представители на независимите артисти.

По време на срещата бяха обсъдени целенасочени и своевременни мерки, които да бъдат в помощ на творците, както и създаване на програми за устойчива подкрепа на независимия сектор.

Калин Вельов каза какво трябва да се предприеме в сектор "Култура"

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще работи за фонд, чрез който да бъдат подпомагани всички нуждаещи се артисти. Критериите за кандидатстване ще определим заедно с творците“, уточни Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за. Той добави, че в момента от страна на министерствата липсва всякаква инициативност, която да бъде в помощ на хората.

Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за припомни, че благодарение на политиката на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, бюджетът за българското кино е рекорден. Той дава възможност да бъде направен качествен продукт и ще бъде даден шанс много повече хора свързани с тази дейност да бъдат финансирани.

„Образованието и културата са едни от водещите приоритети в управлението на партията“, подчерта Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за.

ПП ГЕРБ

Последвайте канала на

Радина Лазарова
684 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2021.06.16 | 15:13

6
КАКЪВ КОЛОС Е БОЙКО, А. 10 ГОДИНИ ВСИЧКО ВПРЕГНАТО ДА ГО СЪБОРЯТ АМА НЕ СТАВА. И НЕ СЕ СЕЩАТ ЗАЩО. ПРОПУСКАТ НАЙ ВАЖНОТО, НАРОДА,.А АЗ КАЗВАМ ТО И ВИЗУАЛНО ПОГЛЕДНЕТЕ, МИНЕКОВ, ДИКОВ ХАДЖИГЕНОВ БАБИКЯН РАДЕВ...КАКВИ МУТРИ, А ПОГЛЕДНЕШ ЛИ БОЙКО, ВЕДНАГА ТЕ ГРАБВА БЛАГОРОДНИЯ ЧОВЕК, ХАРИЗМАТА МУ. ЕЙ ЗА ТОВА ОТНОВО ВОДИ СПОРЕД ВСИЧКИ АГЕНЦИИ. И СЕГА ПОБЕДАТА ЩЕ Е НАЙ СЛАДКА, ЗАЩОТО ЩЕ Е ПО ВАШИТЕ ПРАВИЛА ГОЛЯМ СТРАХ ГИ ГОНИ БРЕЙ. КАТО ЧУЯТ ИМЕТО БОРИСОВ ИЗПАДАТ В АМОК.

2021.06.16 | 11:53

5
СЕГА КАТО КАКВО СЕ СРЕЩАТ? ЗАЩО НЕ ИМ РЕШИХА ПРОБЛЕМИТЕ КОГАТО БЯХА В ВЛАСТТА? СЕГА САМО ЩЕ ОБЕЩАВАТ ЗА В БЪДЕЩЕ?

2021.06.16 | 11:21

4
В държавата цари хаос и беззаконие...Радев и неговите бандити от служ.правителство вилнеят из Родината, предават националните интереси относно Македония ....докога ще ги търпим?
това

2021.06.16 | 11:03

3
това пенс клуба ли е??? независими са, защото нищо не зависи от тях.
Тенев

2021.06.16 | 11:02

2
Егати прайда:)))

2021.06.16 | 10:52

1
Кои са па тия артисти дето се срещат с двама олигофрени !

Добави коментар

Водещи новини