Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?

  • 15 юни 2021 07:02

  • 980
  • 0
Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?
© Булфото (архив)

Представените в 45-ото НС партии не успяха да формират правителство. БТА ги потърси за коментар какви опити ще направят след изборите на 11 юли. На старта на предизборната кампания социологическите агенции прогнозират, че вероятно и шестте партии ще бъдат представени и в следващия парламент.

Първата и основна работа на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е да състави свое правителство, коментира Христо Гаджев, депутат в 45-то Народно събрание и кандидат за народен представител в 46-я парламент.

Фейсбук/ Гаджев

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в сме убедени, че ще бъдем първа политическа сила на тези избори, съответно ще сме тези, които ще получат първи мандат за управление, и на базата на това, както направихме и през април в 45-то НС, ще поканим на разговори всички партии, които отговарят на нашата визия за развитие на България, без БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, за една бъдеща управленска програма. От там дали те ще се съгласят, ще видим техните позиции, уточни Гаджев.

Социолози: Разликата между ГЕРБ и ИТН се стопява

Какво друго правителство ще се сформира, зависи единствено и само от резултатите от изборите, посочи той за една бъдеща управленска програма.

По принцип от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са готови да подкрепят всяка една политика, която отговаря на нейната политическа програма на предизборните обещания пред избирателите и българските граждани и неща, които отговорят на тяхното виждане за развитие на страната.

От "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" на този етап отказаха коментар по темата. Пред БТА председателят на 45-ото НС Ива МитеваИва МитеваИва Митева Йорданова-Рупчева е родена на 25 октомври 1972 г. в Разград. Завършила е висше коментира миналата седмица, че този път, според нея от ИТН трябва да се опитат да съставят правителство.

Политолог: Съставянето на правителство зависи от "Има такъв народ"

Попитани дали биха подкрепили правителство на малцинството, съставено от партиите на протеста, от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е коментираха, че ще обсъждат всички тези въпроси след като видят резултатите от вота. "След резултатите от изборите ще коментираме всички възможни сценарии", заяви заместник-председателят на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е по коалиционната политика Атанас Зафиров, който е и водач на листата на "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" в Сливен.

Нинова: Лъжа е, че БСП ще издига Първанов за президент

Заместник-председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Ахмед Ахмедов каза:

"Ние ще подкрепим всеки, независимо дали участваме пряко във властта, стига да се нормализира всичко, за да тръгне държавата, да се направи тази стъпка към ускореното развитие". Пред членове и симпатизанти на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с във Ветово, заместник-председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на коментира поведението на шестте партии в 45-то НС. Къде сте чули политици да не харесват вота на избирателите? - попита Цонев и посочи, че вместо това партиите са върнали вота на избирателите. "Много несериозно - това не е поведение на държавници, това е поведение на хора , които случайно са попаднали там, които не знаят нито защо са там, нито накъде да поведат хората", посочи Цонев.

Булфото/ Цонев

От различни издания, медии ни търсят да ни зададат един въпрос, дали бихме подкрепили евентуално правителство на протестните партии или на партиите на промяната, посочи Цонев пред участниците в предизборното събитие.

Сега да им отговоря от този микрофон, защото по време на кампания ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с не дава интервюта, а отговаря от микрофоните пред своите избиратели. Първо кои са протестните партии, кои са партиите на промяната и кои на статуквото, че аз нещо не разбирам? Как точно ги разделиха на статукво и промяна? Как точно в партиите на статуквото влязоха едни, а други останаха в партиите на промяната? Как има партии на протеста? , попита Цонев.

Той припомни, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с от трибуната на НС е поискало, освен оставката на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и още една оставка. /бел. Ред. В декларация от трибуната на 45-ото НС от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с настояха и за оставката на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

"Е, добре, на какво основание, ние не сме партии на протеста!? Разбира се, че сме. На какво основание "Да, България" е партия е на промяната, партия чиито лидери промотираха ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, докараха го на власт 2009 с антитурска и анти ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с реторика", продължи Цонев.

"Казвам ги тези неща сега. Когато отидем в парламента и ни изпратите там, ние сме готови да седнем на една маса с тези хора и да видим на къде ще върви България. Различията сега - после общите неща в името на България. Това е ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, затова и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е различна партия от другите", заяви Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на.

ген. Атанас Атанасовген. Атанас АтанасовАтанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров, съпредседател на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" изрази увереност, че след предстоящите парламентарни избори, трябва да се търси общо мнозинство, което да излъчи правителство.

Булфото/ Ген. Атанасов

"Аз и моите колеги смятаме, че така наречените "партии на протеста" или "партиите на промяната" разполагат с ресурс да получат на предстоящите избори мнозинство в парламента. Така че на първо място трябва да има стремеж за получаване на мнозинство, което да състави правителство", смята Атанасов.

Според него, ако няма мнозинство, трябва да се състави правителство, като подкрепата за него се търси не на базата на коалиционни споразумения, а на базата на отговорност от страна на народните представители.

И другите политически партии заявяват, че искат промяна, след като искат промяна, нека да подкрепят нашето правителство, каза ген. Атанасов.

Относно евентуална подкрепа от страна на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, ген Атанасов посочи: "Ние от ДБ разговори и преговори с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с не водим. След като те заявяват, че искат да подкрепят правителство на промяната, нека да го подкрепят, без да участват в него".

Той уточни, че от "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" имат идея за обща платформа с партиите на протеста. "Разбира се, че ние имаме различия помежду си, но най-важните въпроси за нас на първо място, е радикална съдебна реформа, определени законодателни промени, които да подобрят бизнесклимата в страната", посочи ген. Атанасов и уточни, че има база, върху която да се стъпи, за да се състави въпросната платформа.

По време на тази кампания ще търсим начин да бъде отделено спорното от безспорното, казано най-общо и това, което е безспорно за развитието на страната трябва да ни обединява, смята още съпредседателят на ДБ.

Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, председател на коалицията "Изправи се! Мутри вън!" коментира, че ясно и категорично вече са заявили, че не влизат в никакви колаборации с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и не търсят никаква подкрепа от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. "Ще правим правителство на промяната, в което ще участват трите формации, ние ще имаме 121 гласа", уверена е Манолова.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
980 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини