ГЕРБ-СДС откри кампанията си в Хасково с водосвет

  • 14 юни 2021 13:11

  • 318
  • 11
ГЕРБ-СДС откри кампанията си в Хасково с водосвет
© ПП ГЕРБ

По традиция коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на откри предизборната си кампания с водосвет в църквата „Св. Архангел Михаил“ в Хасково. Кандидатите за народни представители от листата с №5 в бюлетината запалиха свещ за здраве, мир и успех в предстоящата предизборна надпревара и за победа на изборите на 11 юли.

Водачът на листата Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: подчерта, че отборът на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на тръгва в тази кампания с вяра в доброто и с намерение да проведе позитивна и градивна кампания.

Ромски лидери, инфлуенсър и гимнастичка - необичайните кандидати в листите

„Както винаги до сега ние няма да изтъкваме лошото у опонентите ни, а ще бъдем концентрирани върху идеите за развитие на региона и на България“, заяви Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

Преди месеци, по време на предишната кампания, ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на представи няколко много интересни и важни проекти за развитието на област Хасково и не се отказва от тяхната реализация.

„Има обаче един конкретен проект, който, за съжаление служебното правителство спря. Tова е изграждането на велоалея между Хасково и Минерални бани“, съобщи водачът на листата с №5. „Сега имаме нови идеи. Една от тях е за довършване на околовръстния път на Хасково от кв. “Бадема“ до съществуващото околовръстно шосе до бившия ТЕЦ. Това ще доведе до извеждане на товарния трафик извън града. И ние ще положим усилия през следващия мандат този проект да се случи“, увери Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

Той е категоричен, че листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на е от изявени личности, които заедно правят един силен отбор, който ще работи за ред, спокойствие и сигурност на хората.

Снимки: ПП ГЕРБ 

Радина Лазарова
318 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
Mitaka

2021.06.14 | 13:29

1
КAКЪВ КОЛОС Е БОЙКО, А. 10 ГОДИНИ ВСИЧКO ВПРЕГНАТО ДА ГО СЪБОРЯТ АМА НЕ СТАВА. И НЕ СЕ СЕЩАТ ЗАЩО. ПРОПУСКАТ НАЙ ВАЖНОТО, НАРОДА,.А АЗ КАЗВАМ ТО И ВИЗУАЛНО ПОГЛЕДНЕТЕ, МИНЕКОВ, ДИКОВ ХАДЖИГЕНОВ БАБИКЯН РАДЕВ...КАКВИ МУТРИ, А ПОГЛЕДНЕШ ЛИ БОЙКО, ВЕДНАГА ТЕ ГРАБВА БЛАГОРОДНИЯ ЧОВЕК, ХАРИЗМАТА МУ. ЕЙ ЗА ТОВА ОТНОВО ВОДИ СПОРЕД ВСИЧКИ АГЕНЦИИ. И СЕГА ПОБЕДАТА ЩЕ Е НАЙ СЛАДКА, ЗАЩОТО ЩЕ Е ПО ВАШИТЕ ПРАВИЛА ГОЛЯМ СТРАХ ГИ ГОНИ БРЕЙ. КАТО ЧУЯТ ИМЕТО БОРИСОВ ИЗПАДАТ В АМОК.

2021.06.14 | 14:50

4
ДУХАЧ ГОЛЯМ Е БОКО!

2021.06.14 | 13:29

2
Нaд 1 млн ще гласувамe за ГЕРБ и щe изметeм БСП/ ДПС и техните рожби .Има Такъв Народ..... Изправи се....Отровното Трио....АБВ....Движение 21....Демократична България.... Възраждане Миля че, избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!
Иво

2021.06.14 | 13:30

3
ГЕРБ, СДС и патриотичните формации това е единствения правилен и достоен път на България! Няма път назад, да стегнем редиците и напред! Защото бъдещето ни е пред реална опасност окончателно да загубим свободата и благоденствието на родината си. Затова братя и сестри българи заедно за България да покажем, че ни пука! Няма да позволим повече гаври от чужди държави и техните слуги тук с отечеството ни. Мафията не е по - голяма от България. България над всичко! Всички нормални хора са зад вас, напред! Г-н Митов, адмирации за смелостта и на всички ит ГЕРБ, благодаря и продължавайте. Така има надежда за нормалното развитие и добруване на България Бог да пази България!

2021.06.14 | 18:04

10
ГЕРБ, СДС и патриотичните формации това е единствения правилен и достоен път на България! Няма път назад, да стегнем редиците и напред!Зада можем да заграбваме много повече.

2021.06.14 | 14:50

5
ГОСПОДИН МИТОВ ЛИ ВИКАШ НА КЪДРАВАТА ЧУФУТСКА МАСТИЯ?
Тенев

2021.06.14 | 14:51

6
По добре да я бяха открили с панихида!

2021.06.14 | 14:52

8
С СВЕЩИ И ВАРЕНО ЖИТО

2021.06.14 | 14:51

7
И 10 ЦЪРКВИ ДА ВЛЕЗЕТЕ ВСЕ ТАЯ.НЯМА ДА ФАНИ ДИКИШ,ЗАЩОТО СТЕ БЕЗБОЖНИ ИЗРОДИ.

2021.06.14 | 18:01

9
Бойко си вчюка такъв кол в задника дето изгони цц.

2021.06.14 | 18:13

11
КAКЪВ КОЛОС Е БОЙКО, А. 10 ГОДИНИ ВСИЧКO ВПРЕГНАТО ДА ГО СЪБОРЯТ АМА НЕ СТАВА. И НЕ СЕ СЕЩАТ ЗАЩО. ПРОПУСКАТ НАЙ ВАЖНОТО, НАРОДА,.А АЗ КАЗВАМ ТО И ВИЗУАЛНО ПОГЛЕДНЕТЕ, МИНЕКОВ, ДИКОВ ХАДЖИГЕНОВ БАБИКЯН РАДЕВ...КАКВИ ДОСТОЙНИ ХОРА СА, А ПОГЛЕДНЕШ ЛИ БОЙКО, ВЕДНАГА ТЕ ГРАБВА МУТРАТА ЧОВЕК, ХАРИЗМАТА МУ. ЕЙ ЗА ТОВА ОТНОВО ВОДИ СПОРЕД ВСИЧКИ АГЕНЦИИ. И СЕГА ПОБЕДАТА ЩЕ Е НАЙ СЛАДКА, ЗАЩОТО ЩЕ Е ПО ВАШИТЕ ПРАВИЛА ГОЛЯМ СТРАХ ГИ ГОНИ БРЕЙ. КАТО ЧУЯТ ИМЕТО ИТН ДА БЪЛГАРИЯ МУТТИ ВЪН ИЗПАДАТ В АМОК.

Добави коментар

Водещи новини