Красимир Вълчев: Единственият път на България е европейският, защото води до държави, които не рушат, а изграждат

  • 12 юни 2021 13:23

  • 1231
  • 5
Красимир Вълчев: Единственият път на България е европейският, защото води до държави, които не рушат, а изграждат
© ГЕРБ

За мен е чест да съм част от тази листа, защото съм емоционално свързан с този регион и тук живеят хората, на които вярвам. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ- СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Стара Загора Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009 при откриването на предизборната кампания на коалицията в областта.

По думите му, на кандидатите за народни представители от Старозагорски избирателен район разчита не само регионът, но и България, защото срещу ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е изправен обединен фронт от бандити и техните адвокати, които доведоха страната ни през 90-те години до катастрофа и стопиха спестяванията на родителите ни.

Христо Терзийски, водач на листата на ГЕРБ-СДС в Кюстендил: Ще работим за просперитета на страната и ще се противопоставим на хаоса

„Точно тези хора в момента казват: „Старата кола не е хубава и ще я сменяме с нова“. Ако смениш обаче старата кола с ребрандираната след катастрофата от 90-те години, това не е добър вариант. Имаме самочувствието да бъдем най-подготвените, най-компетентните, най-почтените и българското общество разчита на нас. Нашата кампания както винаги ще бъде позитивна, но не може да не отговаряме на лъжите и манипулациите, които се хвърлят в пространството без никакви доказателства“, посочи Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009.

Водачът на листата добави, че лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не веднъж е доказал своята отговорност и е успял да изведе успешно страната от редица кризи. Той бе категоричен, че единственият път на България е европейският, защото води до държавите, които не рушат, а градят. Областният координатор на ГЕРБ-Стара Загора Пламен Йорданов представи листата с кандидатите за народни представители на Коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на пред кметове на общини, председатели на общински съвети, членове и симпатизанти в Лапидариума на Регионалния исторически музей в Стара Загора.

„Водени от желанието на направим Стара Загора, региона и България още по- привлекателни за живеене, от позицията на времето и в политически аспект знам, че това не може да бъде постигнато без добър екип. Затова съм спокоен, че ще спечелим изборите, защото вие сте тук. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не е един човек, а голям и сплотен отбор, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в сме всички ние“, каза Пламен Йорданов.

Водач на листата на Коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Старозагорски избирателен район, която се явява на извънредните парламентарни избори на 11 юли с № 5 в интегралната бюлетина, е министърът на образованието и науката в третото правителство, ръководено от Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 гКрасимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009.

„Вие сте лидери и на 11 юли ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в трябва да бъде първа политическа сила. Всички разчитаме на вас като екип, за да покажем, че сме № 1“, с тези думи кметът на община Стара Загора Живко ТодоровЖивко ТодоровЖивко Тодоров е роден на 21 септември 1981 г. в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „Ромен се обърна към кандидатите за народни представители. В откриването на кампанията участваха още Галина Стоянова – кмет на община Казанлък, д-р Душо Гавазов – кмет на община Мъглиж, д-р Теньо Тенев – кмет на община Раднево и общинският председател на ГЕРБ-Стара Загора Емил Христов.

 

 

Мая Йорданова
1231 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Sarahruyxa

2021.06.12 | 17:37

5
М­л­­а­­­д­­а­­­ ­м­о­­к­­р­а­ ­­у­ч­е­­­н­­­и­­­ч­­к­­­а­ ­­ч­у­к­­­а­­­ ­­ ­­­W­­­ ­W­­ ­­W­­­ ­.­­­ ­­­B­­ ­G­­­ ­­1­­­ ­­­7­­­ ­­.­ ­­C­­ ­L­­­ ­­­U­­ ­B
Elizabethilaza

2021.06.12 | 15:17

4
М­л­­­а­д­а­­ ­м­­о­к­­­р­а­­ ­­у­­­ч­­­е­­н­­­и­­­ч­­­к­­­а­ ­­ч­­у­­к­а­­ ­­­ ­­­W­­­ ­W­­ ­­­W­ ­­.­ ­­­B­­ ­­G­­­ ­­­1­­ ­­7­­ ­­­.­­­ ­C­­ ­L­­­ ­­­U­­­ ­­­B

2021.06.12 | 14:03

1
Само ГЕРБ!
Гита

2021.06.12 | 15:09

3
Да, само ГЕРБ!
Paulatmmpa

2021.06.12 | 14:41

2
М­­­л­­­а­­­д­а­­ ­м­­о­­­к­­­р­­а­­­ ­­у­­ч­­­е­­н­и­ч­к­­а­­ ­­ч­­у­­­к­­­а­­ ­­­ ­­­W­ ­­W­ ­W­­­ ­.­­­ ­­­B­ ­­­G­­ ­­­1­­ ­­­7­­ ­­­.­­ ­C­­ ­­­L­ ­­­U­­ ­­­B

Добави коментар

Водещи новини