Пазарджик: Коалиция ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания

11 юни 2021 14:08

Пазарджик: Коалиция ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания
© ПП ГЕРБ
346 8

Коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на откри предизборната си кампания с официално представяне на листата с кандидати за народни представители. На събитието присъстваха членове и симпатизанти, дошли специално да уважат повода.

Водачът на листата Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на се обърна към присъстващите симпатизанти с увереност, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в отново да бъде първа политическа сила. Тя маркира определени моменти от предизборната програма. По думите й ще бъдат създадени условия за по-добро административно обслужване на гражданите и бизнеса.

С водосвет в храм „Св. Николай Мирликийски Чудотворец” стартира предизборната кампания на ГЕРБ-СДС във Видин

“Гарантираме, че в рамките на година можем да въведем изцяло електронно обслужване. Ще поемем за една година половината средна заплата на сънародниците, ни които се върнат в страната в места, където средната заплата е по-ниска от тази в страната. Ще организираме тематични трудови
борси, в които български работодатели ще могат да предложат работа на сънародниците ни в чужбина”, каза Захариева.

По отношение на област Пазарджик Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на пое ангажимент да работи за подобряване на ВиК инфраструктурата.

“Осигуряване на добро водоснабдяване и канализация в малките населени места, където това е проблем. Ще работя за решаването му”, коментира Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на.

В областта на здравеопазването тя каза, че ще бъдат осигурени мобилни екипи от най-добри специалисти, които ще посещават малките населени места и хората там могат да получат достъп до висококвалифицирана медицинска помощ. Тя пожела успех на кандидатите за депутати от област Пазарджик и успех на коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на на предстоящите парламентарни избори. Откриването на кампанията продължи с представянето на всички  участници в листата. Те имаха възможност да кажат защо са избрали да бъдат част от нея и какви са приоритетите, по които ще работят.

Областният координатор на ГЕРБ-Пазарджик Найден Шопов, който е и втори в листата каза, че като представител на предприемачите в Пазарджик, ще работи за нормалното развитие на бизнеса не само в региона, но и в страната.

"Ред в хаоса" - новият слоган на ГЕРБ

“В Пазарджик е необходимо да има индустриална зона, където да намерят реализация младите хора. Ще има възможност за развитие на добри професионалисти, за нови работни места в различни сектори на икономиката”, каза също Шопов. Той също пожела успех на предстоящите избори на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и кандидатите за депутати от региона.

Всички кандидати за народни представители от 13 Пазарджишки МИР публично своята изразиха своята мотивация да бъдат част от обществено-политическия живот на страната. Те се обединиха около идеята да работят още по-активно за това областта и страната ни да продължат да се развиват и за напред. По традиция бе отслужен молебен и водосвет в църквата „Света Богородица“ в Пазарджик.

Радина Лазарова
346 8

Свързани новини

Евро 2020

Коментари 8

Добави коментар
Cynthianpoba

2021.06.12 | 14:14

8
М­­л­­а­­­д­­­а­­­ ­м­о­­­к­р­а­­ ­у­­­ч­­е­­н­­и­­ч­­к­а­­­ ­­­ч­­­у­­­к­­­а­­­ ­­ ­­­W­­­ ­­­W­­­ ­­­W­­­ ­­.­­ ­­­B­­ ­­G­ ­1­­ ­7­ ­­.­­ ­C­ ­­L­­ ­U­­ ­­B
Elizabethuxaoa

2021.06.12 | 05:45

7
М­­­л­­­а­­д­­а­ ­­­м­­­о­к­р­­а­­ ­­у­­­ч­­е­­­н­­и­­ч­к­­а­ ­­­ч­у­­к­­­а­­­ ­­ ­­­W­ ­­­W­­­ ­W­­­ ­­.­­­ ­B­­­ ­G­ ­1­ ­­7­­ ­.­­ ­­­C­­­ ­­L­­­ ­U­­ ­­­B
Mariaerkna

2021.06.11 | 19:25

6
М­л­а­д­­­а­­ ­­м­­о­­к­р­а­ ­у­­ч­­­е­­­н­­и­ч­­к­­а­­ ­­ч­у­к­а­ ­ ­­W­­­ ­­W­­­ ­W­ ­­.­­ ­­B­­ ­G­ ­­1­ ­7­ ­.­­ ­­C­ ­L­­ ­­­U­ ­B
Гост

2021.06.11 | 18:11

5
Няма нужда да има други партии, те са си заедно по принцип
Suzannenrzza

2021.06.11 | 17:42

4
М­­­л­­­а­д­­­а­­ ­­м­­о­­­к­­­р­­а­­­ ­у­ч­­е­­­н­­­и­­­ч­­­к­­а­­ ­ч­у­­­к­а­­ ­ ­­­W­ ­­W­­­ ­W­­ ­­­.­ ­B­­­ ­­G­­­ ­­­1­­­ ­7­­ ­.­ ­C­ ­­L­­­ ­­U­ ­­­B

2021.06.11 | 17:38

3
Успех ГЕРБ!
Краси

2021.06.11 | 15:25

2
Всички новини в сайта са за ГЕРБ. Други партии няма ли?
Обикновена Пунта Мара

2021.06.11 | 14:30

1
Ама, още ли съществува тази ОПГ?! Тези хора СРАМ НЯМАТ ли?!

Добави коментар

Водещи новини