Томислав Дончев се регистрира за участие в парламентарния вот

07 юни 2021 19:29

Томислав Дончев се регистрира за участие в парламентарния вот
© Булфото архив
553 8

Вицепремиерът в правителството на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и по традиция водач на листа в Седми габровски избирателен район Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник се регистрира днес в Районната избирателна комисия за участие в извънредния парламентарен вот.

Дончев води 8-членна листа от кандидати за народни представители, която е съставена изцяло от местни хора, професионалисти, политици и млади хора, съобщават от пресцентъра на ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си в София

Средната възраст на кандидатите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в област Габрово е 38 години, съобщи областният координатор на партията в Габрово Цветомир Михов.

Роденият в Габрово 47-годишен политик е бил вицепремиер в рамките на два мандата, а преди това - евродепутат, народен представител, министър по управление на средствата от Европейския съюз, кмет на Габрово. Завършил е природо-математическата гимназия "Акад. Иван Гюзелев" в Габрово. Придобива магистърска степен със специалност "Философия" и втора специалност "Журналистика", магистър е по стопанско управление, има допълнителни квалификации в сферата на политическите науки, консултирането, бизнес-менторинг, финансиране на малки и средни предприятия и високотехнологични бизнес инкубатори и паркове.

Новите млади лица в листата, заедно с младия лекар д-р Теодора Мъглова, са Даница Янакиева от Габрово и Жасмина Лазарова от Трявна.

Novini.bg
553 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Joyceuynua

2021.06.08 | 18:18

8
М­­­л­­а­д­а­ ­­­м­о­к­р­а­ ­у­­­ч­е­­н­и­­­ч­к­­­а­ ­ч­­у­к­­а­ ­ ­W­­ ­W­ ­­W­­­ ­.­ ­­­B­­ ­­­G­ ­­­1­­ ­7­ ­.­­ ­­­C­­ ­L­­­ ­U­­­ ­­B

2021.06.08 | 00:23

7
ГЕРБ, СДС и патриотичните формации това е единствения правилен и достоен път на България! Няма път назад, да стегнем редиците и напред! Защото бъдещето ни е пред реална опасност окончателно да загубим свободата и благоденствието на родината си. Затова братя и сестри българи заедно за България да покажем, че ни пука! Няма да позволим повече гаври от чужди държави и техните слуги тук с отечеството ни. Мафията не е по - голяма от България. България над всичко! Всички нормални хора са зад вас, напред! Г-н Митов, адмирации за смелостта и на всички ит ГЕРБ, благодаря и продължавайте. Така има надежда за нормалното развитие и добруване на България Бог да пази България!

2021.06.08 | 00:23

6
Нaд 1 млн ще гласувамe за ГЕРБ и щe изметeм БСП/ ДПС и техните рожби .Има Такъв Народ..... Изправи се....Отровното Трио....АБВ....Движение 21....Демократична България.... Възраждане Миля че, избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!

2021.06.07 | 20:45

5
Е6ати жалкаря неук и смотан.
Браво!

2021.06.07 | 20:28

4
Успех!
ВИНКЕЛ

2021.06.07 | 20:25

2
Ама, знаем го много добре, човека ПОТОПИЛ МИЛИОНИ за електронно управление, а такова все още НЯМА!?
Лапай

2021.06.07 | 20:28

3
Патката
Jordanvmnsa

2021.06.07 | 20:13

1
М­л­­а­­­д­а­­ ­м­­­о­­к­­­р­­а­­­ ­у­­­ч­­­е­н­и­­ч­­­к­­а­ ­ч­­­у­к­а­ ­ ­­W­ ­­­W­ ­­­W­ ­­­.­­ ­B­­­ ­G­­­ ­1­­­ ­­­7­­­ ­­­.­­ ­­­C­­­ ­L­­ ­U­ ­B

Добави коментар

Водещи новини