Гледай на живо

Очаквайте в 12:00 часа ексклузивно: Борислав Михайлов в студиото на Sportal.bg

ГЕРБ-Сливен регистрира листата си с кандидати за народни представители

  • 07 юни 2021 13:33

  • 414
  • 5
ГЕРБ-Сливен регистрира листата си с кандидати за народни представители
© ПП ГЕРБ

ГЕРБ-Сливен регистрира листата си с кандидати за народни представители за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 11 юли. Листата с 12 кандидати е с водач областния координатор на партията и бивш министър на земеделието, храните и горите Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри.

Втора е Мария Белова – юрист, народен представител в 43-то, 44-то и 45-то Народно събрание. Трета е д-р Наталия Канева – началник на отделението по ендокринология в МБАЛ "Д-р Иван Селимински"-Сливен. Четвърти в листата е треньорът по колоездене Евгени Балев. Пети е Борис Шейтанов – предприемач и мениджър на застрахователен офис. Под номер шест в листата е Георги Даскалов – фармацевт и мениджър на аптека в Сливен. Седми е Деян Митев –директор и главен художествен ръководител на Ансамбъл за народни песни и танци – Сливен. На осмо място е юристът Галя Хачадурян. Педагогът Милена Гочева е девета - тя е начален учител в Сливен. Под номер десет е Даниела Василева – педагог и учител в Сливен. Единадесети в листата е Велмира Вълева – асистент на евродепутата от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в/ЕНП Асим АдемовАсим АдемовАсим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община. На 12-то място е юристът и бивш областен управител на Сливен Чавдар Божурски.

ПП ГЕРБ

След регистрацията на листата, областният координатор на партията Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри призова всички участници в изборния процес, които получат доверието на хората на 11 юли, да поемат отговорността и да бъде съставен редовен и работещ кабинет.

„Ние ще водим позитивна и честна кампания, с реални и изпълними ангажименти към хората. Призоваваме политическите партии да носят отговорност и да не наказват избирателите с други извънредни избори, каквито са опасенията. Каквото каже народът, неговите избраници трябва да се съобразят с този вот и да направят всички усилия, да има редовен кабинет“, каза още Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри.

ГЕРБ-СДС регистрира листата си във Видин

Радина Лазарова
414 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Kristinadjpxa

2021.06.08 | 03:03

5
М­л­­­а­д­а­­­ ­­м­­о­­к­­­р­­­а­­­ ­­у­ч­­­е­­н­и­­­ч­­к­а­­­ ­­­ч­­у­­­к­­­а­­­ ­ ­W­­ ­­­W­­ ­­W­­­ ­­­.­­­ ­­B­­ ­G­­ ­­­1­ ­­­7­­­ ­.­ ­C­ ­­L­­­ ­­­U­­ ­­­B
Leahttica

2021.06.07 | 17:03

4
М­­л­­­а­­д­а­­ ­­м­о­к­р­а­­ ­­­у­­­ч­­­е­н­и­ч­­к­­а­­­ ­­­ч­у­к­а­­ ­ ­­­W­­­ ­­W­­­ ­­­W­ ­­­.­­­ ­B­­­ ­G­­ ­­­1­­ ­­­7­ ­.­­ ­­­C­­­ ­­­L­­ ­U­­ ­B
Cherylatwoa

2021.06.07 | 15:34

3
М­л­­а­­д­­­а­­­ ­­м­о­к­­­р­­­а­­­ ­­­у­ч­­е­­н­­и­­­ч­­­к­­­а­­ ­­ч­у­­к­­­а­­ ­­ ­W­­­ ­W­ ­­­W­­ ­­­.­ ­­B­­ ­­­G­­­ ­1­­ ­7­­­ ­­­.­ ­­­C­­­ ­­L­­­ ­­U­ ­­B

2021.06.07 | 15:11

2
ГЕРБ, СДС и патриотичните формации това е единствения правилен и достоен път на България! Няма път назад, да стегнем редиците и напред! Защото бъдещето ни е пред реална опасност окончателно да загубим свободата и благоденствието на родината си. Затова братя и сестри българи заедно за България да покажем, че ни пука! Няма да позволим повече гаври от чужди държави и техните слуги тук с отечеството ни. Мафията не е по - голяма от България. България над всичко! Всички нормални хора са зад вас, напред! Г-н Митов, адмирации за смелостта и на всички ит ГЕРБ, благодаря и продължавайте. Така има надежда за нормалното развитие и добруване на България Бог да пази България!
Mitaka

2021.06.07 | 15:11

1
Нaд 1 млн ще гласувамe за ГЕРБ и щe изметeм БСП/ ДПС и техните рожби .Има Такъв Народ..... Изправи се....Отровното Трио....АБВ....Движение 21....Демократична България.... Възраждане Миля че, избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!

Добави коментар

Водещи новини