Даниел Митов: Президентът се опитва предизборно да лъже всички едновременно

16 май 2021 16:58

©
9223 105

Президентът Радев държи в плен българските институции. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, на брифинг пред централата на партията.  По думите му в интервюто си пред БНР Радев е атакувал в личен план представители на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, защото няма аргументирани отговори на поставените от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в конкретни политически въпроси. „Защо, г-н президент, и до ден днешен криете декларацията на Б9? И какво целите с това криене? Защо не сте заели все още позиция по случая Навални? Защо не сте заели ясна и категорична позиция по разкриването на шпионската мрежа в полза на Руската Федерация на територията на Република България“, попита Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“,.

Според него Радев излиза с тезата, че българското правителство едва ли не е позволило действията на агентите на ГРУ на българска територия, но по тази логика трябва да каже и британското правителството ли е позволило отравянето на Сергей Скрипал и неговата дъщеря, както и на Литвиненко преди години? И Чешкото правителство ли позволило взривяването на оръжейните складове на негова територия?

„Шпионските мрежи затова са такива, защото те действат извън закона и отвъд волята на националните правителства. И когато подобни шпионски мрежи бъдат разкрити, съответните институции, включително и държавния глава, са длъжни да заемат позиция и да одобрят действията на институциите, които са разкрили подобен шпионаж, а не да шикалкавят“, подчерта Митов.

По думите на зам.-председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, предизборно президентът се опитва да лъже всички едновременно. „На едните да казва, че той е прозападен, на другите да казва, че е проруски, на трети пък да намигва към Дубай през назначения в служебния кабинет“, посочи още Митов.

Президентът заяви дали олигархията на Божков е станала олигархията на Радев и загатна за заложени бомби

На брифинга бившият социален министър в кабинета на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вДеница СачеваДеница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е увери, че всички социални  плащания на бюджета са гарантирани.

„Смешен е този плач за актуализация на бюджета, който чуваме непрекъснато. Всички плащания са гарантирани през Закона за държавния бюджет и през Закона за държавното обществено осигуряване. В краткия живот на това Народно събрание президентът нито веднъж не призова за актуализация на бюджета. Напротив – интересуваше се единствено и само от Изборния кодекс и всички знаете беше приет той и как беше публикува. За една нощ, дори предварително, преди датата на Държавен вестник. Ние предложихме правителство и ако то беше подкрепено, щеше да има актуализация на бюджета“, подчерта Сачева.

Тя припомни, че имаше възможност конституционно мнозинство от 165 депутата да състави правителство и ако считаха, че това е толкова важно и без актуализация на бюджета не може да се работи, да го направят. „Нещо повече, лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г предложи да има правителство с няколко конкретни задачи, една от които да бъде актуализацията на бюджета. Нищо от това не се прие и не се случи. Въпреки това, само 12 часа след встъпването на служебното правителство в длъжност, обяви, че внезапно е намерило 318 милиона лева и ще може да осигури добавките за пенсионерите в размер на 50 лева във времето, в което ще действа това правителство“, заяви Сачева.

Според нея не може да се говори, че бюджетът е издънен, че хазната е празна, че има нужда от актуализация, след като 318 милиона лева бяха намерени буквално за една нощ. „Ние бяхме упреквани за това, че тези 50 лева са предизборно купуване на гласове от пенсионерите. Ако трябва да влезем в тази предизборна реторика, тъй като предизборната кампания на г-н Радев за президентските избори върви още от преди кампанията за предишните парламентарни избори, логичният въпрос към него е купува ли той гласовете на българските пенсионери с тези 50 лева, които им обеща в рамките на мандата на това служебно правителство?“, попита Деница СачеваДеница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е.

Относно Планът за възстановяване и устойчивост Сачева обясни, че той не е на правителството на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, а е на българската държава и общество. „И това, че президентът има 6 проекта, за които непрекъснато лобира, това не е причина да говорим, че този план не е добър“, категорична бе тя.

 

Novini.bg
9223 105

Свързани новини

Коментари 105

Добави коментар
Jenniferwaula

2021.05.18 | 04:23

105
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
Christyaphca

2021.05.17 | 22:45

104
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
Tarayvfka

2021.05.17 | 17:16

103
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
Cynthiauewda

2021.05.17 | 14:55

102
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B

2021.05.17 | 08:11

101
Хей Бокова подлога.Колко години боко държа в плен всички институции.Колко народ изгони че не са му удобни???Сега загубихте и ви е криво.Няма кюлчета.няма пачки под масата и в чекмеджетата. Не ви е срам че омерзихте целия народ и цял свят говори за корупцията в България
Amberrdaga

2021.05.17 | 03:45

100
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B

2021.05.17 | 00:22

99
Радев зове за Евразия, ама я да видим....За НЕуспеха на комунистическия режим, няма по голямо доказателство-Справка - КНДР или Северна Корея, образувана през 1948 година от съветската окупационна зона на Корейския полуостров. Еднопартийна и тоталитарна. Няма смисъл да поствам картинки, за да откриете 10-те разлики между Северна и Южна Корея. Няма смисъл и да търся онова видео в което всички реват за Ким Ир Сен, а който не реве - затвор :) Какво още мога да добавя, може би нещо за икономиката, което и сами можете да намерите в гугъл. Иначе хубаво говорят социалистите, де да беше и истина... Фактите говорят по-добре! Интересно защо нито един от нашите комунисти, не е емигрирал в Северна Корея, след като комунизма е такъв рай.

2021.05.16 | 20:10

95
Лятото очаквайте новия филм от любимата ви поредица “Борисов 1,2,3”, а за огорчение на червената тиквена аудитория се очаква заснемане на новите епизоди от поредицата "Славуца цепи ТИКВЕНИЯ свинтер" "Радун разцепи ТИКВАКА с 200" и "Бай Ставри Пори ТИКВЕНИЯ анус" а завършека на поредицата ще е "Кой забремени ТИКВАКА"

2021.05.16 | 20:20

98
Явно не ни познаваш защото изборите ги печелим обедително и с 200 ви издухваме!
А ти

2021.05.16 | 20:19

97
Ходи се гръмни някъде ти писаха , ама ти не та не , ще пиша глупости и „смешки” !
Сега

2021.05.16 | 20:17

96
За бюджета президента можеше да внесе предложение чрез итн или бсп и имаха 165 гласа за да приемат актуализацията , но ясно защо те се съсредоточиха върху изборния кодекс! Така че сега да обвинява ГЕРБ за заложени бомби е смешно!

2021.05.16 | 19:53

92
Смешник къде е Радев къде си ти на всякъде го плюят тои си мисли че дъжд го вали дребно човече.

2021.05.16 | 20:08

94
То тъпанарите тиквени няма с кво даже да ги сравниш,просто няма други толкова тъпи,направо да се чуди човек как е успял ТИКВЕТО да ги събере,някво привличане на тъпоглавци е това.

Добави коментар

Водещи новини