Радев подписа указите за разпускането на НС, изборите и състава на ЦИК

  • 11 май 2021 12:56

  • 2523
  • 13
Радев подписа указите за разпускането на НС, изборите и състава на ЦИК
© Булфото

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на разпуска със свой указ 45-ото Народно събрание на 12 май 2021 г. 

Държавният глава насрочва произвеждането на парламентарни избори на 11 юли т.г. 

Ето кои може би ще са министрите във втория служебен кабинет на Радев

На основание чл. 98, т. 7 от Конституцията на Република България във връзка с чл. 46, ал. 4 от Изборния кодекс президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на назначава Централна избирателна комисия в състав: 

За председател на Централната избирателна комисия държавният глава назначава Камелия НейковаКамелия НейковаКамелия Нейкова е родена на 16 август 1969 г. Завършила е право в Русенския университет „Ангел.

Новата ЦИК се подготвя за трудни избори

Димитър Димитров, Емил Войнов, Росица Матева и Цветозар Томов са назначени за заместник-председатели.

Севинч Солакова заема длъжността секретар.

Членове на комисията са: Георги Баханов, Елка Стоянова, Ерхан Чаушев, Йорданка Ганчева, Красимир Ципов, Любомир Гаврилов, Любомир Георгиев, Силвия Стойчева, Цветанка Георгиева.

Novini.bg
2523 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
баба гицка

2021.05.11 | 22:23

13
руски лизач и национален прердател - бойко е цвете пред този мухьо - маша на блядовете, божков и сие

2021.05.11 | 13:54

11
Павел Стоименов и : Собственикът на ”Градус” и ББ контролират цяла Южна България
Nikolay

2021.05.11 | 14:41

12
Кое по-точно контролират?

2021.05.11 | 13:37

10
Радев е най-разрушителната фигура (със главна буква - Фигурант) в следосвобожденската ни История, която освен кариера платена от българския данъкоплатец, няма никакво друго постижение в житейския си път - разбито семейство, разруха на военновъздушните сили, а сега - всяко негово действие и бездействия е само в интерес на Кремъл.

2021.05.11 | 13:36

9
Уж гласувах за летец, а то излезе, че съм гласувала за комунистически миризлив подлец. Гласувах за уж десните от Дай България, а насреща ти се прегръщат, Рада Дълбоката и бившата на СС Момата, Ел. Йончева. Сега как да гласувам за Пинокио и Гнома, като зад тях надничат Черепа, Чалмата, Импекса и Костинбродската корвета. Затова ще гласувам за синята идея и нейния носител СДС, защото съм десен човек и обичам България..

2021.05.11 | 13:36

8
пишман президент е бъркал в държавни офиси под полата на негова служителка и подчинена.Същата той назначава на втори договор за оказаните сексуални услуги.Кукловодите му ги принудиха да се бракуват ,за да му наложат измамната визия за изборите,че е честен човек,глава на семейство и натовски генерал.Иво Христов е известен като човек с много зависимости,руски агент и антиевропеец.Той е в основата на десетки политически гафове на Радев ,който освен от руски самолети с изтекъл срок на годност от друго едва ли разбира.Не е виновен човечецът,жертва е на комунистическата казарма и БКП.Президентството, в този му вид представлява опасност за националната сигурност!

2021.05.11 | 13:36

7
peter преди 4 месеца Мишката Радев цър цър ...е в капана,който му е щракнал опашката и сега му остава само да църка от болка. ..цър цър Много хора свалиха доверието си от президента, когато чуха телефонния му разговор с ген. Стойков. Беше унизително да чуем как държавният глава не оспори намерението да се крият документи и обеща да изпрати "Митко" на помощ.

2021.05.11 | 13:35

6
Питат го за инцидента с Христо Иванов на Росенец, където "прекрасните служители" на НСО се държаха меко казано безумно и незаконно, а той кво казва? Ами вика, аз не съм виновен, аз не управлявам службата! Само назначавам лично служителите и, назначавам лично шефа и, и им давам чиновете! Ха-ха-ха! Че каква по-голяма власт иска от това? Че нали под натиска на общественото мнение Радеф уволни два от тия еничари от НСО, както уволни и шефа им, и назначи друг, макар и месец-два по-късно, щото същият тоя шеф му е личен приятел и чакаше да се размине, ама не стана. Всеки нормален човек щеше да ги уволни още на другият ден, но Радеф се бори с мутрите! Ха-ха-ха! После естествено назначи пак свой човек, като между другото трябва да кажем че това е четвъртият шеф на НСО, който Радеф сменя за 4 години от мандата си. Той си ги менка шефовете, както си иска, и все със свои хора, я земляци, я колеги и приятели от армията и службите, ама вика аз нямам нищо общо! Ха-ха-ха! Сме-е-е-е-ех! Сме-е-е-ех! Същата история беше и интервюто на Хаджи Генчо вчера по БТВ, "Борисов прави това затова искаме да го изметем, и Мая абсолютно същото прави същото, но тя ни кефи много и ние ще правим с нея коалиция! Е-е-е-е?!?

2021.05.11 | 13:35

5
радефф , олигофренният шпионин на П.уткин, е обединител на кауните в България! Радю-тъпото знае точно колко са! Имаше 6 месеца време да ги преброи от прозорците на резидентсвото си!
Иван

2021.05.11 | 13:05

2
Прекрасен избор. Достойни, интелигентни българи са в правителството. Дано следващоъо редовно правителство да има такива специалисти и капацитети. Поздравления за Радев, изненадан съм леко.

2021.05.11 | 13:26

4
Абе що не дръпнеш леко към Русия бе сволач.
Ивайло

2021.05.11 | 13:06

3
Абе друго си е да има Барни Рабал, ПКП, Тома Неверни, Веждичката, Крадеца Бойлчо, Лъчко Мозака, Ботокса и прочее

2021.05.11 | 13:04

1
Служебното правителство трябва да арестува Борисов и шайката около него ! Да създаде условия за изчегъртването на престъпната група ГЕРБ от живота в България !

Добави коментар

Водещи новини