Росица Матева: Договорът за машините не е приключен, те още не са платени

  • 08 май 2021 10:34

  • 2061
  • 7
Росица Матева: Договорът за машините не е приключен, те още не са платени
© кадър БТВ

Договорът за машините не е приключен. Разбрахме, че не са платени машините и не са държавна собственост. Това заявиха в ефира на БТВ Росица Матева, председател на ОС към ЦИК и номинация за член на новата комисия на ИСМВ и Димитър Димитров, говорител на ЦИК и номинация на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за зам.-председател в новия състав.

Димитров добави, че договорът не е приключен, защото има спорни моменти.

Стефан Манов: Това, което няма по света, е смесване на хартия и машини

Сиела“ не е изпълнила всички задължения по договора и най-вероятно следващата комисия, понеже тя ще е правоприемник, ще трябва да уточнява неща, които много трудно се уточняват. Може и до съд да се стигне, тези неща ще трябва да се уточнят по съдебен ред", каза номинираният от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за зам.-председател в новия състав на ЦИК. 

Димитров допълни, че още не е ясно колко допълнителни машини щe ни трябват за вота след два месеца. 

Камелия Нейкова посочи кои ще са приоритетите на новата ЦИК

Имаме 9600 машини, необходимо е да се уточни в колко секции ще се гласува в чужбина, каза Матева. 

Тя коментира и номинацията за председател на ЦИК, като нарече Камелия НейковаКамелия НейковаКамелия Нейкова е родена на 16 август 1969 г. Завършила е право в Русенския университет „Ангел професионалист с голям опит.

Най-вероятно предсрочните парламентарни избори ще са на 11 юли и те ще се проведат по нови правила, които бяха гласувани 45-ото НС. Вече е ясно, че новият председател на ЦИК ще е бившият й говорител – Камелия НейковаКамелия НейковаКамелия Нейкова е родена на 16 август 1969 г. Завършила е право в Русенския университет „Ангел, която е номинация на ИТН. Това се случи, след като ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в оттеглиха кандидатурата на бившия зам.-министър на вътрешните работи Красимир ЦиповКрасимир ЦиповКрасимир Ципов е български политик, народен представител в 41, 42, 43 и 44-то Народно събрание. На два.

Бивш зам.-министър на отбраната поема ЦИК: Ето коя е Камелия Нейкова

Президентът обяви, че изтеглянето на кандидатурата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е абдикация. Всички партии с изключение на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в обявиха, че блокирането на процедурата е притеснително.

Последвайте канала на

Novini.bg
2061 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2021.05.08 | 13:42

7
На тези отдолу на които не им изнася написаното от мен защото им се плаща да нямат мнение тест да са си про.сти, ще им кажа едно: еб.ете ви май.ките

2021.05.08 | 11:18

2
Хахахах тия ГЕРБ краднали пак парата, купи ли нещо дето за нищо не става, както обикновенно и сега другите им виновни. Хахахахах. Ще се разплача колко са жалки

2021.05.08 | 13:36

6
Я го духай бе червен помияр

2021.05.08 | 13:32

5
Платен от Черепа трол

2021.05.08 | 10:50

1
Тиквака както обикновено е откраднал всичко.

2021.05.08 | 13:31

4
Платен от Черепа трол

2021.05.08 | 13:30

3
от 2 години ....точно като започнаха да прибират на топло айдуците и да ги подкарват към съда на България(Цв.Василев, Арабаджиеви, Стайкови, Черепа, Баневи и др) не може да ги наречем олигарси, защото са си едни обикновенни айдуци, се започна едно активно мероприятие срещу Борисов наречено ЛЪЖА ....т.е олигарсите имат медии(бТВ, бсп ТВ, 7/8 ТВ) онлаин медии, радио и впрегнаха усилия за компромати(снимки с шкафчета, кюлчета, пищови и др) създаде се протестно движение, БСП/ДПС и техните мутри Има Такъв Народ, Демократична Бълария, Изправи се, то не бяха къщи, сметки и нищо не се доказа,защото беше ЛЪЖА, но хората се хванаха и започна масовото плюене(то си стана мода даже) по Борисов и правителството! Едничката цел на гореспоменатите айдуци е КРАЖБАТА ...ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА ЗА ДА БЪДАТ ОПРАВДАНИ И ОТНОВО ДА ГРАБЯТ!!!! това ли искаме уважаеми граждани ????

Добави коментар

Водещи новини