Николай Бареков: Нинова остави БСП без перспектива, време е да подаде оставка

  • 04 април 2021 22:54

  • 5043
  • 3
Николай Бареков: Нинова остави БСП без перспектива, време е да подаде оставка
© bulphoto (архив)

Изненадата на вечерта е слабото представяне на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, която остана на трето място с 16,8%. Очаквахме катастрофа на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и получихме катастрофа на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Това е много лоша новина за Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, понеже неговата златна кокошка се нарича Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, тя му снася златни яйца. Никой не е направил повече за победата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в от Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за". Това коментира журналистът Юлий Mосков пред Bulgaria ON AIR.

По думите му, основната причина за провала на Нинова са миналогодишните протести - Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за никога не каза, "аз протестирам".

"Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за не позволи на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да участват в протестите и да заявят някаква позиция - това е лично нейно действие. Последваха цяла поредица безсмислени действия и затова, ако забелязахте, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в изобщо не направиха предизборна кампания", посочи Москов.

ГЕРБ печели парламентарните избори

"Моята прогноза още преди няколко месеца беше, че разликата между Борисов и Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за ще е над 10%", отбеляза журналистът и бивш народен представител в 43-ото Народно събрание Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва.

Бареков се съгласи с Москов, че провалът на левицата е значителен. Според него, Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за е оставила БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е "без перспектива" и левицата сега трябва да започне "от нулата". "Нинова трябва да подаде незабавно оставка, защото сега ще се прави дясно-центристко правителство с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в", подчерта Бареков.

"Масово са гласувалите за ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в Нидерландия, Германия, Испания. Оттам са взели (гласове, бел. ред.) Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, но и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Мисля, че големият губещ отново и в чужбина ще се окаже БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Какво тя направи за електората си, не само в България, но и за българите в чужбина?", пита Бареков.

И посочи "големите четирима" - ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", които, според бившия народен представител, ще определят бъдещето правителство на България. От четиримата, той определи резултата на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", която е пета сила с малко над 10%, като изненада.

"Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския се връща с упоритост и борбеност на политическата сцена, върна се в играта и заслужава да му се обърне внимание", каза Бареков.

Бареков смята, че Борисов ще реди следващо правителство със "стари играчи на масата" - с Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, със Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в и с Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -

"Картите ще ги раздава Борисов. Той държи асата. Нещата са ясни, а въпросът е каква политика ще изберат печелившите. Ще искат ли да продължат политиката на повишаване на доходите", отбеляза Москов.

"Силата на Борисов е, че той е по-мъдър. Той има добра преднина, а следващият е Слави. Българинът винаги ще иска да гласува за някой мачо в политиката, в мъжкото начало. Хората, гласуващи, са едни и същи. Не можем да си сменим народа. Няма разлика между електората на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, в миналото гласувалите за Слави са гласували за Борисов", посочи Бареков.

Борисов трябва да е най-смирен в момента, трябва да започне да мисли за коалциионни партньори, защото няма комфорта да назначи правителство още в изборната вечер, стана ясно от думите на Бареков.

"Той трябва да отиде при Радев с готово решение. Правителство на втори, трети мандат - пълен абсурд", допълни Москов. И разказа за негов разговор с Борисов преди няколко години. "Той ми каза, "Юлий, не забравяй, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с са много добри политици". И затова е прав - ДШС е единствената партия, която 20 години последователно, целенасочено, обмислено развива своите млади кадри. Първият разговор на Борисов трябва да бъде с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, не със Слави. Те са стабилизиращият фактор и от тях зависи бъдещото на цялото управление", обясни Москов.

"Борисов ще бъде по-честен, когато постигне договорка с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, да обяви с какви министри участва в това управление. Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, например, би участвал без министри. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, която върши черната работа в парламента, сега те трябва да имат претенции за участие с експерти в такъв кабинет", поясни Бареков.

И допълни, че обикновеният българин не обръна внимание на тези проблеми, а на по-простички неща като заплата, както и корупцията.

Мая Йорданова
5043 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.08 | 18:13

3
СЛАВЕ ТЪПОТО Е ПОЖИЗНЕН ВОЖД НА ЗАДУНАЙСКАЯ ГУБЕРНИЯ...СЛАВЕ ТЪПОТО Е ПОЖИЗНЕН ВОЖД НА ООНЕЕ И ПО СЪВМЕСТИТЕЛСТВО ХИГИЕНИСТ НА ОАКАНИЯ ПУТЬО НАЙ ОТЗАД.СЛАВЕ ТЪПОТО СИ Е...СЛАВЕ ТЪПОТО!!!...НАПЪНАЛА СЕ Е МУТРАФОНОВАТА ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО СО СЕ ВСИЧКИ ГНУСНИ КРЕМЪЛСКИ ПИЧКИ ДА ПРАВЯТ ОТ ТЪПУНГЕРА УДОБЕН ШИРОКО СКРОЕН НАЙ ОТЗАД...СУКА ЙОБАНА В РОД!!!...ДИМИТЪР БКАГОЕВ НЕ Е БИЛ ПЕЩЕРНОКОМУНИСТИЧЕСКИ КРЕМЪЛСКИ ИДИОТ НЯКОГА.МНОГО СЪМ РАЗГОВАРЯЛ СЪС СТОЙО КОРАБОВ...ТОЙ СЕ ИЗРАЗЯВАШЕ ТАКА:ЗЕТЯ НА ГОШО ТАРАБАТА И ПРАВЕШКИЯ МАНГАЛ НАТИКАХА РОДИНАТА НИ В КРЕМЪЛСКИЯ НУЖНИК. ДИМИТЪР БЛАГОЕВ Е КАЗАЛ"ЧОВЕК,КОЙТО ДО ДВАДЕСЕТАТА СИ ГОДИНА НЕ Е КОМУНИСТ,ТОЙ НЯМА СЪРЦЕ.ЧОВЕК,КОЙТО СЛЕД ДВАДЕСЕТАТА СИ ГОДИНА Е КОМУНИСТ,ТОЙ НЯМА АКЪЛ". И ОЩЕ "НЯМА НА СВЕТА ДЪРЖАВА(ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТУРЦИЯ),КОЯТО ДА Е НАВРЕДИЛА ТОЛКОВА НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ,КОЛКОТО РУСИЯ".ЛАВАТАРА НА МУТРАФОНОВАТА ХУНТА МАЛОУМЕН КРАДЕВ Е ЗАПОВЯДАЛ ТЕЗИ КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА БОРИСОВ ДА СЕ ИЗЯЖДАТ СУРОВИ ПО СТАР РУСКИ КУЛИНАРЕН ОБИЧАЙ-БЕЗ ПОДПРАВКИ.*****ТАК ПАЛОЖЕНО-ПУТИ*******ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА...АМИН ДАЙ БОЖЕЕЕ...ВСИЧКИ МУТРАФОНИ СА СЪС СЛАВЕ ТЪПОТО********ВСИЧКИ МУТРАФОНИ ЩЕ ЛАПАТ НА БОРИСОВ ПОРЕДНИЯ ПО ЗДРАВ...ЗАКОНОМЕРНОСТ...ПРИ ВСЯКО ЗАГРАБВАНЕ НА ВЛАСТТА ПОЗАСРАНО 20 ЗАПОЧВА ЯКИТЕ ГРАБЕЖИ ОТ МОРЕТО ТА ДО...СВАТКО,БРАТКО...СВТОВНО ИЗВЕСТНИ МОШЕННИЦИ БЕЗНАКАЗАНИ МОШЕННИЦИ...МАСЛАРОВИ,ОВЧАРОВИ,ПЪРВАНОВИ,БОКОВИ,БОБОКОРВИ И ВСЕ ТАКААААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА...СТИГА СТЕ СЕ ГЪЗИЛИ НА РУСИЯ БЕ БЕЗРОДНИЦИ.МУТРАФОНОВА ВИ НАПРАВИ ОЩЕ ПО ПРЕЗРЯНИ ЗА СВЕТА,А СЪЩО И НИЕ,КОИТО НЕНАВИЖДАМЕ РУСКИТЕ ПОРОБИТЕЛИ СМЕ ПРЕЗРЯНИ ЗАРАДИ ОЛИГОФРЕНСКОТО ВИ ПОВЕДЕНИЕ...НЕ СПРЯХТЕ НИТО ЗА МИГ ДА ЛИЖЕТЕ ЛАЙНЯНИ РУСКИ ГЪЗОВЕ...СУКА ЙОБАНА В РОД...ХУНТАТА НА МУТРАФОНОВА С ГЛАВАТАР МАЛОУМЕН КРАДЕВ И ПАЛАЧ ПЕДЕРРАШКОВ,ЗАЕДНО С РУСКА ОРДА ЛЪЖЦИ И ФАЛШИФИКАТОРИ НАПРАВИХА ИЗБОРИТЕ БЕЗПРЕДМЕТНИ...ПОТЪНАХМЕ В РУСКИЯ КЕНЕВ ВО ВЕКИ ВЕКОВ,АНАТЕМА НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО И СЛУГИТЕ Ѝ В РОДИНАТА МИ...НИТО ЕДИН ДА НЕ ОЖИВЕЕ ОТ КОМУНОВИРУСА ДА ИЗЧИСТИ СМРАДТА НЕ ЧЕЛОВЕЧЕСКА...ПУТЕТО МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА ЕДИНСТВЕНО КАТО ВОЖД И ПАК ЕДИНСТВЕНО НА РУСКИ ОЛИГОФРЕНИ,ЗАЩОТО ИНАЧЕ В КАЛАБАЛЪКА НЯКОЙ НЕВОЛНО МОЖЕ ДА ГО НАСТЪПИ ПО РАМОТО.
Cherryla16

2021.04.10 | 03:53

2
­­В­и­ж­­т­­­е­ ­­­м­о­­­я­­т­а­­­ ­­т­­­и­­­й­­­н­­ ­п­­у­­­т­­к­­­а­ ­-­­ ­­W­W­­­W­.­B­­G­­1­­7­.­­­C­L­­­U­­B­

2021.04.05 | 00:16

1
НАНАНАНАНАНА

Добави коментар

Водещи новини