Цветан Цветанов: Всеки трябва да осъзнае важността да гласува, за да не бъде оставена страната ни в този хаос

  • 02 април 2021 07:07

  • 312
  • 6
Цветан Цветанов: Всеки трябва да осъзнае важността да гласува, за да не бъде оставена страната ни в този хаос
© ПП Републиканци за България

Всички политически формации, участващи в предизборната надпревара заявяваха, че може би ще се създаде  хаос на вота, защото правителството не предлагаше решения, макар за всички да беше ясно, че ще има пандемия и нов локдаун. Това каза председателят на ПП „Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в предаването „Денят ON AIR” по  BGonAir.

По думите му ситуацията бе неглижирана от управляващите, не се предложи никакъв протокол за провеждането на изборите и особено за хората, които са карантинирани.

Цветанов и Вълнев: Сега е моментът за промяна

„Сега, когато сме в локдаун е абсурд всички карантинирани да могат да гласуват“, каза Цветанов.

Той сподели впечатления от многобройните си срещи в страната и заяви, че хората са объркани от непоследователността на мерките.

„Представителите на семейния и малък бизнес се оплакват от липса на подкрепа. Хората не знаят ще могат ли да получат здравни грижи ако изпаднат в критична ситуация и никой не вижда хоризонт и перспектива за личната си и професионална реализация“, коментира председателят на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г..

„Ние призоваваме хората да гласуват. Всеки един човек трябва да осъзнае важността на своя глас, а не да оставя страната на случайността и на този хаос, който е в рамките на година и половина. Виждаме, че не могат да се справят“, каза той за управляващите и в отговор на въпрос това ли ще е най-ниската избирателна активност по време на парламентарен вот.

Цветан Цветанов: В неделя всеки трябва да направи информиран избор

„Убеден съм, че Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. ще влезем в Народното събрание“, заяви Цветанов и даде пример с това, че само подписите, събрани за регистрация на партията за участие във вота бяха над 31 хиляди. „За да имаме тези проценти, които в момента ни дават социолозите, значи да имаме 13 до 20 хиляди гласа, а това е смешно“, категоричен бе той.

 „Ние сме млада формация, но за шест месеца успяхме да изградим структури и да имаме хоризонтално покритие във всички области в страната“, припомни още Цветанов и сподели, че със зам.-председателя Павел ВълневПавел ВълневПавел Вълнев е роден в Доспат. Той е предпримач, собственик на голяма спедиторска фирма в САЩ. вече са обиколили страната няколко пъти, за да се срещат и разговарят с предприемачи, работодатели, граждани и симпатизанти по места.

„Вслушваме се и в нашите структури в страната, структурите бяха тези, които определиха водачите на листите и самата подредба на листите. Ние сме една от малкото партии, явяваща се на изборите с местни хора, които познават регионите си. Виждам го ежедневно на всички срещи“, заяви Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

„Много важно е една партия да бъде независима и да получава подкрепа от достойни българи“, каза Цветанов при въпрос за финансирането на ПП „Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.“. „Имам наблюдения от начина, по който Павел ВълневПавел ВълневПавел Вълнев е роден в Доспат. Той е предпримач, собственик на голяма спедиторска фирма в САЩ. беше направил медиен проект и всички журналисти, работили там могат да кажат, че в нито един момент не е имало някакво ограничение. По същия начин е и в партията“, категоричен е Цветанов.

„Аз съм участвал в управлението и не мога да бягам от моята биография, но мога да кажа, че като кандидат и избиран от Великотърновския район, винаги съм изпълнявал функциите си. За политиките, които съм реализирал и срещите, които съм имал с хората – оценката ще бъде дадена на предстоящите избори. А дали се чувствам част от статуквото – чувствам се част от процес в началото, когато ГЕРБ стартира и бях в изпълнителната власт. Но в последните две години не мога да се чувствам част от нещо, което превърна страната ни в една зависима държава от чужди интереси и държава, която днес няма медийна свобода“.

„Промяна ще направим с екипа, с който сме заедно в Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.“, категоричен бе председателят на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

Novini.bg
312 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Stacya17

2021.04.10 | 03:53

6
­­­В­­­и­ж­­т­­­е­­ ­­м­­о­­­я­­­т­­­а­­­ ­т­­­и­­­й­н­ ­п­­у­­­т­­­к­­а­ ­­-­­ ­W­­­W­W­.­B­G­­1­7­­­.­C­­L­­U­­­B­­­
Jaklin

2021.04.02 | 12:14

5
Всички живеем в този батак, сътворен от ГЕРБ. Наш дълг е да излезнем и да гласуваме!
Stan

2021.04.02 | 11:43

4
Сложил съм на мушка управлението на ГЕРБ. С ластици докараха пика на пандемията до изборния ден. Ето защо на 4-ти, ще съм с 21!
Bous

2021.04.02 | 11:00

3
Републиканци за България дават най-адекватните предложения за проблемите в страната! Успех!
Neli

2021.04.02 | 10:19

2
Хора, не оставяйте гласа си в нищото. Трябва ни промяна. Аз се доверявам на Цветанов и Републиканците!

2021.04.02 | 09:41

1
Много важно е ДА не те виждаме по-вече Цветанов! Всички разбраха ,че си корумпиран и платен агент на САЩ!

Добави коментар

Водещи новини