Росен Желязков: Атаките срещу ГЕРБ са хибридни

  • 01 април 2021 08:28

  • 937
  • 36
Росен Желязков: Атаките срещу ГЕРБ са хибридни
© Кадър БТВ

Нашата програма е дясноцентристка. Ние заедно със СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на сме най-голямата дясна коалиция. Нашият подход е свързан с по-малка държавна намеса в икономиката, повече научно-изследователска дейност и повече инвестиции в инфраструктурата. Това заяви кандидатът за народен представител от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети в студиото на сутрешния блок на BTV.

На въпрос на водещия защо лидерите на партиите не присъстват в телевизионни дебати, той отговори, че лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е всеки ден сред хората.

Желязков обяви, че борбата с корупцията е най-сериозният проблем в световен мащаб: „Проблемът на корупцията е, че тя има различни компоненти – вземане на подкупи и търговия с влияние. Ние залагаме на електронната система за обществените поръчки. Така ще прекъснем общуването между граждани и администрация, което дава възможност за дискреция от страна на администрацията“. Според него оценката на ЕС за усилията за борба с корупцията е положителна.

„За нас е важно да има консенсус по темите, за да можем да говорим реално“, каза транспортният министър. Той определи атаките по ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в като „хибриди“. Това е тактика от страна на опонентите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Росен Желязков: Правителството на Бойко Борисов винаги е помагало на общините и не е делило кметовете

„Ние изпълнихме голяма част от приоритетите си- увеличихме учителските заплати. Имаме ангажимент през следващите години да направим работна ръка с нов вид производителност. Ние сме казали, че учителските заплати трябва да бъдат не по-малко от 125% от средната.  Ресурсът в образованието ще бъде огромен.“

Относно електронното правителство Желязков заяви, че компонентите по този проект вече са налични: „Всяка една администрация се присъединява към услугите на електронното правителство. Цялата инфраструктура е готова“. Като пример даде НАП.

По темата с изборите заяви: „За нас е важно вотът да бъде гарантиран. Това са предпоставки, свързани със спокойствието  на хората, които са ангажирани в изборния процес. Манипулация е говоренето, че ще има манипулация“. Според него изборите са гарантирани от гледна точка на честност и прозрачност.

Последвайте канала на

Novini.bg
937 36

Свързани новини

Коментари 36

Добави коментар
Sudya21

2021.04.10 | 03:53

36
­­­В­­­и­­ж­т­­­е­ ­м­­­о­я­­­т­­а­­­ ­­­т­­­и­­­й­н­ ­­п­у­­­т­­­к­­а­ ­­­-­­­ ­W­­­W­W­­.­­B­­G­­1­­­7­­.­C­L­U­B­­
Ерни

2021.04.01 | 15:09

35
Борисов, в действие- срещу всички негодници. Това го прави още по симпатичен и безалтернативен в съзнанието в съзнанието на трезвите българи. Които за радост, са преобладаващото мнозинство по нашите земи. Де що има криминали, престъпни босове в изгнание, подсъдими олигарси, изхвърлени от голямата игра политици-конформисти, изхвърлени от големия бизнес и големите телевизии шоумени със залязващ рейтинг, мъже под чехъл и генералски мундири, провинциални ку-тизанки , с претенции за адвокатки на народа, девианти с жълти книжки регистрирани или пропуснати в каталога на четвърти километър, болшевишки чеда, изживяващи се като неолиберали....цялата тази перверзия се надпреварва да ругае премиера и да сипе компромати, а това още повече го укрепва. Перверзията е лесно различима дори, като говори от името на морала. Няма как Борисов да мечтае за по добра опозиция от Васил Божко-Черепа, Цветан Василев Мустака, Слави Трифонов- Мутрочалгаря, Костадин Костадинов-Копейкин, Мая Манолова-Галева, Румен Радев-Грипена, Корнелия Нинова-Техноимпексова, Христо Иванов-Бойкиев............ Борисов е обречен да спечели тази битка, сам срещу негодниците и вълците, защото -без да е безгрешен, е единственият с облика на демократичен и системен политик, признат в Европа и света. Избирайки Борисов, хората няма да изберат просто лидера на ГЕРБ, партията или партийната му листа. Ще изберат ценностната ориентация на България по пътя на демокрацията -срещу реставрацията на комунизма. Държавна сигурност, зависимостта от Кремъл и нашествието на мутрите, преоблечени като почтени бизнесмени с бели якички.

2021.04.01 | 08:38

3
Герб срещу САЩ и цивилизования свят... Все едно сме 1980 година и Тодор Живков се репчи на САЩ.
Герб не е срещу САЩ

2021.04.01 | 09:53

34
А срещу доносниците им. Знаете кои сте. Както и срещу предателите на Родината. И вие се знаете.

2021.04.01 | 09:39

30
АМЕРИКАНСКАТА
Ега ти вица

2021.04.01 | 09:29

25
Цар Тодор го бутала демокрацията... Коя демокрация, болшевишката или хората на Горбачов и КГБ в БКП???

2021.04.01 | 09:15

14
БУТНА ГО ДЕМОКРАЦИЯТА, НЕ ДРУГАРИТЕ МУ. КАКТО ЩЕ БУТНЕ И БОКО И ВСЕКИ КОЙТО ТРЪГНЕ ПРОТИВ НАРОДА.
И какво му беше репченето"

2021.04.01 | 08:58

8
на цар Тодор?... "Ще се снишаваме, снишаваме, докато ни отмине бурята другари..."... Е, не го отмина... "Другарите" го духнаха за да станат те господари в капитализЪма....

2021.04.01 | 09:27

24
Гласувайте за ГЕРБ за да емигрирате за САЩ!
Ами те и онези

2021.04.01 | 09:50

33
дето в Русия гласуваха за Путин емигрираха в САЩ.... Що така, нали капитализЪма загива???

2021.04.01 | 09:48

32
ПЕДЕРАС
Ега ти вица

2021.04.01 | 09:45

31
Манипулирани избори, от кого? ... Всяка комисия е с мнозинство на опозицията, как ще се манипулира, кой ще ги манипулира? И ако се манипулират какво правят хората на опозицията в комисията, спят ли? Кого заблуждавате помияри болшевишки...

2021.04.01 | 09:36

29
Плашат сега пък с родилка,хунтата ще загуби,цела България ще празнува загубата на Борисов на 04.04.Борисов ще бъде арестуван.

2021.04.01 | 09:31

28
Герб се готвят да прелеят гласове на вмро, гербаджиите са инструктирали в някои секции половината контролирани избиратели да гласуват за вмро. Абе боко, толко ли си сигурен в резултата на герб та преливаш гласове или готвиш голяма фалшификация.
Ега ти вица

2021.04.01 | 09:30

27
Цар Тодор го бутала демокрацията... Коя демокрация, болшевишката или хората на Горбачов и КГБ в БКП???
Ега ти вица

2021.04.01 | 09:30

26
Цар Тодор го бутала демокрацията... Коя демокрация, болшевишката или хората на Горбачов и КГБ в БКП???

Добави коментар

Водещи новини