Кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Младен Шишков се срещна с жители на село Стряма

  • 30 март 2021 10:18

  • 104
  • 0
Кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Младен Шишков се срещна с жители на село Стряма
© ГЕРБ

Кандидат-депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Младен Шишков разговаря с жителите на село Стряма, като бяха обсъдени актуалните политически теми и хода на предизборната кампания.

Пред хората, които дойдоха на площада той сподели, че само ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в има реален шанс да има местен представител в парламента. По думите му само с екип от високообразовани, лоялни и чувствителни към обществените интереси хора, може да бъдат постигнати резултатите, които очакват хората от политиците.

Той уточни, че почтеност, искреност професионализъм, познаване на институциите и механизмите, по които функционира държавата са най-важните условия, на които трябва да отговаря един депутат. Той припомни на жителите, това което беше направено в Стряма през последните години. Нова детска ясла, детски съоръжения, стрийт фитнес, видеонаблюдение, велоалея, проект за централен парк. Асфалтирани са улиците "Илинден", "Иван Вазов", "Братя Миладинови", "Георги Раковски" и "Панайот Волов". Мостът на река Стряма и главния път, който минава през центъра на селото, над 100 нови осветителни тела и разбира се новата църква. Кандидатът допълни, че всичко това се е случило благодарение на активното взаимодействие между местната и централна власт и екипната работа на всички, ангажирани в управлението.

Шишков сподели пред жителите на Стряма, че в сряда ще бъде даден старт на дългоочаквания проект за канализация и модулно пречиствателно съоръжение. Хората от своя страна споделиха, че виждат промените, които се случват в населените места в община Раковски и как се променят в красиви и приятни за живеене села, но съвсем естествено искат още и още. В отговор той ги увери, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в може и има опита и възможностите с помощта и на правителството на Бойко Борисов, да реализира още много идеи и затова поиска тяхното доверие отново, за да продължат промените.

Младен Шишков допълни, че изпълнението на всички идеи, минава през ново управление на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Защото ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще бъде незаобиколим фактор и в следващия парламент. В заключение той призова хората да бъдат реалисти и да разберат, че само когато усилията са обединени в една посока, само тогава могат да се постигат желаните резултати в развитието не само на Стряма, като част от община Раковски, но на държавата като цяло.

Последвайте канала на

Novini.bg
104 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини