Кандидати за народни представители от листата на Коалиция ГЕРБ-СДС проведоха срещи с граждани в различни райони на София

  • 29 март 2021 17:26

  • 255
  • 2
Кандидати за народни представители от листата на Коалиция ГЕРБ-СДС проведоха срещи с граждани в различни райони на София
© ПП ГЕРБ

Кандидати за народни представители от листата на Коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на проведоха срещи с граждани в различни райони на София.

Христо Гаджев, Соня Костадинова, заедно с общинския съветник Екатерина Йорданова и членове на ГЕРБ-Люлин разговаряха с жители по време на открита приемна в района. Те представиха приоритетите в програмата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и акцентираха върху реализираните проекти на местно ниво.

Лъчезар Иванов, Евгени БудиновЕвгени БудиновЕвгени Будинов е актьор, роден в София. През 2004 г. завършва НАТФИЗ в класа на Стефан, Диана Фотева и Цвете Лазарова, кметът на район „Банкя“ Рангел Марков, общинският съветник Анна Стойкова и членове на местната структура на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в организираха открита приемна в центъра на Банкя и разговаряха с гражданите за постигнатите с последователна работа редица проекти в града.

„Важно е, че ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в поема ангажименти, които може да изпълни! За да продължи България по пътя си на европейското развитие, на предстоящите избори на 4-ти април гласувайте с номер 28 за Работа, работа, работа!“, заявиха пред граждани по време на среща в Северния парк кандидатите от 25 МИР-София Анна Александрова, Анелия Георгиева и Радост Маринкова.

От ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в разговаряха с граждани и в Южния парк, както и в районите „Подуяне“, „Младост“, „Нови Искър“.

 

Novini.bg
255 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Laurena20

2021.04.10 | 03:53

2
­­­В­­­и­ж­т­­­е­ ­­­м­­о­­­я­­­т­­­а­­­ ­т­­­и­­­й­н­ ­­п­­­у­т­­к­­­а­ ­­-­ ­W­W­W­­.­­B­­G­­­1­7­­.­­­C­L­U­­B­­­

2021.03.30 | 03:44

1
Сдс ще изгори покрай герб.

Добави коментар

Водещи новини