Гледай на живо

Евро 2020: Испания - Полша 1:0

Григор Горчев в Подем: Инвестиции, нови работни места и високи заплати може да се постигнат само с управление на ГЕРБ

29 март 2021 16:25

Григор Горчев в Подем: Инвестиции, нови работни места и високи заплати може да се постигнат само с управление на ГЕРБ
© ПП ГЕРБ
190 2

„Инвестиции, нови работни места и високи заплати – това е нужно на Северна България сега. Това обаче може да се постигне само с управление на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на. Виждам, че вие работите успешно и сте пример за това как в малки населени места може да се развива производство, да се разширява дейността, да се разкриват нови работни места и хората да работят и живеят спокойно”, каза при среща с работещи в шивашка фирма в Подем проф. д-р Григор Горчев, водач на листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Плевен.

„Именно на достойно заплащане залага и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за следващите четири години на управление. До 2025 г. се ангажираме да постигнем 1000 лв. минимална заплата, 2000 лева средна, както и ежегодно да осъвременяваме на пенсиите. Средната пенсия пък трябва да стане 600 лв. Запазването на плоския данък ще бъде един от приоритетите на депутатите от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в следващия парламент. Увеличение в облагането на доходите на средната класа е несправедливо и неразумно за нас”, категоричен бе Мирослав ПетровМирослав ПетровМирослав Николов Петров е роден на 21 ноември 1967 г. и е Областен управител на Област Плевен. Той, втори в листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Плевен.

Проф. Горчев    , Мирослав ПетровМирослав ПетровМирослав Николов Петров е роден на 21 ноември 1967 г. и е Областен управител на Област Плевен. Той и другите кандидати за народни представители - Десислава Панталеева, Тони Крумов, Велислава Величкова и Александър Николов, бяха на среща във фабриката в Подем по покана на Мирослав Траянов, общински ръководител на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в – Долна Митрополия и също част от листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Плевен.

 

Novini.bg
190 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
тираджия

2021.03.29 | 16:39

2
малее 10 лелки шият някакви парцали егати икономиката ахахахах , хората днес товарят в малка фирма в германия 6 камиона на ден не на месец. тези сигурно лелки ще го натоварят с продукция за една година работа вижте даже на какво технологично ниво сме вижте каде рабоят смях ахахах
Просто човек

2021.03.29 | 16:36

1
Така е, без ГроБ дори Слънцето не изгрява...

Добави коментар

Водещи новини