Младен Маринов: Започва ремонтът на пътя Мусачево-Елин Пелин

  • 29 март 2021 15:31

  • 403
  • 1
Младен Маринов: Започва ремонтът на пътя Мусачево-Елин Пелин
© ПП ГЕРБ

Стартът на ремонта на пътя Мусачево – Елин Пелин вече е факт. Днес Областното пътно управление на Софийска област докара машините и тежката техника, с които започна рехабилитацията на 2,6 километровата пътна отсечка. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за София област Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,.

Заедно с областния координатор на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard, с кандидата за народен представител Васил Цветков и с кмета на Елин Пелин инспектираха  ремонтните дейности в село Мусачево.

 „В началото на кампанията, когато за първи път се видяхме с кмета на Мусачево Милиян Илиев, разбрах, че най-важният проект за хората в Мусачево е да се ремонтира 2,6 километровия път, който свързва селото с Елин Пелин. Сега стартът на ремонта вече е факт“, каза Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
403 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Kristina21

2021.04.10 | 03:53

1
­В­и­­ж­­т­­­е­­­ ­м­­­о­я­­т­а­­­ ­т­­и­­й­­н­ ­­­п­­у­­т­к­­а­­ ­-­ ­W­­W­W­.­­B­­G­1­­­7­.­­C­­­L­­­U­­­B­­­

Добави коментар

Водещи новини