Красимир Ципов участва в онлайн среща на председателите на парламентарни групи от ЕНП в националните парламенти

  • 22 март 2021 17:01

  • 147
  • 2
Красимир Ципов участва в онлайн среща на председателите на парламентарни групи от ЕНП в националните парламенти
© ПП ГЕРБ

Зам.-председателят на ПГ на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Красимир ЦиповКрасимир ЦиповКрасимир Ципов е български политик, народен представител в 41, 42, 43 и 44-то Народно събрание. На два участва днес в онлайн среща на председателите на парламентарни групи от семейството на ЕНП от всички страни-членки на ЕС. Във видеконференцията участва и председателят на Групата на ЕНП в ЕП Манфред ВеберМанфред ВеберМанфред Вебер – германски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 г. в баварското селище.

Един от акцентите на срещата бе доставката на ваксини в ЕС. Пред своите колеги Красимир ЦиповКрасимир ЦиповКрасимир Ципов е български политик, народен представител в 41, 42, 43 и 44-то Народно събрание. На два изрази българската позиция по въпроса, декларирана многократно и от премиера Бойко Борисов - за процентно разпределение на ваксините срещу COVID-19 на база на населението в страните от ЕС. Зам.-председателят на ПГ на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в посочи, че се ценят високо усилията на ЕК за гарантирането на ваксини за всички европейски граждани и изтъкна необходимостта от това фирмите-производителки да спазват сроковете за доставки, предвидени в договорите.

Лидерите на парламентарните групи от семейството на ЕНП обсъдиха също така националните и общоевропейските мерки в борбата срещу COVID-19. В тази връзка Ципов информира, че отделеният от правителството ресурс за 2020 г. за преодоляване на последствията от пандемията е 3,76 млрд. лв. или 3% от БВП. Той подчерта, че във фокуса на работата на кабинета и управляващото мнозинство е било запазването на заетостта, както и грижата за най-уязвимите групи в обществото.

В края на срещата Красимир ЦиповКрасимир ЦиповКрасимир Ципов е български политик, народен представител в 41, 42, 43 и 44-то Народно събрание. На два запозна своите колеги и с хода на предизборната кампания у нас, както и с основните приоритети на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за следващите 4 години – залегнали в политическата програма на партията „България следващо поколение“.

„Пожелавам успех на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и на моя приятел Бойко Борисов на парламентарните избори“ – заяви председателят на Групата на ЕНП в ЕП Манфред ВеберМанфред ВеберМанфред Вебер – германски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 г. в баварското селище.

 

Novini.bg
147 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ashleya21

2021.04.10 | 03:54

2
­В­­­и­ж­­­т­­­е­­­ ­­м­­­о­я­т­­а­­ ­­­т­и­й­­­н­ ­п­у­т­­к­а­­ ­­-­ ­­W­­­W­­­W­.­B­­­G­1­7­­.­C­­L­­U­­­B­­­
НЕСТОР МАХНО

2021.03.22 | 17:51

1
МНОГО МУ НАСЪЛЗЕНИ ОЧИТЕ НА СНИМКАТА.ЩЕ КАЖЕШ,ЧЕ ПЛАЧЕ?МНОГО БЪРЗА,НЯМА ЛИ ДА ИЗЧАКА ПЪРВО 4ТИ АПРИЛ?

Добави коментар

Водещи новини