Проф. д-р Григор Горчев: Плевен заслужава да е икономически развит център на Северна България

  • 17 март 2021 12:23

  • 465
  • 1
Проф. д-р Григор Горчев: Плевен заслужава да е икономически развит център на Северна България
© Пресцентър ГЕРБ

„Аз съм човек, без политически опит и осъзнавам колко ще ми е трудно, но поемам отговорността в името на Плевен и плевенчани. Затова приех да съм водач на листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на. Плевен заслужава да е икономически център на Северна България. Смятам, че с усилията на правителство, парламент, местна власт, това може да се постигне. Имаме всички предпоставки за това - магистрала „Хемус”, която ще е готова до 2024 г. благодарение на правителството на Бойко Борисов, обходен път, обособена индустриална зона, две летища и връзката с река Дунав”, каза проф. д-р Григор Горчев на среща с представители на Камарата на строителите в града, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

„Ние, кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Плевен сме готови да поемем тази отговорност, стига да ни бъде гласувано доверие на 4 април. В листата са включени хора, които не влизат в политиката, за да се реализират, те са се реализирали професионално в своите области вече, а да придадат своя опит и да помогнат на хората да живеят по-добре”, допълни Мирослав ПетровМирослав ПетровМирослав Николов Петров е роден на 21 ноември 1967 г. и е Областен управител на Област Плевен. Той, втори в листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Плевен.

„В потвърждение на казаното дотук ще добавя, че правителството на Бойко Борисов е обърнато към Северозапада, като идеята е да се догони Южна България. Средствата през следващите години ще бъдат насочени към три основни центъра – Плевен, Видин и Ловеч – за икономически растеж и инфраструктура, за да има реално развитие на Плевен”, категоричен бе Александър Николов, кандидат за народен представител от листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на – Плевен.

Проф. д-р Григор Горчев от ГЕРБ: Моята кауза е Плевен

Последвайте канала на

Novini.bg
465 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Aprila16

2021.04.10 | 03:55

1
­­­В­­­и­­ж­­­т­е­­ ­­­м­­о­­я­­­т­­а­­ ­­т­и­­­й­н­­­ ­п­у­т­­к­а­­­ ­­-­ ­­W­W­W­­.­­­B­­­G­­1­­7­­.­­­C­L­U­B­

Добави коментар

Водещи новини