Радостин Танев, ГЕРБ: Ремонтът на пътищата от Стара Загора до Чирпан и Нова Загора е мой личен приоритет

  • 15 март 2021 19:30

  • 535
  • 1
Радостин Танев, ГЕРБ: Ремонтът на пътищата от Стара Загора до Чирпан и Нова Загора е мой личен приоритет
© ПП ГЕРБ

Кандидатът за народен представител от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на от Старозагорски избирателен район Радостин Танев се срещна с представители на таксиметровия бранш в областния град. „Конкретните ангажименти, които поемаме са да повишим доходите. Минималната работна заплата до 2025 г. ще стане 1000 лева, а средната – 2000 лева. Това е постижима цел, като се има предвид ръстът им през последните 4 години от 40%“ – каза Танев. Той посочи, че негов личен приоритет е ремонтът на пътните отсечки Стара Загора – Нова Загора и Чирпан – Стара Загора.

„Индустриална зона „Загоре“ е заета на 50%, а инвеститори имат интерес към големи парцели. Предвиденото създаване на нова индустриална зона на терена на бившето летище предполага и разширяване на връзката между Стара Загора и автомагистрала „Тракия“, добави Радостин Танев.

По време на срещата кандидатът за народен представител представи и продължаването на Националната програма за санирането на жилищата. „Очакванията са да бъдат обновени над 2000 блока в цялата страна, като по този начин още 120 000 български семейства ще живеят в по-добри условия. С приоритет ще бъдат сградите, които вече имат сключен договор. За първи път ще бъдат въведени мерки за енергийна ефективност и в 2000 еднофамилни къщи“ – допълни Радостин Танев.

Таксиметровите шофьори споделиха, че се надяват да продължи добрата комуникация между бизнес, община и държава. Те посочиха, че Стара Загора е пример за усвояването на средства от различните програми на правителството и на Европейския съюз за подобряване на градската среда и обновяване на образователна, културна и спортна инфраструктура.

В срещата участва и Йордан Николов, заместник-кмет по транспорта в Община Стара Загора.

Novini.bg
535 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Pamelaa23

2021.04.10 | 03:55

1
­В­­­и­­ж­т­е­­ ­­м­­­о­я­­т­а­­ ­­т­и­й­н­ ­­­п­у­т­к­­­а­­­ ­­­-­­­ ­­W­W­W­­.­­B­­G­1­­­7­­.­C­L­U­B­

Добави коментар

Водещи новини