Христо Иванов: На Росенец издигаме пилон с българския флаг

  • 14 март 2021 12:27

  • 1211
  • 21
Христо Иванов: На Росенец издигаме пилон с българския флаг
© ДБ

Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от ще издигне на плажа на Росенец пилон с българския флаг, след като Върховният административен съд определи, че ивицата трябва незабавно да бъде вписана в кадастралната карта като плаж, а не като земеделска земя. Това обяви съпредседателят на обединението Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския във видео, излъчено на живо от Росенец.

Той припомни  акцията на Росенец от 7 юли, когато заедно с Ивайло Мирчев и общинския съветник от Бургас Димитър Найденов акостираха на плажа, а офицер на НСО поруга флага, който тримата се опитаха да поставят. Последва съдебна сага - за вписването на плажа, за събаряне на незаконни постройки, за осигуряване на достъп до плажа, която продължава.

“Това, което виждате тук е една империя от лъжи и подчинение на българските институции. Ние сме тук, защото мястото е емблематично за целия модел, по който държавата мачка едни и обслужва други - мачка нас и вас и обслужва Доган и неговите приятели в задкулисието. Това е емблема за това как България може да започне да се връща обратно към реалността и простият принцип е един закон за всички”, заяви днес Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

Христо Иванов: 11 е ясен номер за ясна промяна

“Въпросът е кой държи българския суверенитет - дали народът чрез своите институции, или мафията, чийто почетен председател се казва Ахмед Доган. Защото българският трибагреник не е просто парче плат, той е символа на нашия суверенитет и на нашата държавност. Именно затова е толкова важно да можем да сложим българския флаг там, където той беше поруган. Това ще бъде символна победа над задкулисието”, каза още Иванов.

Общинският съветник Димитър Найденов, който е втори в листата с кандидатите за депутати на Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от в Бургас, заяви, че след определението на съда обединението ще продължи натиска над институциите.

“Още в понеделник ще изискваме от кадастъра да нанесе този плаж на картата”, ангажира се той, “Битката за улицата и за достъпа до плажа минава през самия плаж. След като той бъде нанесен на картата, по закон до него следва да бъде осигурен достъп чрез улица”, каза още Найденов. Той припомни не само битката за връщането на частната улица, която води до сарая на Доган обратно като общинска, но и действията срещу незаконните постройки, сред които и част от марината.

“Това място описа по най-добрия начин завладяната държава и всичко, за което се борим.

Стигаме до тази марина, на която могат да завидят всички. Още през лятото българската прокуратура я обяви за незаконна и очакваме сега Бойко Борисов, докато обикаля с джипката, да мине, готови сме да му предоставим фадрома, и да я събори”, заяви водачът на листата на Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от в Бургас Ивайло Мирчев.

“Реалността е, че Доган си е построил едно незаконно яхтено пристанище с незнайно какви пари, а българската държава широко си е затворила очите, за да му позволи да си направи този кеф. Ей това му е кефлийското на Доган”, обобщи Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

Той припомни, че пристанището се оказа регистрирано като поземлен имот институции твърдят, че е построено през 80-те години на 20 век. Посочи обаче, че съществуват спътникови снимки и журналисти от сайта “Биволъ” са документирали как стрежът на марината се разраства.

“Ние няма да се откажем от тази битка. Не просто сме дошли тук с една лодка, а сме провели дълга институционална битка. Тепърва ще издигнем тук пилон с българското знаме и очакваме съдействие от институциите,така че да е ясно, че никой не може да унижава нашия трикольор. Да върнем закона - един за всички, и да върнем българския флаг - един над всички. Това е и големият възрожденски идеал, който нашите предци са ни завещали - идеала за една свободна, законова, европейска България. Затова се борим”, заяви Христо Иеванов.

Novini.bg
1211 21

Свързани новини

Коментари 21

Добави коментар
Мартин

2021.03.15 | 17:38

21
Хубаво е на Росенец да има пилон с българския флаг, но такъв пилон Христо Иванов трябва да издигне и на вилата на своя шеф в Буджака над Созопол!
Пиявици

2021.03.14 | 17:05

20
Вие сте срам за българския флаг. Подлоги на ГЕРБ.

2021.03.14 | 16:37

19
Ицо изкъпа ли се вече бе брато,днес е неделя па и празник(прошка),а след не много време и избори идат.
Аркаде

2021.03.14 | 16:36

18
Ицо защо ти е крив носа ?
Алко

2021.03.14 | 16:25

17
Ицо много нагла усмивка !
Малечко

2021.03.14 | 16:20

16
Насрахте се с този Росенец, направо си го татуирайте, че гледам ви е мъчно за там
Въшки

2021.03.14 | 16:17

15
Гнусни сте, повече и от Бойко Борисов
Слави

2021.03.14 | 16:16

14
Ей смешници освободете българския плаж и достъп до него на нормалните граждани. Циркаджии. Трагични сте.
Въшки

2021.03.14 | 16:08

13
Гнусни сте, повече и от Бойко Борисов
Бели денс

2021.03.14 | 16:06

12
И вечер ще танцувате на Бойко на пилона хахахахахахах

Добави коментар

Водещи новини