Лъчезар Борисов, ГЕРБ: Подпомагаме финансово фирмите за запазване на работните места

11 март 2021 12:16

Лъчезар Борисов, ГЕРБ: Подпомагаме финансово фирмите за запазване на работните места
© ПП ГЕРБ
218 0

Кандидатите за народни представители от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в Старозагорски избирателен район Лъчезар БорисовЛъчезар БорисовЛъчезар Борисов е роден през 1978 г. в гр. Самоков. Завършва с отличие гимназия „Константин, който е министър на икономиката и Радостин Танев се срещнаха с ръководството и с част от екипа на старозагорска холдингова компания, занимаваща се с продажба и сервизно обслужване на селскостопанска техника и търговия на продукти за земеделието.

„През последните 4 години постигнахме ръст на средната работна заплата с 50%, което се дължи на последователната политика на правителството, на подобрената бизнес среда и на повишаването на производителността на отделни производства“, подчерта Лъчезар БорисовЛъчезар БорисовЛъчезар Борисов е роден през 1978 г. в гр. Самоков. Завършва с отличие гимназия „Константин.

Лъчезар Борисов, ГЕРБ: Чирпан дава сериозна заявка да бъде индустриален център

За този период предприятия и институции от област Стара Загора са  получили около 400 млн. лева от държавата. От централния бюджет за инфраструктурни проекти и различни обекти са предоставени 128 млн. лева. Министерството на икономиката подкрепи над 1100 микро, малки и средни компании. Около 80 средни предприятия от региона, които са се възползвали от кризисните мерки, ще получат около 11 млн. лева, посочи Лъчезар БорисовЛъчезар БорисовЛъчезар Борисов е роден през 1978 г. в гр. Самоков. Завършва с отличие гимназия „Константин.

По линия на Министерството на земеделието средствата, които се предоставят в Старозагорска област са за над 100 млн. лева, като 68 млн. лева вече са разплатени. Министерството на труда и социалната политика подпомогна през последната година по мерките 60:40 и 80:20 около 400 работодатели с над 50 млн. лева.

Област Стара Загора е добър пример за ниски нива на безработица, под средните за страната, отбеляза кандидатът за депутат. Лъчезар БорисовЛъчезар БорисовЛъчезар Борисов е роден през 1978 г. в гр. Самоков. Завършва с отличие гимназия „Константин съобщи още, че бизнесът ще може да се възползва от програми и процедури, насочени към технологична модернизация, ресурсна и енергийна ефективност.

Кандидатът за народен представител от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Радостин Танев представи възможностите, които дава новата Национална програма за саниране, която ще повиши енергийната ефективност в 2000 многофамилни жилища и в още толкова еднофамилни къщи, като акцентира на това, че средствата ще бъдат на 100% осигурени от държавата.

„Сред приоритетите, които си поставяме в нашия регион, са ремонт на пътя Стара Загора – Нова Загора, Чирпан – Стара Загора и разширяването на връзката между Стара Загора и автомагистрала „Тракия“ ,  каза Радостин Танев. 

Лъчезар Борисов в Казанлък: В година на пандемия управлението на ГЕРБ запази работните места и потреблението

Основни акцент в работата на кандидатите за народни представители от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в – Стара Загора ще бъдат образованието, иновациите и изграждане на индустриални зони, чрез които ще бъдат привличани компании, създаващи висока добавена стойност.

В срещата участва и общинският ръководител на ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в – Стара Загора Емил Христов.

Радина Лазарова
218 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини