Томислав Дончев: Огромен е потенциалът на Габровска област да бъде един от икономическите центрове на Северна България

05 март 2021 20:38

Томислав Дончев: Огромен е потенциалът на Габровска област да бъде един от икономическите центрове на Северна България
© Пресцентър ГЕРБ
1901 20

По традиция ГЕРБ-Габрово откри предизборната си кампания с водосвет за здраве и благополучие на жителите на Габровска област.

„Освен всичко, което знаем, че България има нужда – от ремонти, пътища, железници, водопроводи, модернизация, се надявам да допринесем и за повече вяра и надежда”, каза вицепремиерът и водач на листата на ГЕРБ-Габрово Томислав Дончев, цитиран от пресцентъра на партията.

Той беше категоричен, че дори някои да смятат следващия месец за битка или война, представителите на ГЕРБ няма да водят война с нито един български гражданин.„Ние сме чисти в намеренията си, сторили сме много и имаме желание, сила и възможности да постигнем още за страната и регионите. Няма да обещаваме нещо, което не може да стане, ще бъдем честни с хората. Българските граждани са мъдри и правят правилни избори”, каза още Томислав Дончев.

„Габрово не е само мястото, от което съм тръгнал, а мястото, на което винаги се връщам. Убеден съм в огромния потенциал на Габровска област да бъде един от икономическите и индустриални центрове на Северна България и това ще се случи“, посочи Дончев. Той  подчерта, че продължаването на обходния път на Габрово с тунел под Шипка ще бъде предпоставка за този процес.

ГЕРБ-София област представи в Сливница и Божурище кандидатите си за народни представители

„Започнахме мандатите си с базисното – финансова стабилност на държавата и  инфраструктурата, продължихме с образованието, което стана фокус на усилията ни. За жалост световната пандемия се отрази и на българската икономика и здравеопазване, но смятам, че се справяме добре и не сме позволили бизнесът и държавата да пострадат в голяма степен”, каза още Томислав Дончев.

По думите му в последно време не остана нещо неомаскарено, не остана нещо, макар и добро, което да не е разкритикувано. „Доверието обаче се печели с работа, а не с черен пиар. А и аз не съм престанал да вярвам в колективната мъдрост на хората, и все си мисля, че един или двама могат да се заблудят, но народът - никога”, каза Томислав Дончев. Той допълни, че няма по-голяма грешка от тази да се откъснеш от хората, които са ти гласували доверие, да спреш да виждаш болката им, проблемите им, да придобиеш приоритети, различни от техните.

„Листата ни е съставена изцяло от местни хора, доказали се професионалисти и успешни политици“, каза областният координатор Цветомир Михов. „Знаете, че повечето партии и формации имат в листите си хора от други региони, спуснати от централите им, които впоследствие много рядко виждаме в Габрово и много рядко гражданите могат да разчитат на пряк контакт с тях и на защита на техния интерес, затова считам, че нашата практика с листа от местни хора е много по-полезна за жителите на област Габрово”, коментира още Цветомир Михов.

Novini.bg
1901 20

Свързани новини

Коментари (20)

Добави коментар
Alisesa17

2021.04.19 | 06:07

123367
­­B­­и­ж­т­­e­­­ ­­­м­­­o­­я­­­т­­a­­ ­­­т­­­и­­й­­­н­­ ­­п­­y­т­к­a­ ­­-­­­> ­­B­­G­1­7­.­­C­­­L­­­U­­B­
Sherria17

2021.04.10 | 03:56

91456
­­­В­и­­­ж­т­е­­ ­м­­­о­я­т­­а­­­ ­т­и­й­н­­­ ­­п­­у­­­т­­­к­­­а­­­ ­-­ ­W­­W­­W­­.­­B­­G­­1­7­­­.­C­L­U­B­­

2021.03.06 | 20:02

31501
1000% гн Румен Радев щее новият Президент.Преди народа много правелно разпредели народната пица.След като гласува за него.Ако беше и президента от герб.Борисов щеше да бъде още по недосегаем и двойно щеше да крадне повече.За това пак той щее.Много просто.

2021.03.06 | 19:49

31490
Гн Румен Радев,вие задалжително трябва да се кандидатирате за втори мандат.Много се надяваме пак да бъдете избран от бг народа.Вие сте най големият щит на Българщината.Не съм комунист,но съм разочерован дълбоко от гн Борисов.Той пое грешната посока със мафията.Лично моето желание е вие да бъдете новият президент и ако герб откраднат отново изборите.Лично вие тогава трябва да дигнете армията и за една вечер да ги изметете шяйката от герб.Други спасение не виждам за България.Герб са за сега най мръсната най коромпираната най крадливата партия.

2021.03.06 | 19:48

31489
гн Радев е вече нашата гордост.Защото видяхме огромната разлика между Борисов и гн Радев.Единият от банкя е вече престъпник а гн Радев щее новият Президент.Той тръгна срещо хунтата а гн Президента със народа по жълтите павете.Един политик който е излязнъл на жълтите павета нее загубил избори.Хунтата долу,който борисов преди наричаше Орешарски,червената хунта.За мен Борисов е превъртял.

2021.03.06 | 19:47

31488
На Борисов и шяйката му да муе честита загубата на изборите.Сигорни сме че щесе коалират всички десни и бсп,без герб,и ще имат мнозинство в парламента.Ще смажат герб Борисов Пеевски Доган Гешев и Цацаров.Гаранция в имато на Република България.Петимата ще бъдат арестувани а Гешев ще бъде изхвърлен,ще сменят гербевите закони.Иначе отърване няма от тях,хунтата.

2021.03.06 | 19:47

31487
Какъв потенциял от 6 човека,дати се серъ в плювалника.

2021.03.06 | 12:47

31148
Даааа, наистина голям потенциал..., ама за кражби. И тая гумена тиква се неналапа. . Съд и затвор!
Димо Халачев

2021.03.06 | 11:47

31092
Най големите безнаказани престъпления в България са по времето от диктатурата на Борисов.
Стефани

2021.03.06 | 11:38

31086
Всички политици лъжат но диктатора агент Буда е шампион по лъжите.

Добави коментар

Водещи новини