Красен Кралев регистрира листата на ГЕРБ – СДС в Русе

  • 01 март 2021 18:44

  • 664
  • 3
Красен Кралев регистрира листата на ГЕРБ – СДС в Русе
© ГЕРБ

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във и областният координатор на ПП ГЕРБ – Русе Пламен Нунев регистрираха днес в РИК листата с имената на кандидатите за народни представители в предстоящите парламентарни избори, които ще се проведат на 4 април 2021 г.

Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във и Пламен Нунев влязоха в РИК, придружавани от шестима от кандидатите за депутати – Алисе Муртезова, Бедрос Пехливанян, Станимир Станчев, Асен Станчев, Орлин Дяков и Георги Кръстев.

ГЕРБ започва регистрация на листите си за изборите

„Щастлив съм, че съм номиниран от партийните структури в Русе и че точно днес, на 1 март, регистрирахме листата на коалиция ГЕРБ – СДС за участие в парламентарните избори. Щастлив съм, че съм водач именно в Русе и ще направя всичко възможно да се поздравим с голяма победа, която нашите симпатизанти очакват“, заяви пред медиите минути след регистрацията водачът Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във. По думите му листата е много богата на експерти и олицетворява опита на доказани професионалисти и успешни хора и младостта и дързостта на новите лица. „Целта ни е конкретна - 32 472 гласа, един отгоре на това, което сме имали предишните парламентарни избори. Това е моят глас“.

На въпрос на журналисти защо се кандидатира от Русе, Кралев отговори: „Номиниран съм и участвам в листите и във Варна, и във Русе, но смятам да концентрирам дейността си тук, където съм водач. С голяма гордост и радост приех номинацията на русенската структура. По време на моите два мандата като министър имах възможност да идвам често тук и да направим много неща за Русе. Благодаря на г-н Нунев, че беше толкова активен като народен представител и заедно направихме много за региона. През този период развих много приятелства и можем да продължим не само в областта на спорта, но и за развитието на Русе като цяло. Виждате, че съм активен човек и смятам, че мога да дам много на русенци. Подхождам с огромна отговорност, с огромна любов към Русе и русенци. Аз съм човек на думата и на действието, така че с лекота ще работя за просперитета на Русенски регион“, заяви Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във.

От своя страна Пламен Нунев каза, че предава щафетата за водач на листата на ПП ГЕРБ на голям приятел и истински професионалист. Един от най-успешните министри, които България е имала. „За тези парламентарни избори ГЕРБ регистрира много силна листа. В нея русенци ще разпознаят имената на изявени юристи, лекари, учители, предприемачи, мениджъри, културни дейци. Голяма част от тях са нови лица, хора, които познаваме от тяхната обществена работа или свързваме с професионализма им като доказали се експерти. Хора, които успешно работят за Русе и заслужават доверие“, каза още Пламен Нунев, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.

ГЕРБ утвърди водачите на депутатските си листи

Ето и цялата листа на ГЕРБ – СДС в Русе:

1. Красен Кирилов Кралев – мениджър „Публични комуникации“
2. Пламен Дулчев Нунев – експерт по Сигурност
3. Алисе Кямилова Муртезова – здравен мениджър
4. Станимир Стефанов Станчев, СДС – финансист
5. Бедрос Левон Пехливанян – магистър фармацевт
6. Асен Василев Станчев – юрист
7. Орлин Йорданов Дяков – актьор
8. Михаил Петков Илиев – професор, университетски преподавател
9. Георги Илиев Георгиев – лекар
10. Красимир Йорданов Костадинов - предприемач
11. Евгени Игнатов Игнатов – икономист
12. Кремена Йорданова Кръстева – педагог
13. Иван Йосифов Кюркчиев – оперен мениджър
14. Анета Симеонова Сачкова – Карагьозова - икономист
15. Георги Николаев Кръстев – студент
16. Мирослав Йорданов Залев – инженер

Novini.bg
664 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Tiffanya20

2021.04.10 | 03:57

3
­­­В­и­­­ж­­т­­е­­­ ­м­­о­­­я­­­т­а­­ ­­т­и­­й­н­­­ ­­­п­­у­­т­­к­­­а­­ ­­-­­ ­­W­W­W­­.­­B­G­1­­­7­.­­C­­L­U­B­
Аз

2021.03.01 | 20:52

2
ИЗМЕТ! СГАН!
Васко Р. Младич

2021.03.01 | 19:07

1
Ега пукне тая свиня, както и всички около него

Добави коментар

Водещи новини