ГЕРБ-Велико Търново: Всеки един от кандидат-депутатите в листата ни ще бъде достоен представител на областта в парламента

  • 01 март 2021 18:18

  • 1297
  • 2
ГЕРБ-Велико Търново: Всеки един от кандидат-депутатите в листата ни ще бъде достоен представител на областта в парламента
© Пресцентър ГЕРБ

Политическа партия ГЕРБ регистрира в Районната избирателна комисия във Велико Търново листата с кандидати за народни представители в 4 МИР. Документите бяха внесени от областния координатор на ГЕРБ в старата столица Даниел Панов, съобщиха от пресцентъра на партията.

Водач на листата на ГЕРБ е министърът на здравеопазването проф. д-р Костадин Ангелов, а всички кандидати за народни представители са доказани професионалисти и общественици с висока експертиза и авторитет в обществото.

Ето всички кандидати, издигнати от ПП ГЕРБ в предстоящите избори:

проф. д-р Костадин Георгиев Ангелов - професор по хирургия, здравен мениджър

проф. Любомира Симеонова Попова - преподавател във ВТУ

Димитър Стойков Николов - журналист, издател

Станислав Иванов Стоянов - предприемач, икономист

д-р Николен Веселинов Стойнов - лекар, хирург

Георги Петров Недев - предприемач

Росица Тодорова Димитрова - специалист по соц. дейности

Илиян Венков Георгиев - икономист, здравен мениджър

д-р Валентин Василев Точков - лекар детски болести

инж. Детелина Кирилова Борисова - инж. ВиК мрежи и съоръжения

Вероника Михайлова Димова - учител

Венцислав Милков Георгиев - д-р по политология

Цветелин Георгиев Йорданов - икономист

Христо Евгениев Стоев - икономист

Стефан Иванов Бранзелов - финансист

Никифор Тодоров Тодоров - учител, фотограф

ГЕРБ започва регистрация на листите си за изборите

„ГЕРБ издига 16 кандидати, всеки от които е достоен представител на Историческата и духовна столица на България. Всеки от тях през годините е развивал освен собствените си професионални умения, но и умението да помага на хората. Уважавани лекари, университетски преподаватели, филолози, педагози, политолози, хора с висок морал и обществен авторитет, утвърдени експерти в в журналистиката, социалните дейности, икономическото развитие, здравеопазването, представители на бизнеса, администратори със солиден управленски опит. Най-важното преимущество на кандидатите за народни представители на ПП ГЕРБ, е че нямат нужда от представяне. Всеки от тях е доказал своите качества в сферата, в която работи. Всеки от нашите кандидати може с високо вдигната глава да погледне хората в очите”, категоричен е Панов. По думите му, предизборната кампания не бива да се превръща в своеобразна война. „В ГЕРБ няма от какво да се плашим. България, нашите градове и населени места се развиват, въпреки всички трудности и отговорности, породени от пандемията. Нашите послания към хората са позитивни, както досега. Желанието ни е заедно да продължаваме да работим за по-доброто качество на живот, за бързото възстановяване след COVID-19. Нека кампанията бъде съревнование на идеи начин на мислене, на смели проекти и ясни решения. Всеки от нашите кандидати е доказал, че това е неговата сила и той е готов да вложи своя потенциал за благосъстоянието на всички нас. Очернянето и личните нападки не са наш стил. Ние имаме какво да споделим с хората. Онези, които нямат, ще трябва да се задоволят с това да ни критикуват“, завърши Даниел Панов.

 

Novini.bg
1297 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Betha21

2021.04.10 | 03:57

2
­­­В­и­ж­т­­­е­­­ ­­­м­о­­­я­т­­­а­­ ­т­и­й­­н­­ ­­п­у­т­к­а­­ ­­­-­­­ ­­­W­­W­­W­­.­B­­­G­1­­­7­­­.­C­­L­­U­­­B­
Анархиста

2021.03.02 | 05:01

1
Панов вземи оправи някоя улица и онази клоака наречена нов център на В.Търново.

Добави коментар

Водещи новини