Красен Кралев: Визитната ни картичка са построените обекти в страната

16 февруари 2021 21:51

Красен Кралев: Визитната ни картичка са построените обекти в страната
© Булфото (архив)
730 6

“Във всяко едно населено място има по няколко построени или обновени обекта, които са били жизнено необходими на хората. Това е нашата визитна картичка, нашата гаранция за това, че България ще продължи по стабилния път на просперитета, който има през последните години”. Това заяви министърът на младежта и спорта Красен Кралев по време на гостуването си в предаването на БНТ “Още от деня”.

Кралев изтъкна, че поставянето на настоящи министри за водачи на партийни листи е висока оценка от страна на ръководството за тяхната работа в сектора, който ръководят. Спортният министър обяви, че е номиниран за включване в листите от своите съграждани във Варна и от структурите на ГЕРБ в Русе. Окончателната подредба на листите зависи от решението на Изпълнителната комисия и от ръководството на партията.

“Най-важното е да защитим политиките, по които сме работили през последните години. За мен ще бъде чест да имам тази възможност. Убеден съм, че на тези избори ще бъдем единни и по-сплотени от всякога”, каза Красен Кралев. По думите му всички структури в страната са спокойни и работят по предизборната кампания.

Според министъра на младежта и спорта най-големият залог на предстоящите избори ще бъде продължаването на европейския път за развитие на България, който се гарантира от ГЕРБ. “Ние и нашите коалиционни партньори излъчваме стабилност и предвидимост. Управлението на ГЕРБ е гарант за финансово-икономическа стабилност на страната - това е най-отличителната характеристика в нашата политика”, каза Красен Кралев.

Министър Кралев проведе работна среща с председателя на БФ Бадминтон

“Отчетът ни пред гражданите ще се състои в това да покажем свършеното от нас до момента. Отличителна черта за нас са градежът и стабилността. Имаме готовност да завършим започнатото и вече имаме ясна визия какво трябва да направим през следващия мандат”, заяви спортният министър. Красен Крален подчерта, че опонентите на управляващите не могат да се похвалят с нищо направено за хората.

“Какво предлагат другите? БСП не е в най-добрата си форма. Там трудно преодоляват дори вътрешнопартийните си конфликти. Виждаме и създадените нови коалиции, които имат агресивно поведение. Те не могат да участват в градежа на модерната икономика на страната и не е ясно дали имат кадрови потенциал да участват в управлението”, коментира още той.

Novini.bg
730 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Петър Захариев

2021.03.14 | 19:55

6
Ако прасето Крадлев счита за построено махленските игрища които за две години се разрушават. То много е направил. Според него и диктатора мутра не ни трябва нов Национален футболен стадион. Затова пълнят чекмеджетата си с тлъсти пачки валута. Като влязат в затвора други ще им ги харчат.
Kradlev

2021.02.17 | 07:43

5
Tova e moeto ime.

2021.02.17 | 07:37

4
Майкати Свинска да е ба

2021.02.17 | 04:46

3
Визитната картичка вие гн Кралев,500 те милиярда €€€€.
попа

2021.02.17 | 01:10

2
Бе всички гербаджии след време заприличват на свине ,и погрозняват.Като тоя мазен пор,дето омазнява викито мазната.
Анонимен

2021.02.16 | 23:47

1
ШОПАР/охранено прасе/

Добави коментар

Водещи новини