Българските граждани в Черна гора ще могат да гласуват на парламентарните избори

  • 28 януари 2021 16:22

  • 205
  • 1
Българските граждани в Черна гора ще могат да гласуват на парламентарните избори
© Pixabay

Българските граждани в Черна гора ще могат да гласуват в изборите за депутати за Народното събрание на 4 април 2021 г. в посолството ни в Подгорица. Това съобщават от МВнР.

Дипломатическата ни мисия е информирала Министерството на външните работи на Черна гора, че на 4 април 2021 г. ще бъдат произведени избори за народни представители за Народно събрание, както на територията на Република България, така и извън страната. Режимът в Черна гора за организиране на изборите е само уведомителен.

И Грузия даде съгласие българите в страната да гласуват в посолството ни

Посолството ни е поело ангажимент пред приемащата страна, че при организиране на гласуването на територията на дипломатическото представителство ще бъдат стриктно спазени всички действащи в Черна гора мерки и ограничения, свързани с предотвратяване разпространението на COVID-19.

Последвайте канала на

Novini.bg
205 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Дедо Пене

2021.01.28 | 17:55

1
КАК ЩЕ ГЛАСУВАТ 300хил. МАКЕДОНЦИ С БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТИ ОТ РСМ??? ТЕ СА 4 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ТУРЦИ В ТУРЦИЯ! КАРАКАЧАНОООВ, КЪДЕ ТИ Е ГЛАВАТА? АКО НЕ БЯХА РЕКЕТИРАНИ ВМРО МОЖЕШЕ ДА ИМА 100хил.гласа ОТ ТЯХ! НО АЛЧНОСТТА ПРЕЧИ НА МИСЛЕНЕТО!!!

Добави коментар

Водещи новини