Кандидат за кмет от ГЕРБ: С идеите и опита си мога да бъда полезен за развитието на с. Овчарци

Смятам, че със своя опит, работа и идеи мога да бъда полезен на жителите на с. Овчарци и да допринеса за развитието на родното си място. Това е един от мотивите ми да се кандидатирам. Това заяви по време на среща с жителите на село Овчарци кандидатът за кмет от ГЕРБ Васил Говедарски. Той ще се яви на извънредните местни избори, които ще се проведат на 27 септември.

Ако бъде избран, като приоритети в своята работа, кандидатът за кмет посочи подобряване на инфраструктурата в селото и превръщането му в по-атрактивно за посещение туристическо място. Говедарски благодари на жителите на Овчарци и на всички млади хора за заявената досега подкрепа.

Десислава Атанасова: Разпад на ГЕРБ няма да има

Своята категорична подкрепа за Васил Говедарски бяха дошли да заявят зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ и член на ИК на партията Красимир Велчев, депутатите Кирил Калфин и Радослава Чеканска, общинският координатор и кмет на община Сапарева баня Калин Гелев, председателят на ГЕРБ - Дупница Ивайло Константинов и Крум Милев – член на Общинското ръководство в Дупница.

Имате за кандидат един млад, способен и доказал се човек. Това е най-подходящият избор за кмет на с. Овчарци, заяви Красимир Велчев.

По негови думи, няма нищо по-хубаво от това кметът да е човек със занаят, който да зависи само от собствения си труд и умения, какъвто е и Васил Говедарски.

Със своите умения и честен труд той се е доказал пред вас, затова съм убеден, че ще работи само в полза на родното си място и неговите жители, посочи Велчев и добави също, че Говедарски има пълна подкрепа от страна на централното ръководство на ПП ГЕРБ.

,,Когато такъв сериозен и отговорен човек има желание да работи и да бъде полезен за своето родно място, той винаги може да разчита на нашата помощ'', каза народният представител Кирил Калфин.

Аз се радвам, че имате за кандидат един млад и трудолюбив човек. Той има полезни идеи, които ние ще подкрепим, заяви още Калфин.

Коментари

 1. 2020.09.20 | 10:57
  ВСИЧКИ БУЛГАРАЦИ, ЩЕ ПРОПИКАЕТЕ КРЪВ!
 2. 2020.09.20 | 10:54
  ЩЕ ВИ ДАМ АЗ, ЕДНО ПОРНО С ПИКАЕНЕ, АМА НА КРЪВ!
 3. 2020.09.20 | 10:34
  КУ РОВА ГЛАВО ХАСКОВСКА, ОТ ПОНЕДЕЛНИК, НЕМА ДА ВОЗИТЕ ТИКВАТА! АКО СЕ ОПИТАШ ДА МИ ПОПРЕЧИШ, ДА ГИ ЗАКОЛЯ, ТЕБ И СЕМЕЙСТВОТО ТИ, ЩЕ ВИ НАКЪЛЧАМ НА МИШ - МАШ! НЕ, МЕ, ИНТЕРЕСУВА, В КАКВО И ЗА, КАКВО, СИ , СЕ КЛЕЛ!
 4. 2020.09.20 | 10:20
  ОТ ПОНЕДЕЛНИК, ЩЕ ТЕ ДЕБНЕМ ПРЕД МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ С 2 - ТЕ СЕКИРИ, ДА ТИ ОТСЕКА ГЛАВАТА!
 5. 2020.09.20 | 10:17
  РАЗПО РЕТИНО, НАС РАНА, КОГА ЩЕ ВЪРНЕШ ГРАДСКИЯ БАСЕЙНА НА БАНКЯ БЕ? МАЙКА ТИ ДА ЕВА БУЛ - ГЕРАШКА! Nils van Zandt & Fatman Scoop feat EMB - Destination Paradise НЕМА КЪДЕ ДА МИ ИЗБЕГАШ, СКОТ! ...ЖИВОТНО, ЩЕ ТИ ИЗКАРАМ ПИКОЧНИЯ МЕХУР С РИТНИЦИ! И НА ОНОВА ЗОМБО ПРАСЕ, КИРИЛОВ СЪЩО! ВЪЗРАСТНИТЕ ЖЕНИ, КОИТО СА РАЖДАЛИ ПОНЯКОГА СЕ ИЗПУСКАТ, ВИЕ Е ТУКА ПРЕД ВСИЧКИ ВИ ОБЕЩАВАМ 2- ТЕ ПЕДЕРАСЧЕТА, КРЪВ ЩЕ ПИКАЕТЕ!
 6. 2020.09.19 | 16:20
  Да управлявате с. Овчарци ставате, а за страната НЕ. Мутри вън.
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет