Атанас Камбитов с последно "Сбогом" като кмет

11 ноември 2019 11:29

Атанас Камбитов с последно "Сбогом" като кмет
© Atanas Kambitov/Fb
1741 0

Смятах да благодаря на всички, с които съм работил през последните 8 години в понеделник, на церемонията по връчване Ключа на града, но тъй като разбрах, че такава няма да има, ще направя това чрез социалните мрежи. Това каза досегашният кмет на Благоевград Атанас Камбитов.

В социалните мрежи той изказа благодарност към всички, с които е работил. Посочи, че са направени немалко проекти за обновяването на града. Не пропусна да благодари и на премиера и правителството за подкрепата в развитието на Благоевград.

"Имахме трудни моменти, понякога допускахме и грешки, и се поучавахме от тях. Много са нещата, с които можем и трябва да се гордеем! Днес, Благоевград е един истински красив европейски център. След 8 години аз отстъпвам кметското място спокоен и уверен. Искрено желая успех на хората, които ще управляват през следващите години! Надявам се пътят ни да бъде продължен.
Благоевград е наш дом!", коментира Камбитов.

Атанас Камбитов загуби кметските избори като кандидат на ГЕРБ. Той отстъпи в битката на независимия кандидат Румен Томов.

Междувременно днес новият кмет положи клетва. Беше свикана и първата сесия на Общинския съвет.

 

Борислава Бибиновска
1741 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини