Журналист: Избирателите са недоволни и уморени от властта

Изборните резултати не са изненадващи. На тях обаче се задълбочи една тенденция, бележеща скорошни промени. В същото време това е опасна тенденция, свързана с недоволство и умора от властта. Това се показва от големия брой негласували, заяви пред БНР Бойко Ламбовски, журналист и писател.

По думите му все още не сме измислили нещо друго, което да замени партийността: "Нарастващото недоверие е симптоматично и не е добро".

Според Ламбовски продажбата на гласове не е факторът, който надделява при очертаването на общите тенденции.

Коментари

 1. 2019.11.04 | 17:39

  Наистена Е ИЗМОРЕН НАРОДА И СЕ МОЛИА ВСИЧКИ ДА СЕ СЪВЗЕМАТ БЕЗ ИСКЛЮЧЕНИЕ ДО ЕДНА ПАРТИЯ ЧЕ Е ВРЕМЕ ДА СПРЕТЕ С ЛЪЖИ СХЕМИ КЛЕВЕТИ А ПРОСТО РАБОТЕТЕ СЪВЕСНО ГЕРБ АКО СЕГА ДО КРОЯ НА МАНДАТА НЕ СВАРШАТ НЕЩО ДА СЕ ВИЖДА А НЕ САМО ПРИКАСКИ НАРОДА ДА ОСЕТИ АМА БЕДНИТЕ ЩЕ ИМ Е ПОСЛЕДНО И НА ТЯХ КАТО БСП ЩЕ ИСПАДНАТ СЪЩО ИИИИИ НАИСТВНА ИМАМЕ НУЖДА ОТ НОВИ МОРАЛНИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА С ЗАДАЛЖИТЕЛЕН ТЕСТ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ И С ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ВИШЕ ОБРАЗОВАНИЕ ДА СЕ СТАВА ПОЛИТИК ТАКА ТРЯБВА ДА СТАНЕ КАТО ТЕ НЕ РАЗБИРАТ ОТ НУЖДАТА НА НАРОДА НИЕ ТРЯБВА ДА СИ НАПРАВИМ ПРАВЕЛАТА ТОВА Е РЕФЕРЕНДУМ ЗА ТЕСТ ИНТЕЛИГЕНТНОСТ И ВИШЕ ТОВА ЩЕ СА ПРАВЕЛАТА ДА МОЖЕШ ДА СИ КАНДЕДАТ ЗА ДЕПОТАТ ТРЯБВА ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ НА НЕГРАМОТНИ БЕЗ МОРАЛНИ СЪЩЕСТВА ДА СА В ПАРЛАМЕНТА НАРОДЕ ВСИЧКО Е В НАШИ РЪЦЕ

  1. 2019.11.04 | 18:09

   Като ти гледам правописа, словореда и реда на мислите, за съжаление не си от най-интелигентните. Точно на такива като теб трябва да бъде забранено да гласуват.

 2. 2019.11.04 | 18:02

  Избирателите не са недоволни и уморени от властта, а от коментарите на тъпанарите.

 3. 2019.11.04 | 16:49

  Червените избиратели са недоволни и уморени от поредното е.бане в г.ъза!

 4. 2019.11.04 | 16:11

  При огромната победа на ГЕРБ тези словоизлияния изглеждат леко комични! Ако такава умора и недоволство продължават ГЕРБ ще векуват във властта! Литератор, кво да го праиш!

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет