Зам.-кмет на Зеленогорски скочи на Георг Спартански. Красимир Македонски с остър коментар за коалицията на Спартански с Румен Петков

  • 01 ноември 2019 12:40

  • 2597
  • 2
Зам.-кмет на Зеленогорски скочи на Георг Спартански. Красимир Македонски с остър коментар за коалицията на Спартански с Румен Петков
©

Емблематичният за Плевен политик и бизнесмен Красимир Македонски излезе с отворено писмо до своите съграждани, в което той остро критикува статуквото и управлението на общината през последните 20 години в лицето на тандема Спартански – Зеленогорски.

Самият Македонски е бивш заместник-кмет на Найден Зеленогорски и е лично отговорен за привличане на някои от големите инвеститори и търговци в общината, сред които Билла, Метро, и други. Красимир Македонски хвърля оставка, защото по негови думи кметът Зеленогорски не подхожда с нужната амбиция за развитието на града и по-скоро търси прокарване на схеми за окупиране на властта и феодализация на общината.

Ето и отвореното му писмо до плевенчани, което публикуваме с незначителни съкращения:

"Уважаеми ПЛЕВЕНЧАНИ,

Когато прочетох, че и г-н Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в ще подкрепи г-н Спартански, окончателно се обърках, какви ценности и що за хора са тези, които приемат тази подкрепа. Толкова ли ви е сладка властта, та забравихте 1999 г., какво говорихте за него и той за вас? Нямам нищо срещу г-н Петков, който беше кметът на Плевен до 1999 като ръководител на БСП в Плевен. Но се питам, само интереси ли имате, нямате ли някакви човешки ценности, толкова ли е сладка властта за г-н Спартански и стоящия до него г-н Зеленогорски? Нищо ли друго не могат да правят, та превръщат Община Плевен в място за ОБИТАВАНЕ и ПРЕПИТАВАНЕ? Защо най-после не освободите плевенчани от присъствието си? Не ви ли стига на единия и другия 16 години да се храните от парите на плевенчани? Не се ли чувствате поне малко виновни, че Плевен обезлюдя и селата опустяха? Колко години ще лъжете плевенчани със сладкодумие и безхаберие?

Вие не искахте да работите за плевенчани! Вие превърнахте общината в място за вашето обитание и препитание! Ходих в министерствата да се моля за средства с областните г-н Милчо Илиев и г-н Николай Маринов, защото на вас ви беше обидно да се молите в интерес на плевенчани. Като не искате да ходите по министерства и ведомства заради плевенчани, защо искате да ги представлявате? Плевен се нуждае от промяна. От вас със Зеленогорски тя няма да дойде. Вие сте част от виновниците за обезлюдяването на Плевен, да напуснат младите Плевен, за това смъртността да е с повече от два пункта над тази за страната, за това да остане Плевен реално със 70 000 живущи, да стане изолиран от икономическото развитие на България.

След като управлявате плевенска община 16 години, не се ли чувствате поне малко виновни? Нищо ли друго не можете да работите, освен да се храните от заработеното от плевенчани? Докажете се на свободния пазар на труда! Чета и слушам г-н Спартански как сте писали писма до министерства, за да ви отпуснат пари. Само с писма не става. Трябва да се ходи, стои и спи ако трябва, пред вратите на министрите в интерес на плевенчани. Вие г-н Спартански и криещият се зад завесата Зеленогорски, никога не сте го правили, няма и да го направите.

Плевенчани, не се страхувайте от промени. По-лошо не може да стане. Не допускайте Плевен да стане безлюден. Просто сега е последният шанс за плевенска община, докато все още има европейски фондове и програми за развитие на регионите. Уважаеми плевенчани, излезте и гласувайте разумно, търсете промяната, спрете застоя и обезлюдяването, не позволявайте нарекли себе си професионални политици, некадърни да изкарат един лев на свободния пазар на труда, да превръщат Община Плевен в място за обитание и препитание, вкопчили се като кърлежи във вашето тяло за собственото си оцеляване!".

Последвайте канала на

Novini.bg
2597 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Анатема Айду Ци родни, "мили'!

2019.11.01 | 14:51

1

Колко ли са му шарили СИК-аджиите,за да злослови по адрес на своите от червеното Котило??

2019.11.01 | 15:08

2

Като си ТЪП що се обаждаш,.И.Д.И.О.Т под наем при Кире контрабандата ???!!

Добави коментар

Водещи новини