Димитър Николов печели на първи тур в Бургас

  • 27 октомври 2019 20:17

  • 1983
  • 0
Димитър Николов печели на първи тур в Бургас
©

Кандидатът за кмет на Бургас от ГЕРБ Димитър НиколовДимитър НиколовДимитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден печели още на първи тур с 64.5%.

Втори е Николай ТишевНиколай ТишевНиколай Асенов Тишев е роден на 14 септември 1975 г. в гр. Бургас. Висшето си образование завършва в от БСП 10.5%, трети е Константин Бачийски от СЕК с 8.6%, а Христо Табаков от ДБГ взима 8.0%, сочат данните на екзитпола на Галъп.

"Има ориентировъчни данни от екзитпола за Бургас, според които печелим още на първи тур", заяви Димитър НиколовДимитър НиколовДимитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден. "Продължаваме да изпълняваме своите обещания към гражданите. Още от утре започваме да работим за бюджет 2020. Ще работя с всички, както съм го правил винаги досега. Трябва да изчакаме да излязат всички резултати по места и общини и тогава ще коментирам резултатите на ГЕРБ. Тепърва ще правим анализи. Нямам информация какво се случва в национален план с ГЕРБ, защото се занимавах изключително много с кампанията в Бургас", добави той.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1983 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини