Мирослав Петров: Бъдещето на Плевен е заложено на карта, на 27 октомври решаваме продължава ли застоят, или тръгваме по нов път

„Кампанията показа, че ние сме единни, ние сме отбор, ние сме екипът, който ще възроди Плевен.  Родният ни Плевен е в лошо състояние. Оценявам усилията на нашите съветници в последния мандат, но местната власт е като националната. Когато оперативната, изпълнителната власт не функционира добре, каквото и да прави законодателният орган - усилията им са напразни”, каза Мирослав Петров, кандидат за кмет на Плевен от ГЕРБ, по време на концерта на партията за закриване на кампанията за местни избори 2019.  

„Плевен трябва да включи на нова скорост, за да догоним Южна България. Налице са всички необходими условия за това. Благодарение усилията на правителството и лично на премиера Борисов съвсем скоро мечтата на поколения плевенчани ще е факт – магистрала „Хемус“ ще достигне до нас. В региона предстои да се реализират и големи енергийни проекти от национално значение – АЕЦ „Белене“ и газопроводът „Балкански поток“, коментира кандидатът на ГЕРБ за градоначалник. По думите му днес Плевен е в изолация и общината е изправена пред демографска катастрофа. „Вече сме под 100 хиляди, младите си тръгват. Решението в моята програма е само едно – инфраструктура, индустриална зона, проекти, нови работни места. Неслучайно предложих повишение на средните доходи с поне 500 лева. Готов съм да се заема от първия ден с тази задача, ако моите съграждани ми гласуват доверие”, категоричен бе Мирослав Петров, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.

„В битката за развитието на Плевен не сме сами. В кампанията ни подкрепи вътрешният министър Младен Маринов, при нас дойдоха вицепремиерът Томислав Дончев и спортният министър Красен Кралев. Те застанаха зад нас, дадоха идеи как да наваксаме с инвестициите, с европрограмите, със спортната инфраструктура”, заяви пред множеството Петров.

„Днес бъдещето на Плевен е заложено на карта. Или продължаваме застоя със Спартански, или тръгваме по нов път. Чака ни много работа, за да наваксаме щетите от четири години безвремие. Вярвам във вас, знам че ще се справим”, призова в заключение кандидат-кметът на ГЕРБ.

 

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет